Home » Bintang » #IBC2018: Dell EMC Nawakake Flexibility Across Board

#IBC2018: Dell EMC Nawakake Flexibility Across Board


AlertMe

Dell EMC bakal nuduhake ing bilik #7.C39 ing IBC Show 2018 ing RAI Amsterdam, ing September 13th-18th, 2018. Bakal nuduhake tunjangan teknologi panyimpenan paling anyar sing nyakup penyiar dhuwur, organisasi olah raga, lan fasilitas pasca produksi. Kanthi nyababaken prodhuk produksi Virtual Reality duweni luwih lan luwih akeh para pelanggan sing nyalurake teknologi sing nyengkuyung sing ndhukung industri aplikasi kasebut. Dell EMC wis nyedhiyakake piyambak kanthi ndhukung pelanggan, mitra, lan momentum prodhuk ing sektor media lan hiburan.

Dell EMC server dibangun kanggo kerjane beban sing banget nuntut. PowerEdge MX kalebu loro workloads tradisional lan mangsa. Prinsip kinetik modhèrn sing dhuwur banget iki ngidini aplikasi pusat data sing didéfinisi perangkat lunak, dirancang tanpa ambane pesawat, ngaktifake dhukungan kanggo pirang-pirang generasi teknologi rilis-prosesor teknologi, jinis panyimpenan anyar lan inovasi konektivitas anyar-uga ing mangsa ngarep. Nyedhiyakake support dhasar ing kombinasi saka virtualisasi kandhel, panyimpenan perangkat lunak, jaringan sing didéfinisi perangkat lunak, intelijen buatan, lan proyèk data amba. Ndhukung drive NVMe kurang latency pungkasan lan konektivitas 25GbE asli, kinerja produk "jeritan" iki.

"Nalika teknologi, kayata intelijen buatan, IoT lan panyimpenan lan piranti lunak sing ditemtokake perangkat lunak, menehi manfaat sing kompetitif, kerjo kerja minangka angel bisa diprediksi lan nimbulaké tantangan anyar kanggo departemen IT," ngandika Ashley Gorakhpurwalla, presiden lan general manager, Dell EMC Sistem Server lan Infrastruktur. "PowerEdge MX mbisakake pendekatan modular kanggo mbangun lan nggabungake komputasi, panyimpenan lan jaringan, supaya organisasi bisa ngowahi IT kanthi cara ngoptimalake sumber daya lan menehi perlindungan investasi kanggo generasi pionir teknologi sing bakal teka."

PowerEdge MX nawakake keluwesan kanggo kustomisasi lan nawakake portofolio nyengsemake komponen kayata:

  • Dell EMC Chassis PowerEdge MX7000 - Nawakake dhasar hardware sing efisien karo dhukungan kanggo generasi prosesor server, ing sistem sing bisa diukur karo manajemen lifecycle end-to-end lan antarmuka siji kanggo kabeh komponen, supaya organisasi luwih fokus marang prioritas bisnis tinimbang pangopènan IT. Sasis 7U iki kalebu wolung bongkahan kanggo nampung macem-macem kombinasi komputasi lan kombinasi jembar tunggal lan kaping pindho.
  • Dell EMC PowerEdge MX740c lan MX840c ngétung sleds - Geser piso kalih lan sekrup soket ngirimake fitur lengkap, tanpa kompromi komputasi, karo kinerja luar biasa lan opsi panyimpenan sing sugih kalebu drive NVMe. Lebar tunggal MX740c lan lumahing pindho MX840c ndhukung lengkap Intel® Xeon Scalable Processor keluarga kanthi nganti enem terabytes ing memori. MX740c minangka siji-jembar, loro-soket, modul sing bisa nduwe omah lan nganti enem unit drive 2.5 "NVMe, SAS utawa SATA. MX840c bisa nampung nganti wol drive.
  • Dell EMC PowerEdge MX5016s storage sled - Sled panyimpenan lengkap, lengkap, lan jembar nglengkapi server MX, nyepaki hard drive panyimpenan 16 panas, kanthi maksimal pitung MX5016s sleds ing chassis MX kanggo nganti 112 drive langsung ditempelake panyimpenan . Drive iki bisa dipetamake kanthi individu ing siji utawa luwih server, sing ngatur rasio panyimpenan becik sing dibutuhake kanggo kasus-kasus khusus.
  • Dell EMC Modul switching PowerEdge MX Ethernet lan Fiber Channel - Modhèl-modhèl kebisingan modhèrn sing anyar, modhèrsi bandwidth dhuwur kanggo lingkungan multi-casis kalebu pangolahan otomatis kanggo kepatuhan topologi, kualitas layanan, lan penyembuhan otonom kanggo kinerja jaringan puncak karo antarmuka pangurus tunggal PowerEdge MX. PowerEdge MX minangka infrastruktur modular pisanan kanggo ngirim panyambungan antarmuka 25Gpbs Ethernet (GbE) lan 32Gbps Fiber Channel end-to-end. Digabungake karo uplink 100GbE lan 32G Fibre Channel, para pelanggan bisa nyana nganti ngurangi pangurangan% 55 ing latency switch kanggo arsitektur kain multi-chassis sing paling bisa diukur.

The Dell EMC PowerEdge MX bakal kasedhiya sacara global wiwit September 11th, 2018, lan bakal dadi produk kawigaten ing #IBC2018 Konvensi. Aja nyasar kesempatan kanggo mungkasi daya luar biasa sing Dell EMC kulawarga bisa nyedhiyani operasi sampeyan. Booth #7.C39 ing Show IBC 2018 ing RAI Amsterdam.

About Dell EMC

Dell EMC, bagean saka Dell Technologies, mbisakake organisasi kanggo modemisasi, ngotomatisasi lan ngowahi pusat data kanthi nggunakake teknologi pangreksan, server, panyimpenan, lan teknologi pangepindhen sing ndadekake industri. Iki menehi basis sing dipercaya kanggo bisnis kanggo ndandani IT, liwat nggawe awan hibrida, lan ngowahi bisnis kanthi nggawe aplikasi cloud-native lan solusi data gedhe. Dell EMC layanan pelanggan antarane negara-negara 180 - kalebu 99 persen saka Fortune 500 - karo portofolio paling komprehensif lan inovatif industri saka pinggiran menyang inti kanggo maya.


AlertMe
Matt Harchick
Tindakake kula

Matt Harchick

Matthew wis kerja ing sektor swasta lan ing pendidikan sing luwih dhuwur ing umur rong puluh taun. Dheweke ngedekake maneka bidang manajemen proyek media digital, teknik siaran lan produksi media. Matthew nduweni kawruh babagan produksi pos digital, manajemen aset digital, produksi wayang digital, lan integrasi fasilitas siaran. Pak Harchick aktif nyinaoni babagan siaran seni, bioskop digital canggih lan teknologi audio visual pinter kanggo implementasi klien lan kasedhiya kanggo kabutuhan konsultasi.

Matt lan keluargane saiki manggon ing wilayah metro Washington, DC.
Matt Harchick
Tindakake kula

Tulisan paling anyar dening Matt Harchick (Delok Kabeh)

8.4KFollowers
pelanggan
sambungan
Sambungake
Followers
pelanggan
langganan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!