Home » News » Temokake: lan Perusahaan nglancarake Kampanye Brand 360 Mesmerizing Kanggo WEBTOON

Temokake: lan Perusahaan nglancarake Kampanye Brand 360 Mesmerizing Kanggo WEBTOON


AlertMe
Badan kreatif Lan Perusahaan bubar nggawe kampanye 360 kanggo WEBTOON, platform komik digital paling gedhe ing donya kanthi luwih saka 10 yuta pamaca saben dina. Menawa nggedhekake merek Korea ing pasar AS, kampanye kasebut disorot dening: Tapak lagu 60 kanggo teaterikal lan siaran. Kajaba iku, lan Company ngasilake barang sing bisa dicithak, OOH, digital, lan sosial.

WEBTOON menehi penggemar buku lan artis komik minangka platform intuisi kanggo nggawe, nerbitake, lan nuduhake komik asli. Dicoba kanthi ngasilake buzz babagan layanan kanggo pangguna sing anyar lan wis ana, lan Perusahaan fokus "kampanye Nggoleki" babagan alat pencari crita WEBTOON kanggo para pencipta, nalika ngrameke macem-macem komunitas sing macem-macem lan akeh sing didorong: pangguna bisa ngakses ewonan crita ing sembarang jinis saka sawetara seniman - kapan, ing endi wae, lan gratis ing iOS lan Android.

Ndhaptar minangka pusat kanggo kampanye kabeh, papan lagu, sing diarahake dening Matt Hoffman saka HB Films, njupuk kualitas premium WEBTOON lan pengalaman transportasi sing ditawakake. Potongan sinematik ditarik karo ide wanita enom ing sketchpad sadurunge morphing menyang jagad buku komik surreal, amarga web pamirsa digambar menyang crita liwat aplikasi mobile WEBTOON.

"Kita pengin nggawe papan lagu minangka aspirasional lan sinematik sing bisa, kanggo nyatakake kemungkinan telas sing ditawakake platform WEBTOON - apa sampeyan minangka pencipta utawa penggemar buku komik sing pengin nemokake anyar," ujare And Director Creative Director Joshua Smith. "Kita nemokake manawa apa sing pungkasane dadi komunitas WEBTOON yaiku semangat kanggo crita sing apik, mula kita fokus ing kampanye kasebut babagan perasaan sing akrab kanggo nyemplungake crita sing apik - nalika jagad iki tiba lan sampeyan ana ing wektu sing dicolong iki, utawa sampeyan lagi milih apa wae sing bakal sampeyan lakoni. ”

Lan penari cast Company minangka pangguna WEBTOON ngambang menyang jagad komik, bisa digayuh liwat kombinasi efek kamera lan VFX. Hoffman lan DP David G. Wilson nembak para pemain ing layar ijo nganggo kamera Bolt, sing dirancang kanggo cepet kanthi kecepatan ultra-dhuwur. Theatre Electric Collective digawa kanggo mbantu nggawe jagad pikiran sing bosen, kanthi musik inspirasi lelungan dalan sing disusun dening Beacon Street kanggo ngandharake lelungan psychedelic.

Sawise potongan video wis rampung, lan Company nggabungake kreatif saka papan kasebut lan photoshoot kanthi identitas merek WEBTOON sing nggumunake kanggo menehi kampanye sing koesif kanggo dicithak, OOH, digital, lan sosial. Iki kalebu ngembangake merek kanthi logo 3D sing mbukak kanggo kampanye kasebut. Miturut Smith, lan Company lan WEBTOON milih olahpesen merek kanthi gampang supaya visual bisa nyanyi, lan supaya para pamirsa ngremehake ide dhewe, sing main ing slogan kampanye "Temokake Muga".

"Kita seneng nggawe kampanye holistik, langsung-kanggo-merek sing nggabungake strategi, desain, lan desain merek Nggawe film, "Akhire Smith. "Kita ngerti tantangan kampanye ambisi kaya iki, utamane kanggo merek sing fokus ing pangguna kaya WEBTOON, sing dibangun ing sekitar pamirsa sing sabar lan semangat sing bisa nyambung titik kasebut. Matur nuwun, kita duwe kepercayaan lengkap klien lan, sing luwih penting, ide lan wawasan sing apik kanggo nggawe kampanye sing bakal nyenengake lan nggegirisi para penggemar buku komik. "

Klien: WEBTOON

Agensi: Lan Perusahaan
Direktur Kreatif: Joshua Smith
Produser: Richelle Rothermich
Direktor Art: Ann Moon, Phillip Schorr
Perusahaan Produksi: HB Films
Direktur: Matt Hoffman
Direktur Fotografi: David G. Wilson
Produser Eksekutif: John Beveridge
Produser: Brad Inggris
Desainer Produksi: Jordan Ferrer
Syarikat VFX & Postproduction: Teater Elektronik Kolektif
Produsen: Sabrina Harrison
Pengawas VFX: Joshua Guillaume
2D Pembantu: Andrew Siner, Ujala Saini
Artis CG: Corinne DeOrsay, Greg Gutkin
Penyunting: Brian Raess
Pewarna: Nick Sanders
Bantuan warna: Ale Amato
Musik / Desain Swara: Beacon Street Studios
Penyusun: Andrew Feltenstein, John Nau
Produser Eksekutif: Leslie DiLullo
Desainer Swara / Campuran: Rommel Molina
Asisten Campuran: Mike Leone
Produksi senior SD / Campuran: Kate Vadnais
Babagan Lan Perusahaan:
Lan Perusahaan yaiku Los Angeles-Based agensi kreatif makarya kanthi campuran gaya urip inovatif lan merek hiburan. Saka strategi kreatif lan kampanye lengkap kanggo nyithak, digital, sosial, lan proyek gerak, karya kita bosok ing wawasan, dampak, keahlian desain, lan apresiasi kanggo crito.

AlertMe