Home » Bintang » #IBC2018 Jangan Miss Show!

#IBC2018 Jangan Miss Show!


AlertMe

The IBC Show 2018 wis dikemas karo pameran sing luar biasa lan pamilihan konferensi sing mesthi bakal nyedhiyani pengalaman sing sregep kanggo kabeh sing nekani. Dianyari saben taun ing September ing RAI Amsterdam, taun iki #IBC2018 bakal duwe Jadwal konferensi wiwit September 13th-17th lan pameran wiwit September 14th-18th. Kesempatan jaringan bakal fantastis ing papan apa sampeyan ana ing lantai konvènsi utawa ngunjungi sembarang konferensi.

Ana macem-macem cara kanggo ndhaftar kanggo konferensi saka Attendee Registration, Alumni Registration (ngendi sampeyan wis melu IBC ing limang taun kepungkur minangka delegasi konferensi utawa pameran Pengunjung), utawa Pencet Registrasi (ing ngendi sampeyan pengin aplikasi kanggo akreditasi) lan mesthi, pameran pameran (Exhibitor IBC2018 layak kanggo diskon% 30 ing kabeh konferensi.) Mangga kontak Coordinator Stand sing bakal bisa ngatur pass sampeyan liwat E-Zone Yen sampeyan ora ngerti sing koordinator utawa yen sampeyan duwé pitakonan apa baé, hubungi register@ibc.org). Klebu pranala kanggo pilihan sampeyan: ibc.itnint.com/IBC18/Online/CreateAccount.aspx?wf=attendee&stream=attendee&sourceCode=IBC061&cart=

Kanggo kabeh sampeyan kabutuhan wisata Kanggo (lan ing saindenging) kutha Amsterdam sing éndah, IBC wis nyedhiyani pranala apik banget supaya sampeyan bisa ngrancang trip. Kanggo kabeh ngubengi golek cara sing paling gampang lan paling larang kanggo entuk #IBC2018 nggunakake diskon eksklusif saka mitra maskapai resmi IBC lan sinau cara paling apik kanggo dilakoni nalika nginep ing kene: show.ibc.org/visit/travel

Kanggo kabeh sampeyan akomodasi perlu IBC nggarap layanan Hotel RAI kanggo nawarake diskon tarif lan njamin sampeyan bisa Book akomodasi kanggo IBC2018 supaya sesuai karo budget lan kabutuhan. pindhah ing kene: show.ibc.org/visit/accommodation

Kanggo Informasi panggonan RAI kanggo salah sawijining pameran internasional lan kongres internasional ing Eropah sing dumunung ing sisih kidul kutha Amsterdam, nggoleki.ibc.org/visit/venue

About the city of Amsterdam pante Eropa sing rame karo jumlah sajarah, budaya lan kegiatan sing ora suwe. Kanthi kanal napas lan arsitèktur sing éndah, kutha iki ora bakal mandheg. Kanggo informasi luwih lengkap, please visit Iamsterdam situs web.

Priksa manawa kanggo ndhaftar konvènsi lan konferensi sing luar biasa iki. Iku ora kasep! Broadcast Beat Magazine bakal nyedhiyakake tambahan jangkoan fitur lan acara, uga, sorotan produk!

Babagan IBC:

Wiwit 1967, IBC wis dadi acara taunan sing paling berpengaruh kanggo para profesional sing nyambut gawe, ngatur lan ngirim media elektronik, ing saindenging donya. Originally Konvensi Penyiaran Internasional, IBC wis ngalami owah-owahan saka werna-werna penyiaran teknis lan saiki nyakup maneka warna manajemen lan pengiriman pangiriman media, saka isi online menyang bioskop digital, saka alur kerja otomatis kanggo panangkepan lan tampilan resolusi dhuwur.

IBC tetep dadi acara utama kanggo industri, lan terus mundur saka kekuwatan kanggo kekuatan. Saiki saiki ana luwih saka pira-pira 55,000, ditarik saka luwih saka negara 170, saben wulan September ing Amsterdam. Konferensi teknologi peer-reviewed tetep dadi panggonan kanggo miwiti pemikiran anyar sing paling penting. Bagian penting saka Konferensi IBC yaiku Makalah Teknis sing lenggah bareng karo program panel, diskusi lan keynotes sing akeh, sing ora mung disiarake para pamimpin, nanging para ilmuwan beda-beda minangka Profesor Brian Cox lan will.i.am.

Konferensi kasebut dicocogake karo pameran komprehensif sing ndadekke cedhak karo pameran 1,600, sing sabenere nduduhake negara teknologi kasebut. IBC ora ana guna minangka panggonan kanggo ketemu lan nuduhake kawruh, lan kesempatan jaringan lan acara tambah nilai - saka penghargaan kanggo pemutaran film - nyumbang banget kanggo entuk manfaat. Kanggo memenuhi tuntutan pasar anyar lan pasar gedhe iki IBC terus nggawe cara inovatif kanggo melu karo pamirsa, kayata introduksi program Rising Stars sing ngarahke kanggo nulung generasi anyar konten lan profesional teknologi media nemokake sikil ing industri, lan acara eksklusif undangan Pemimpin eksklusif, acara pamimpin 150 saka media elektronik lan industri hiburan mbentuk strategi mangsa ngarep. IBC uga nyiptakake seri-seri anyar - IBC Content Everywhere - sing njupuk kaunggulan IBC ing arah anyar.

Kabeh pengalaman lan kawruh babagan IBC, dikelola dening industri kanggo industri, kasedhiya ing acara global anyar iki, sing katon menyang masa depan sing disambungake. IBC Content Everywhere nduduhake sifat berubah donya saka media elektronik sing disambung. Kaya IBC, forum iki menehi forum debat lan panemuan bisnis, teknis lan kreatif, nanging IBC Content Everywhere nggambarake sifat konektivitas media sing beda banget ing donya IP menehi tampilan lan aran sing unik lan apik.


AlertMe
Bridgid Harchick
Bridgid Harchick

Tulisan paling anyar dening Bridgid Harchick (Delok Kabeh)

  • #NABSHOWNY: Broadfield ngumumake Distribusi Partnership karo RED Cinema - Oktober 17, 2018
  • #NABSHOWNY Aja Miss ICG Panel Presentation: How Unscripted Television is Reinventing Multi-Cam! - Oktober 15, 2018
  • #IBC2018 Aja Miss Show! - Agustus 28, 2018
8.4KFollowers
pelanggan
sambungan
Sambungake
Followers
pelanggan
langganan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!