Home » Jobs » Guru Gir

Pembukaan Pakaryan: Gear Guru


AlertMe

Guru Gir

Kutha, Kutha
Duration
ora kasedhiya
Salary / Rate
Kompetitif
Proyek dikirim ing
01 / 13 / 21
situs
ora kasedhiya
Share

Prakawis Proyek

Guru Kontrol Kualitas kanggo omah Rental Kamera

Swara menarik? Seneng banget dirungokake - mangga waca sawetara wektu kanggo maca kanthi lengkap lan lengkap. Lan yen sampeyan mikir yen cocog, ayo ndhaptar.

Sapa Kita

Kita minangka omah sewa kamera independen sing ana ing Sisih LA Barat. Kita minangka tim cilik nanging cerdas, fokus kanggo nyedhiyakake Kamera / Lensa / Aksesoris paling anyar lan paling gedhe kanggo klien kabeh latar mburi & anggaran. Kita kerja bareng karo para pembuat film lan kru kamera sing nggarap macem-macem proyek, lan mesthi ana tantangan anyar sing bakal dikepengini lan peralatan anyar sing bisa dikuasai.

Pakaryan apa?

Kita duwe pembukaan langsung kanggo sing dikategorikake minangka "Gear Guru." Anggota tim iki bakal fokus ing kontrol kualitas ing saben peralatan ing inventaris lan njaga supaya kabeh diatur lan dijaga standar paling dhuwur.

Apa sampeyan minangka jinis sing minat banget karo kamera, lensa lan teknologi? Apa sampeyan entuk teknologi unboxing sing nyenengake lan ngerti kepiye kabeh bisa digunakake? Apa sampeyan duwe kapinteran teknis lan bisa nemokake paling akeh masalah teknologi dhewe? Apa sampeyan ngerti cara solder? Apa sampeyan seneng ndeleng kamera sing wis digawe kanthi apik? Apa sampeyan ahli ing kabeh kamera lan lensa saiki sing digunakake ing produksi film / TV modern? Pungkasan - apa sampeyan seneng karo lingkungan sing tantangan sing saben dinane ditindakake tugas anyar?

Yen mangkono - kita kudu ngomong.

Syarat Pengalaman:

• Paling ora 2 taun pengalaman sing ditemtokake kanggo peran departemen kamera sing relevan.
OR
• 2 taun pengalaman makarya ing omah nyewa kamera kanthi peran sing nangani peralatan
• Ngerti kabeh jinis kamera pro utama (Arri, Red, Sony, Canon, Dll)
• Ngerti babagan aksesoris lan lensa kamera modern
• Keahlian komputer lan organisasi sing apik
• Kemampuan kanggo ngatur jadwal lan tugas dhewe - motivator dhiri
• Paling ora 2 referensi banget saka profesional industri sing relevan
• Teknisi lensa utawa layanan ngalami plus BESAR! Nanging ora dibutuhake
• Gelar kuliah 4 taun luwih disenengi nanging gelar 2 taun bisa ditampa. Sertifikat kejuruan utawa bukti liyane babagan pendhidhikan sing luwih dhuwur bisa uga ditampa miturut kasus.

Kapan Iki Miwiti?

Kita seneng duwe wong sing siap nempuh lemah ing wiwitan wulan Januari. Kita siyap taun suwene ing taun 2021 lan seneng ngembangake tim lan ningkatake jangkauan lan standar layanan.

Kita bisa nindakake wawancara zoom ing pungkasan wulan iki lan diterusake wawancara kanthi langsung sawise taun anyar. Yen sampeyan nemokake calon sing cocog, kita ngarep-arep miwiti pertengahan Januari.

Kompensasi:

Gaji sing kompetitif kanggo wilayah LA kalebu pengalaman, subsidi asuransi kesehatan, bonus tahunan, kabijakan PTO sing murah, lan kesempatan kerja kamera freelance kanthi winates

Komitmen:

Pakaryan suwene 3 wulan dianggep periode latihan pacoban kanthi gaji saben jam. Sawise sampeyan entuk landmark kasebut, sampeyan lulus menyang karyawan gaji kanthi normal kanthi kabeh mupangat sing dibutuhake.

Elingi, kita ora golek wong sing butuh kerja suwene 6 wulan utawa luwih, utawa ngupayakake pasang surut nganti diwiwiti. Aku ngerti kabutuhan kasebut, nanging minangka bisnis cilik, kita pancen ora bisa nandur modhal supaya bisa cepet banget, nanging mengko bakal ilang - kita pengin wong sing siyap nginep ing jangka cedhak lan jangka menengah, yen ora suwe. Matur nuwun kanggo pangerten.

Cara Aplikasi:

Coba wayahe nyoba lan priksa manawa resume sampeyan saiki lan duwe pengalaman sing relevan. Kita uga ngajak sampeyan nulis surat sampingan sing nerangake sebab kenapa sampeyan kepengin makarya ing industri iki lan apa sing dadi calon unik. Lan pungkasane, priksa manawa kalebu referensi yaiku wong sing relevan karo dep kamera. / jagad omah kontrakan.

Sawise sampeyan wis ngirim kabeh kanthi judhul subyek: Gear Guru Job

Tingkatno saiki kanggo katrangan luwih

Wis dadi anggota? Mangga mlebu Ing


AlertMe
Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!