Home » Bintang » #IBC2018 Prediksi pameran: Osprey Video

#IBC2018 Prediksi pameran: Osprey Video


AlertMe

Osprey Video bakal ndudohke baris teknologi sing nyengsemake ing IBC2018, RAI Amsterdam ing ngadeg 7.D19. Peserta bakal duwe kesempatan kanggo nyumurupi sing kuat 12G-SDI lan 3G-SDI PCI Express M.2 Raptor Capture Cards. Loro-lorone unit fitur: SimulStream | Adaptasi Seamless ke Input Signal Changes | Cropping | Kehilangan Custom Custom Insertion | Watermarking | CC Numpuki | Ekstraksi VBI | CC Extraction | Deteksi Sinyal Otomatis | Gambar Kontrol (Procamp) | De-Interlacing | Kertu Multiple in One Host Computer | Overlay utawa Sistem Teks Wektu lan Tanggal | Dual Mono Audio | Pemandu Unified kanggo kabeh Raptor Cards.

Kanggo sing ora akrab karo fitur Opsery SimulStream, fitur standar iki ing kabeh model SDI, ngidini saben input ngasilake pirang-pirang stream paralel kanthi setelan sing sakabehe kanggo ruang werna, cropping, scaling, Caption ditutup lan overlay nyediakake pengiriman simultan menyang macem-macem aplikasi.

Macam-macem model 12G-SDI lan 3G-SDI yaiku: 12G input nganti DCI 2160P60 / 3G input nganti 1080P60 / Video Outs on Models: 945 / 1215 / 1225 / 1245 / 1285 / 16 Saluran Audio per Input / SimulStream / MediaLooks SDK Support / Independent Scaling and Frame Rate Conversion / Independent Sacling and Rate Frame Conversion for each Input. Uga, model-model kasebut (915,916,925,927,935,914,924) kasedhiya ing Osprey Rugged sing nduweni fitur: Range suhu Cooling / Lengkap Passive 0 -60 derajat C, Coating kanggo aplikasi kelembaban / outdoor dhuwur lan garansi lengkap 3yr.

Osprey Video bakal duwe anggota tim dinamis ing situs ing #IBC2018 kanggo diskusi lan demonstrasi. Yen sampeyan kepengin ketemu lan ngrembug akeh solusi kasebut Osprey Video bisa nyedhiyani manawa kanggo nemtokake dina lan wektu ing acara kasebut. Bukak kene kanggo jadwal panjaluk rapat. www.ospreyvideo.com/index.php/news/meeting-request

Uga, aja lali babagan Osprey Videorai promo apik tenan saiki liwat September 28th. Apa sampeyan pangguna pungkasan utawa sistem integrator, penambahan anyar rak-mount lan monitor lapangan bakal ningkatake solusi end to end kanggo alur kerja sing unik. Bukak kene kanggo artikel: www.broadcastbeat.com/osprey-video-has-promo-pricing-available-now-thru-september-28th/

About Osprey Video:

Osprey Videoteknologi video sing bisa diundhuh kanthi premium wis telat mimpin video-kritis pangiriman video ing industri wiwit saka siaran, internet TV, lan ndjogo, kanggo perusahaan, pemerintah, lan aerospace. Saiki teknologi ing kertu-kertu penangkapan lan pemanggih kasebut minangka pondasi kanggo produk live-streaming lan enkoding end-to-end, sing ngidini pelanggan ngatasi ekspektasi sing luwih dhuwur kanggo video online ing kabeh lingkungan, kalebu sing luwih tradisional A / V lingkungan kayata pendidikan, komunikasi perusahaan, lan rumah ibadah. Perusahaan iki terus ngembangake portofolio produke kanggo nggolekake kualifikasi para pelanggan kanggo piranti alus, kualitas sing bisa dipercaya ing aplikasi video sing terus berkembang - saka video liwat IP kanggo Katrangan tertutup, Seluler streaming kanggo 4K menangkap lan distribusi ... lan ngluwihi. Informasi liyane kasedhiya ing Www.ospreyvideo.com.


AlertMe
Matt Harchick
Tindakake kula

Matt Harchick

Matthew wis kerja ing sektor swasta lan ing pendidikan sing luwih dhuwur ing umur rong puluh taun. Dheweke ngedekake maneka bidang manajemen proyek media digital, teknik siaran lan produksi media. Matthew nduweni kawruh babagan produksi pos digital, manajemen aset digital, produksi wayang digital, lan integrasi fasilitas siaran. Pak Harchick aktif nyinaoni babagan siaran seni, bioskop digital canggih lan teknologi audio visual pinter kanggo implementasi klien lan kasedhiya kanggo kabutuhan konsultasi.

Matt lan keluargane saiki manggon ing wilayah metro Washington, DC.
Matt Harchick
Tindakake kula

Tulisan paling anyar dening Matt Harchick (Delok Kabeh)

8.4KFollowers
pelanggan
sambungan
Sambungake
Followers
pelanggan
langganan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!