Home » News » Hiburan Invictus Nggampangake Swasana Kanthi Spesial Komedi Langsung Nggunakake AJA KUMO 1616-12G

Hiburan Invictus Nggampangake Swasana Kanthi Spesial Komedi Langsung Nggunakake AJA KUMO 1616-12G


AlertMe

"Pertunjukan Tony Baker" lan "Jaga Jarak Sampeyan, Disajikan dening KevOnStage" minangka loro komedi komedi stand-up sing paling ditonton sajrone COVID-19, kanthi rata-rata 8,000-15,000 pamirsa rumah tangga saben episode. Serial adhine loro kasebut nampilake 20 pertunjukan langsung antarane Juli 2020 lan April 2021, mbantu nyuda swasana ati para penggemar ing omah nalika mateni pandemi. Kanthi arahan Transit Pictures, kanthi keterlibatan Invictus Entertainment lan Direktur Teknis Arthur Khoshaba, kaloro seri kasebut difilmake ing panggung njaba ing Transit Pictures ing Los Angeles, CA lan streaming langsung menyang pamirsa jarak jauh ing 1080p, nggunakake alur kerja produksi langsung karo AJA KUMO 1616-12G minangka inti kanggo nuntun sinyal SDI.

Kanggo nggawa pagelaran komedi langsung menyang penggemar ing omah, alur kerja acara kasebut mbutuhake adat vMix rig dikembangaké dening Khoshaba kanggo urip langsung antarane limang Canon Kamera C300 Mark II. Ing vMix rig nampilake wolung input 12G-SDI kanggo video lan sinyal audio bandwidth dhuwur. Sajrone pangembangan alur kerja pertunjukan, Khoshaba mbutuhake solusi nuntun kanggo ngaktifake macem-macem tampilan kanggo kabeh limang kamera kanggo DP uga tim lampu lan swara. Amarga acara kasebut direkam ing wayah sore ing panggung outdoor, DP lan direktur wis nyetel kamera lan setelan pajanan kanthi tliti kanggo ngetutake srengenge lan nambah cahya nalika wengi. Kanggo nggabungake tampilan ing kamera kanthi kondisi sing beda-beda, router bakal ngidini DP lan anggota kru muter saben tampilan lan ndeleng kamera nalika nembak langsung bisa njaga warna lan konsistensi. Khoshaba milih AJA KUMO 1616-12G kanggo nglakokake langsung kanggo tujuan tampilan multi kamera.

"Miturut pendapatku, AJA nawakake rute 12G paling apik ing pasar, lan aku mesthi dadi penggemar gir AJA," ujare Khoshaba. "Nalika sapisanan diwiwiti ing industri iki luwih saka sepuluh taun kepungkur, peralatan pertama sing tau digunakake ing acara kasebut yaiku recorder AJA Ki Pro. Nganti saiki, Ki Pro isih digunakake, lan digunakake ing ewonan acara sajrone 10 taun kepungkur. ”

Sajrone pagelaran langsung, KUMO 1616-12G nyedhiyakake keluwesan karo kru kanggo nuntun sinyal kamera menyang macem-macem lokasi sing wis ditemtokake kanggo mbantu njupuk gambar sing paling apik. Sanajan kaloro seri komedi direkam ing 1080p amarga kahanan ruangan, Khoshaba dilengkapi kanggo ngukur alur kerja lan njupuk 4K 60p kanggo produksi mbesuk nggunakake KUMO 1616-12G, sing ndhukung 4K / raster paling dhuwurUltraHD citra liwat 12G-SDI.

Khoshaba nambahake ing nutup, "Sadurunge tekan COVID-19, ora akeh produksi cilik utawa indie sing ngirim konten 4K. Kita wis ndeleng pirang-pirang taun kepungkur, amarga 4K wis digunakake dening produksi studio sing luwih dhuwur, nanging COVID-19 nyebabake teknologi maju. Sing paling penting yaiku karo KUMO 1616-12G, alur kerja saya minangka bukti mbesuk lan aku siyap melu proyek sing luwih gedhe. Sajrone pertunjukan langsung, aku uga bisa yakin manawa peralatan AJA sing dipercaya lan dipercaya bisa nangani rute. ”

Babagan KUMO 1616 -12G

KUMO 1616-12G nawakake kapasitas tambah kanggo konfigurasi sing luwih gedhe nalika njaga profil 1RU kompak kanthi dhukungan kanggo 12G-SDI / 6G-SDI / 3G-SDI / 1.5G-SDI kanthi masukan 16x 12G-SDI lan output 16x 12G-SDI. KUMO 12G-SDI router ndhukung résolusi format gedhe, format pigura dhuwur (HFR) lan format warna jero, nalika nyuda kabel mlaku nalika ngangkut 4K /UltraHD liwat SDI. Router nawakake kontrol adhedhasar jaringan lan / utawa fisik, lan nggambarake wujud fisik router KUMO 3232 sing wis kabukten produksi lan KUMO 1616, kanthi port USB anyar kanggo ngonfigurasi alamat IP liwat piranti lunak eMini-Setup AJA. www.aja.com/products/kumo-1616-12g.

About AJA Video Systems, Inc.

Wiwit 1993, AJA Video wis dadi prodhuksi antarmuka teknologi antarmuka video, konverter, solusi rekaman video digital lan kamera profesional, nggawa produk berkualitas, efektif biaya menyang pasar profesional, siaran, lan pasca produksi. Produk AJA dirancang lan diprodhuksi ing fasilitas kita ing Grass Valley, California, lan didol liwat saluran sales reseller lan integrator sistem ing saindenging jagad. Kanggo informasi luwih lengkap, goleki situs web kita ing www.aja.com.

 


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!