Home » News » Hyper RPG Nduweni YouTube lan Nguyuh Workflows Live Streaming kanthi Blackmagic Design

Hyper RPG Nduweni YouTube lan Nguyuh Workflows Live Streaming kanthi Blackmagic Design


AlertMe

Fremont, CA - July, 10, 2019 - Desain Blackmagic dina iki announced sing Hyper kelet Power Go (Hyper RPG), panggonan ngumpulake online fokus ing video lan tabletop game, buku komik, film lan liyane, wis digabungake kamera Pocket Cinema 4K, ATEM Television Studio Pro 4K lan ATEM Television Studio HD live switcher produksi lan liyane kanggo njupuk lan urip stream watara telung puluh jam program saben minggu ing YouTube lan Twitch saluran.

Digawé ing 2015 dening pangembang game veteran Jordan Weisman (BattleTech, Shadowrun) lan mantan pameran saluran Geek lan Sundry Twitch Zac Eubank, Hyper RPG nyurung wates-wayangan ngolok-olok lan pengalaman game bebarengan ing web lan ing saindenging donya. Hyper RPG bakal urip limang dina seminggu ing wayah sore, lan saluran YouTube lan Twitch nyenengake luwih saka 44 yuta pamirsa unik nalika urip iki. Isi saka game langsung dolanan live interaktif, kayata Dungeons & Dragons, ing Twitch kanggo warta superhero lan reaksi film ing YouTube.

"Awit kita miwiti Hyper RPG patang taun kepungkur, kita wis nggunakake Desain Blackmagic. Kita duwe studio loro sing dicopot nganggo gear, lan kita ngandel banget, "ujare Eubank. "Kita bubar gabung karo Pocket Cinema 4K, ATEM Television Studio Pro 4K, ATEM Television Studio HD lan liyane kanggo ngangkat lan nambani produksi kita. "

Studio cilik Hyper RPG dilengkapi karo Kamera Pocket Cinema 4K lan ATEM Television Studio HD kanggo njupuk konten YouTube sing luwih cepet, sing biasane populér minangka budaya pop reaksioner. Topik-topik sing dilindhungi kalebu reaksi trailer film, diskusi film superhero pungkasan lan isi "snackable" liyane.

"Kita ora duwe tim gedhe, sauntara duwe piranti kaya Pocket Cinema 4K lan ATEM Television Studio HD sampurna kanggo kita, "tambah Eubank. "Iku gampang banget kanggo nggunakake lan ora mbutuhake akeh penjelasan, sing ngidini everyone bisa mlumpat lan bisa nangkep isi kaya sing dibutuhake tanpa ilang."

Kamera Pocket Cinema 4K ngidini Hyper RPG kanggo njupuk rekaman, 4K rekaman kanggo YouTube. Kemampuan kanggo panggangan ing LUTs minangka dibutuhake minangka pitulungan gedhe kanggo tim amarga padha duwe beda LUTs kanggo nuduhake beda. Eubank nerangake, "We work on a tight schedule so we need to save as much time as possible in post. Kita duwe tampilan tartamtu sing dibangun kanggo saben show sing wis disimpen minangka prasetel ing kamera. Kita bisa mbukak sadurunge ngrekam lan nyimpen tim posting kita sawetara wektu. "

Faktor wangun kompak kamera dikombinasikake karo input XLR lan kontrol audio uga dianggep minangka kaluwihan gedhe amarga padha ngilangi jumlah peralatan tambahan sing dibutuhake.

Studio ATEM HD ngidini tim kanggo nggawe pemrograman multi kamera lan ngetokake pertunjukan kaya sing kedadeyan, uga ngilangi karya prodhuksi abot. Desain kompak wis bisa dibuktèkaké dadi luwih migunani, amarga bisa nyambung karo lapangan kanggo lapangan.

Studio kapindho kalebu ATEM Television Studio Pro 4K, perekam Mini Studio HyperDeck, UltraStudio HD Piranti tangkap lan puter maneh mini bebarengan karo Seven Camera Studio Blackmagic kanggo njupuk kabeh isi Twitch, sing kalebu game ndhuwur meja urip uga diskusi dinamis watara macem-macem game lan seri. Siaran kasebut asring duwe akeh aktor gabung episode kanggo tambah efek lan kemampuan ngungkapake.

