Home » Bintang » IBC 2018 - A Ross Review of #IBCShow

IBC 2018 - A Ross Review of #IBCShow


AlertMe

David Ross, CEO saka Ross Video

IBC iku salah sawijining tradhisi sing paling gedhe ing kalender industri siaran lan nawakake kesempatan sing wigati kanggo para pembuat konten supaya teka lan ndeleng perkembangan paling anyar ing teknologi produksi. Sayange, acara 4 uga dianakake dina 5, lan pangurangan jumlah pengunjung taun iki kudu nambah bobot akeh ing kalangan peserta pameran sing luwih gedhe ngundang perubahan format lan ngurangi dawa acara. Sawise kabeh, yen NAB bisa pack ing 93,000 pengunjung ing 4 dina, ana tenan ora alesan penting apa pamiaran IBC kang 55,000 perlu 5.

Pameran politik, pameran taun iki cukup cerah lan remen banget ing peluncuran produk anyar saka akeh merek utama, kanthi Ross Video minangka pangecualian penting. Ross rawuh ing IBC kanthi produk anyar 21 lan nganyari pinunjul wiwit NAB ing April - prestasi sing luar biasa dening standar sapa. Ndhuwur dhaftar produk anyar kudu dadi Carbonite Ultra, sawijining platform switcher 1RU 3ME anyar saka Ross. Karbonite Ultra wiwit kurang saka dhaptar $ 11k AS lan kalebu pamroses sinyal I / O supaya sawetara konsumen padha tuku kasebut minangka prosesor sinyal! Uga anyar saka Ross taun iki Ultritouch, panel layar demek sing bisa diowahi lan dikonfigurasi kanggo kontrol lan pemantauan sistem.
Ultritouch bisa disetel kanthi cepet kanggo nindakake aplikasi tradisional kaya router, multiviewer lan kendali pamroses sinyal, nanging daya nyata iku kemampuan kanggo nindakake apa wae sampeyan pengin, nanging sampeyan pengin. Liyane peluncuran produk penting yakuwi PIVOTCam-SE, kamera X1UM megapiksel anyar kanthi zoom 24x. PIVOT-Cam nampilake kinerja sing luar biasa kuat ing titik rega sing gampang diakses - becik kanggo Produksi ing ngendi spasi ing premi utawa anggaran sing dibedakake.

Kajaba peluncuran produk, taun iki menarik banget kanggo ndeleng popularitas 12 SDI minangka platform. Sawetara taun kepungkur, aku ngunjungi perusahaan semikonduktor utama lan nemokake keengganan umum nganggep nggawe chip 12G amarga, kanggo ngetik salah siji produsen, "pesaing sampeyan kabeh sing ngaku yen mangsa iku IP. Aku takon marang "nggawe chip kanggo kula lan liyane bakal tindakake". Mesthi, padha tindakake Ross lan saiki ana akeh prodhuk 12G ing pasar saka manufaktur manufaktur, ngundakake kaputusan kita kanggo juara 12G lan terus ngembangake produk ing platform SDI, 12G lan IP. Kita pitados bilih 12G nggantosi path upgrade ingkang saged diakses, efisien lan efektif biaya kangge pelanggan ingkang mboten kepengin ngginaaken owah-owahan borongan ing infrastruktur wonten IP. Kita ora nyangkal pentinge IP, mesthi, lan kita seneng banget kanggo nulung pelanggan migrasi menyang kabeh-IP basis workflow yen sing tujuan sing disenengi, nanging kita uga nyoba dadi pragmatis lan bantuan minangka akeh beda jinis saka pelanggan sing bisa. Sejatine akeh penyiar ing saindhenging donya isih aktif ing SD, lan aku yakin manawa CTOs sing bakal awake ing wayah wengi kanthi masalah migrasi IP. Pelanggan iki kaya-kaya sah kanggo Ross minangka liyane, lan aku ora seneng gagasan nyatakake yen kita ora bisa mbantu ngatasi bisnis, tantangan teknis lan kreatif sing ditindakake saben dina. Nalika ditakoni dening wartawan ing IBC taun iki kanggo pamikiran saya babagan kacepetan adopsi IP, aku mangsuli kanthi ngandika mesthi nambah, nanging kacepetan adopsi 12G SDI mundhak ing tingkat sing luwih cepet. Boten mbetahaken manufaktur dados wedhus babagan 12G - wonten kersanipun pelanggan lan kathah bisnis ingkang sae wonten ing antawisipun tiyang-tiyang ingkang siap mainaken game dawa ing pasar long-tail.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk sing diluncurake ing IBC dening Ross VideoMangga delengen www.rossvideo.com/IBC/


AlertMe

Broadcast Beat Magazine

Broadcast Beat Magazine minangka mitra NAB Show Media resmi lan kita ngliputi Broadcast Engineering, Radio & TV Technology kanggo industri Animation, Broadcasting, Motion Picture and Post Production. Kita nutupi acara industri lan konvensi kaya BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Simposium Asset Digital lan liyane!

Posting paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)

8.4KFollowers
pelanggan
sambungan
Sambungake
Followers
pelanggan
langganan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!