Home » Bintang » #IBC2018 Jangan Kangen Show!

#IBC2018 Jangan Kangen Show!


AlertMe

The IBC Show 2018 wis dikemas karo pameran sing luar biasa lan pamilihan konferensi sing mesthi bakal nyedhiyakake pengalaman sing sregep kanggo kabeh sing nekani. Dianyari saben taun ing September ing RAI Amsterdam, taun iki #IBC2018 bakal duwe Jadwal konferensi wiwitan September 13th-17th lan pameran wiwit September 14th-18th. Kesempatan jaringan bakal fantastis ing papan apa sampeyan ana ing lantai konvènsi utawa ngunjungi sembarang konferensi.

Ana macem-macem cara kanggo ndhaftar kanggo konferensi saka Registrasi Wahana, Pendaftaran Alumni (ngendi sampeyan wis melu IBC ing limang taun kepungkur minangka utusan konferensi utawa paminat pameran), utawa Pencathetan Pendaftaran (ing ngendi sampeyan pengin nglamar akreditasi) lan mesthi, pameran pameran (Exhibitor IBC2018 layak kanggo diskon% 30 ing kabeh konferensi.) Mangga kontak Coordinator Stand sing bakal bisa ngatur pass sampeyan liwat E-Zone Yen sampeyan ora ngerti sapa koordinator sampeyan utawa yen sampeyan duwé pitakonan apa baé, hubungi [Email protected]). Kasedhiya pranala kanggo pilihan sampeyan: ibc.itnint.com/IBC18/Online/CreateAccount.aspx?wf=attendee&stream=attendee&sourceCode=IBC061&cart=

Kanggo kabeh sampeyan kabutuhan wisata Kanggo (lan ing saindenging) kutha Amsterdam sing éndah, IBC wis nyedhiyani pranala apik banget supaya sampeyan bisa ngrancang trip. Kanggo kabeh ngubengi golek cara sing paling gampang lan paling larang kanggo nggoleki #IBC2018 migunakake diskon eksklusif saka mitra maskapai resmi IBC lan sinau cara paling apik kanggo mubeng-montor nalika nginep ing kene: show.ibc.org/visit/travel

Kanggo kabeh sampeyan akomodasi perlu IBC nggarap layanan Hotel RAI kanggo nawarake diskon tarif lan njamin sampeyan bisa Book akomodasi kanggo IBC2018 supaya sesuai karo budget lan kabutuhan. pindhah nang kene: show.ibc.org/visit/accommodation

Kanggo Informasi panggonan RAI kanggo salah sawijining pameran internasional lan pusat kongres ing Eropa sing dumunung ing sisih kidul saka Amsterdam mlebu ing kene: tampil

About the city of Amsterdam ing antarané Eropa kanthi jumlah sajarah, budaya lan aktivitas sing ora ditemtokake. Kanthi napas ambegan lan arsitektur ingkang éndah, kutha menika mboten kèlingan. Kanggo informasi luwih lengkap, bukak Iamsterdam situs web.

Priksa manawa kanggo ndhaftar konvènsi lan konferensi sing luar biasa iki. Iku ora kasep! Broadcast Beat Magazine bakal nyedhiyakake tambahan jangkoan fitur lan acara, uga, sorotan produk!

Babagan IBC:

Wiwit 1967, IBC wis dadi acara taunan sing paling berpengaruh kanggo para profesional sing nyambut gawe, ngatur lan ngirim media elektronik, ing saindenging donya. Awal Konvènsi Broadcasting Internasional, IBC wis ngrembaka saka werna-werna penyiaran teknis lan saiki nyakup manéka warna manajemen lan pengiriman pangiriman media, saka konten online menyang bioskop digital, saka alur kerja otomatis kanggo panangkepan lan tampilan resolusi dhuwur.

IBC tetep dadi acara utama industri, lan terus maju kanthi kekuatan. Saiki saiki luwih akeh narik kawigaten wong 55,000, ditarik saka luwih saka negara 170, saben September ing Amsterdam. Konferensi teknologi peer-reviewed tetep dadi panggonan kanggo ngetokake pemikiran anyar sing paling penting. Bab dhasar Konferensi IBC yaiku Kertas Teknis sing lenggah bebarengan karo program panel, diskusi lan keynotes sing akeh, sing ora mung disebarake para pamimpin, nanging para ilmuan sing beda-beda minangka Profesor Brian Cox lan will.i.am.

Konferensi iki dicocogake karo pameran komprehensif sing ndadekke cedhak karo pameran 1,600, sing sabenere nduduhake negara teknologi kasebut. IBC ora bisa ditemokake minangka panggonan kanggo ketemu lan nuduhake kawruh, lan kesempatan jaringan lan acara tambah nilai - saka penghargaan kanggo pemutaran film - nyumbang banget kanggo entuk manfaat. Kanggo nggoleki tuntutan pasar anyar lan pasar sing gedhé iki, IBC terus nggawe cara inovatif kanggo nyengkuyung para pamirsa, kayata introduksi program Rising Stars sing ngarahke kanggo nulung generasi anyar konten lan profesional teknologi media kanggo nemokake sikil ing industri, lan Summit Leaders eksklusif eksklusif, acara kanggo pemimpin 150 saka media elektronik lan industri hiburan mbentuk strategi mangsa ngarep. IBC uga nyiptakake seri-seri anyar - IBC Content Everywhere - kang njupuk kaunggulan IBC ing arah anyar.

Kabeh pengalaman lan kawruh babagan IBC, dikelola dening industri kanggo industri, kasedhiya ing acara global anyar iki, sing katon menyang masa depan sing disambungake. IBC Content Everywhere nduduhake sifat perubahan donya media elektronik sing disambungake. Kaya IBC, ana forum kanggo debat lan panemuan bisnis, teknis lan kreatif, nanging IBC Content Everywhere nggambarake sifat konektivitas media sing beda-beda ing donya IP menehi tampilan lan aran sing unik lan apik.


AlertMe
Bridgid Harchick
Tulisan paling anyar dening Bridgid Harchick (Delok Kabeh)