"Pitu kamera Blackmagic Studio sing disusun ing studio kapindho kita kabeh disambungake karo ATEM Television Studio Pro 4K. We dibagi akeh sinyal kasebut lan ngetik kasebut ing komputer. Salah sawijine program feed-feed kita, kalebu grafis, dene liyane mlaku langsung menyang kertu panangkepan komputer, supaya kita duwe feed sing resik tanpa grafis. Kita nindakake kaya iki ing part amarga kabeh gambar kita ing jendhela gambar rampung ing piranti lunak tinimbang hardware amarga syarat unik Twitch, "ujar Eubank.

Dheweke terus, "Kanggo tujuan sinkronisasi, kita mbukak kabeh audio kita liwat ATEM Television Studio Pro 4K banjur ngasilake menyang komputer. Kita nyampurake input audio lan output audio kita liwat ATEM Television Studio Pro 4K uga. "

Sanajan ATEM Television Studio Pro 4K luar biasa kuat, ukuran kompaké wis dadi aset gedhé kanggo Hyper RPG amarga spasi ana ing premi kuwi ing studio.

Eubank nambah, "Nalika kita muter Dungeons & Dragons, kita bakal duwe nganti enem wong gabung. We are kabeh lungguh ing meja gedhe banget, kang ninggalake kita banget sethitik kamar kanggo kita pindah. Desain kompak ATEM Television Studio Pro 4K minangka keuntungan gedhe kanggo kita. "

Kajaba iku, Hyper RPG nduweni HyperDeck Studio Mini lan UltraStudio HD Mini dibangun ing sawijining workflow kapan wae. Wong-wong mau ngrekam pirang-pirang stream amarga output kanggo Twitch punika 5,000 kilobita per detik.

"Kadhangkala server Twitch bakal kasor, supaya kita nggawe serep acara sing kita ngerti nduweni kualitas visual sing luwih apik kanggo wong-wong mau, lan banjur bakal ngunggahake menyang YouTube minangka suntingan sing bersih tinimbang ngekspor saka Twitch, supaya padha kualitas apik, "ujare Eubank.

kanthi Desain Blackmagic kanthi nguasani aliran live streaming, Hyper RPG wis bisa dadi perusahaan produksi lan pangembang konten. Kelancaran gearan lan kemudahan panggunaan mbantu tim tetep dinamis lan interaktif. Amarga iki, Hyper RPG bisa cepet ngganti isi kanggo nemu kapentingan para pamirsa.

Pencet Photography

Foto produk Pocket Cinema Camera 4K, ATEM Studio Televisi Pro 4K, ATEM Studio Televisi HD, HyperDeck Studio Mini, UltraStudio HD Mini, Blackmagic Studio Cameras lan kabeh liyane Desain Blackmagic produk kasedhiya ing www.blackmagicdesign.com/media/images.

About Desain Blackmagic

Desain Blackmagic nggawe produk editing video paling apik ing donya, kamera film digital, koreksi warna, konverter video, pemantau video, router, live switcher produksi, perekam disk, monitor gelombang lan film scanner wektu nyata kanggo film fitur, produksi siaran lan industri siaran televisi. Desain Blackmagickertu kertu DeckLink ngetokake revolusi kualitas lan tunjangan ing produksi pasca produksi, nalika prodhuk koreksi warna DaVinci sing menang Emmy ™ nguasai industri televisi lan film wiwit 1984. Desain Blackmagic terus ngalami inovasi babagan lemah kalebu produk 6G-SDI lan 12G-SDI lan 3D stereoskopik lan Ultra HD workflows. Didegaké dening editor produksi lan insinyur donya, Desain Blackmagic nduweni kantor ing AS, UK, Jepang, Singapura lan Australia. Kanggo informasi luwih lengkap, mangga menyang www.blackmagicdesign.com.


AlertMe