Home » Bintang » Vizrt Group nyewa Daniel Url kanggo nguatake fokus pelanggan ing Pengembangan Produk

Vizrt Group nyewa Daniel Url kanggo nguatake fokus pelanggan ing Pengembangan Produk


AlertMe

Vizrt Grup ngumumake dina iki yen Daniel Url gabung karo perusahaan kasebut minangka Kepala Manajemen Produk Global sing nglaporake menyang Michael Hallén, CEO lan Presiden Grup.

Vizrt Klompok minangka organisasi konten-sentris kanthi tujuan sing jelas kanggo mbantu para pendongeng crita babagan crita liyane babagan crita. Daniel minangka Direktur Utama lan Kepala Sales Sales Qvest Media luwih saka 11 taun ngawasi penjualan proyek kalebu panginstalan Vizrt produk ing Sky Sports Munich, ORF Wina, Nine Network Sydney, lan liya-liyane.

Kanthi latar mburi kuwat ing pangembangan produk teknologi siaran, alur kerja produksi, lan penjualan, Daniel bakal njamin manawa merek Grup kasebut; NewTekVizrt, lan NDI®, bakal nggawa inovasi pasar sing terus fokus ing asil pelanggan. Qvest Media, kaya biasane, tetep dadi mitra utama Vizrt.

Daniel Url ngandika, "Aku wis dadi pengagum Vizrt suwene wis pirang-pirang taun lan minangka wong sing percaya banget karo kekuwatan piranti lunak, IP, lan teknologi maya kanggo ngowahi cara jagad kasebut nuduhake crita sing luwih apik. Aku ora bisa mikir papan sing luwih apik. ”

Tim Url lan Manajemen Produk bakal kerja bareng karo fungsi R&D sing dipimpin dening Dr. Andrew Cross, Presiden R&D kanggo Vizrt Klompok, mbentuk kapabilitas pangembangan produk Grup. Gabungan, pasangan kasebut bakal nambah fokus kanggo nyedhiyakake nilai pelanggan kanthi nggawe inovasi ing level produk lan pengalaman supaya Grup bisa terus fokus marang sukses pelanggan.

Michael Hallén, CEO Grup lan Presiden ngandika, "Aku seneng bisa nggawa pengalaman lan kemampuan Daniel menyang Vizrt Kulawarga klompok. Kita duwe rencana sing apik banget ing mbesuk lan nguatake fungsi pangembangan produk kanthi cara sing bisa mbantu kita ngawula para pelanggan, lan isine luwih apik minangka inti saka iki. "

Pengalaman lan pangerten sing fokus ing customer Daniel bakal nggabungake Vizrt Penawaran klompok kanggo alat crita visual visual sing wis ditemtokake ing piranti lunak sing wis ora kaiket dening perangkat keras, supaya para pelanggan bisa crita luwih apik.


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!