Home » Nggawe konten » NDR Jerman Nggabungake StudioDirector 2.0 saka CGI kanggo Studio anyar ing Hamburg

NDR Jerman Nggabungake StudioDirector 2.0 saka CGI kanggo Studio anyar ing Hamburg


AlertMe

Solusi inovatif ngoptimalake studio anyar NDR minangka ruang kontrol sing didhukung kanthi otomatisasi siaran

CGI, panyedhiya sistem ruang warta utama ing Eropa seneng ngumumake manawa Jerman Norddeutscher Rundfunk (NDR), anggota saka Grup ARD, nggabungake StudioDirector 2.0 dadi ekosistem ruang warta OpenMedia sing ana.

Penyiar radio lan televisi umum NDR siaran kanggo negara-negara Jerman ing Lower Saxony, Mecklenburg-Vorpommern, Schleswig-Holstein lan Hamburg, lan pisanan dadi pelanggan CGI (jaman semana Annova) luwih saka 15 taun kepungkur nalika ngetrapake sistem ruang warta OpenMedia kanggo sawijining staf produksi berita. Aplikasi StudioDirector 2.0 saka CGI nderek gerakan strategis NDR kanggo ngoperasikake studio NDR1 sing anyar dadi ruang kontrol sing didhukung kanthi otomatisasi produksi kanggo ngasilake format majalah regional “Hamburg Journal” lan format warta “NDR-Info”.

Nalika crita digawe saka awal, umume diwiwiti tanpa kode lan mula mbutuhake karya tambahan sadurunge bisa mlaku kanthi bener ing sistem otomatis. Integrasi StudioDirector 2.0 dadi sistem ruang warta OpenMedia sing ana ing NDR, ndadekake staf editorial bisa fokus ing konten lan drama saka acara kasebut supaya ora perjuangan karo arahan utawa template otomatis sing dibutuhake utawa adaptasi desain pertunjukan anyar.

CGD's StudioDirector 2.0 ngidini organisasi warta mbebasake tugas sing monoton lan bola-bali kayata masang otomatis MOS (server obyek media) lan priksa manawa kabeh grafis sing dibutuhake digandhengake utawa dicopot sadurunge diluncurake. Wartawan lan direktur bisa milih tata letak studio sing dipengini kanggo crita ing sawijining gambar saka dhaptar model sing wis ditemtokake. Iki nambah efisiensi kanthi mbebasake wektu editorial sing penting lan nyuda kemungkinan kesalahan, apamaneh nalika ana suntingan pungkasan ing crita sing cepet.

Keuntungan saka StudioDirector 2.0 yaiku nggunakake intuisi, kabeh otomatis lan alat kasebut berinteraksi karo sistem adhedhasar IP sing ana. StudioDirector 2.0 nduweni peran kritis ing interaksi antarane sistem editorial lan otomasi kamar kontrol. Ing upaya gabungan lan konstruktif ing antarane NDR lan CGI, digawe luwih saka sekedar alat utawa fitur praktis - filsafat anyar babagan tim editorial lan kru produksi kanthi efisien nggawe program kanthi pertukaran langsung karo saben liyane. Kanthi instalasi StudioDirector 2.0 anyar, NDR saiki bisa nggunakake potensial penuh sistem OpenMedia ing studio lan galeri, sing mbantu dheweke nggayuh masa depan siaran sabanjure.

Babagan CGI

Didhisiki ing taun 1976, CGI kalebu perusahaan jasa konsultasi bisnis IT lan bisnis paling gedhe ing saindenging jagad. Operasi ing atusan lokasi ing saindenging jagad, CGI ngirim layanan lan solusi end-to-end, kalebu IT strategis lan konsultasi bisnis, integrasi sistem, IT lan layanan proses bisnis sing dikelola lan solusi properti intelektual. Gabungan CGI karo SCISYS Group PLC ing Desember 2019 kanthi keahlian jero ing sektor media lan siaran, uga sektor ruang lan pertahanan. Solusi Media CGI, biyen SCISYS Media Solutions, nawakake macem-macem solusi pengiriman berita lan konten profesional kanggo perusahaan media inovatif ing pasar lokal, nasional lan internasional. Iki kalebu sistem ruang berita unggulan pasar OpenMedia lan solusi produksi radio dira, sing nyedhiyakake akeh pemain utama ing siaran lan pangiriman.

Kanggo informasi luwih lengkap, waca: www.cgi.com/ Mediasolutions


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!