Home » News » Globecast promosiake Denis Genevois menyang VP Pemasaran lan Komunikasi lan Valéry Bonneau dadi Direktur Komunikasi Internal lan Eksternal

Globecast promosiake Denis Genevois menyang VP Pemasaran lan Komunikasi lan Valéry Bonneau dadi Direktur Komunikasi Internal lan Eksternal


AlertMe

Globecast, panyedhiya solusi global kanggo media, ngumumake manawa Denis Genevois wis dipromosikake dadi VP Pemasaran lan Komunikasi kanthi Valéry Bonneau dipromosekake dadi Direktur Komunikasi Internal lan Eksternal. Genevois uga dadi anggota Komite Eksekutif lan langsung lapor menyang CEO Globecast, Philippe Bernard. Bonneau nglaporake menyang Genevois babagan peran anyar. VP Grup Komunikasi Sadurunge, Olivier Zankel, wis tetep njupuk jabatan liya ing Orange Group.

Philippe Bernard, Globecast, CEO, ujar, "Kita wis ngerti suwene taun kepungkur penting banget komunikasi internal lan eksternal sing jelas lan ringkes ing wektu sing tantangan kanggo jagad. Kita ngerti manawa para pelanggan seneng banget lan iki minangka prekara sing kudu terus kita tambah apik. Aku percaya banget karo kemampuan Denis lan Valéry kanggo tantangan sing terus-terusan. ”

Minangka VP Pemasaran lan Komunikasi, Genevois tanggung jawab kanggo nemtokake strategi komunikasi internal lan eksternal, nemtokake arahan strategis sing jelas ing kerja sama sing erat karo anggota utama staf lan tim ing saindenging jagad. Dheweke tugas kanggo nggedhekake visibilitas lan kejelasan pesen. Dheweke bakal terus nemtokake cara kerja uga nglaporake kinerja penjualan. Dheweke wis 20 taun gabung karo perusahaan kasebut.

Dheweke bakal didhukung dening Bonneau, sing wis luwih saka sepuluh taun kerja karo perusahaan kasebut, bubar dadi Digital Marketing Manager, peran sing saiki dadi bagean saka jabatane sing anyar.

Bernard nambah, "Loro-lorone Denis lan Valéry duwe pengetahuan jero babagan Globecast, peran sing berkembang lan pasar kanthi luwih wiyar. Kalorone uga duwe sejarah sing kuwat babagan peran komunikasi lan strategi lan aku pengin nampani dheweke ing jabatan sing anyar. Aku uga pengin njupuk kesempatan kanggo matur nuwun marang Olivier Zankel kanggo kabeh pakaryan sajrone sepuluh taun kepungkur lan kita ngarepake dheweke ing tembe mburine. "


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!