Home » News » The Jim Pattison Broadcast Group Nggawe Media Ad Sales Platform Matrix ing kabeh Platform lan Pasar
Matriks JPG Ngleksanakke

The Jim Pattison Broadcast Group Nggawe Media Ad Sales Platform Matrix ing kabeh Platform lan Pasar


AlertMe

Matrix, siji-sijine platform iklan ad global sing dibangun kanggo media, saiki ngumumake The Jim Pattison Broadcast Group bakal ngleksanakake Monarch platform iklan iklan media antarane kabeh televisi, radio, situs online, kabeh pasar. Adoption platform ing perusahaan bakal ngirimake penyiar Kanada sing nyinkronake transparansi sing dibutuhake ing kabeh tim sing bakal ngidini tampilan sakabehe data nalika bebarengan nyedhiyakake kemampuan kanggo ngotomatisasi proses ing saindhenging alur kerja - nyimpen wektu lan dhuwit.

Jim Pattison Broadcast Group nemokake solusi sing bakal ngidini wong-wong mau ngenali, track, lan ngatur prospek bisnis anyar uga nyedhiyakake perbaikan dramatis ing ngatur informasi pelanggan. Iki kalebu nganakake solusi sing menehi wewenang kanggo ngenali lan kapitalisake kesempatan jual lan jual silang. Monarke ora mung ngrungokake kriteria sing dipengini dening Pattison nanging, kanthi sifat khusus media, bakal ngidini wong-wong mau nambahi efisiensi lan proses sakabèhé kanggo mesthine sing paling apik migunakake workflow supaya tetep kompetitif ing industri.

"Matriks njlentrehake opsi CRM liyane sing diselidiki minangka piranti maju, alat sing basis solusi sing terintegrasi sing nduweni rekaman trek sing temen ngembangaken asil kanthi ngurangi tugas sing berlebihan lan ningkatake penjualan," ujare Rod Schween, Presiden, Jim Pattison Broadcast Group . "Ratu bakal dadi alat sing banget tampi lan strategis kanggo kabeh pemimpin lan wakil kita sing maju."

Nglayani minangka hub terpusat ing The Jim Pattison Broadcast Groups 'operasi, Monarch bakal nyedhiyakake tampilan terpadu kanggo sumber data sing beda, kalebu data pisanan lan pihak katelu, sauntara alur kerja. Nggunakake sawetara titik integral, ditambah karo agregasi data lan kemampuan normalisasi, Monarch bakal luwih nyedhiyakake Jim Pattison Broadcast Group kanthi paningkatan nyata wektu nyata menyang data, supaya bisa nggawe keputusan bisnis sing luwih cerdas lan luwih cepet.

"Teknologi platform pangadolan iklan media kasebut nyedhiyakake ROI sing cepet banget lan efektif metu saka gerbang lan aku yakin yen The Jim Pattison Broadcast Group bakal bisa ngupayakake mlaku-mlaku, ngenali kesempatan sales lan ngotomatisasi proses saka dina," ujare. Mark Gorman, CEO, Matrix. "Lan mesthi, ora mandheg ana. Kita terus ngembangake prodhuk kita bebarengan karo industri lan minangka fitur-fitur anyar lan fungsionalitas anyar sing dienal - bakal diluncurake kanggo kabeh pangguna, ing proses sing apik banget kanggo kabeh. "

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Matrik, bukak situs jeneng.

About Jim Pattison Broadcast Group

The Jim Pattison Broadcast Group, kanthi kantor pusat ing Kamloops, BC minangka grup siaran swasta paling pribadhi ing negara kulon, saiki ngoperasikake stasiun radio 47, stasiun televisi konvensional 3 lan portal berita online 17 ing British Columbia, Alberta, Saskatchewan, lan Manitoba . Jim Pattison Broadcast Group iku divisi bangga saka Jim Pattison Group, grup usaha bisnis macem-macem, sing adhedhasar ing Vancouver, sing tuwuh dadi perusahaan swasta paling gedhé nomer loro ing Kanada. Delengen www.jpbroadcast.com kanggo informasi luwih lengkap.

Prakawis Matriks

Matrix ndadekake media kelakon kanthi ngaktifake efisiensi lan ngupaya nemokake revenue supaya perusahaan media bisa nggawe konten, menghibur, lan ngandhani. Produk unggulan, Monarch, minangka platform pangadolan iklan global sing digawé kanggo media - mentransformasi data kacilakan menyang informasi salesable sing bisa nyediakake pemahaman sing perlu kanggo bisnis prospecting, managing, evaluating lan nutup. Perusahaan ngasilake luwih saka $ 13 milyar ing iklan iklan media, menehi analytics paling apik ing kelas, sales sales, CRM khusus media lan piranti dodolan kanggo luwih saka 10,000 media sellers kanggo luwih irit ngatur alur kerja. Kanggo informasi luwih lengkap, goleki www.matrixformedia.com.


AlertMe