Home » Bintang » IBC 2018 - A Ross Review of #IBCShow

IBC 2018 - A Ross Review of #IBCShow


AlertMe

David Ross, CEO saka Ross Video

IBC iku salah sawijining tradhisi sing paling gedhe ing kalender industri siaran lan menehi kesempatan sing cukup kanggo para pencipta konten teka lan ndeleng perkembangan paling anyar ing teknologi prodhuksi. Sayange, iku uga acara dina 4 sing diselenggarakake dina 5, lan pangurangan jumlah pengunjung taun iki kudu nambah bobot akeh suara ing pameran para peserta sing luwih akeh ngupaya ngowahi format lan ngurangi dawa acara. Sawise kabeh, yen NAB bisa pack ing 93,000 pengunjung ing 4 dina, ana tenan ora alesan penting apa pamiarso IBN 55,000 perlu 5.

Pameran politik, pameran taun iki cukup cerah lan remen sanget ing produk anyar saka akeh merek utama, kanthi Ross Video minangka pangecualian penting. Ross teka ing IBC karo produk anyar 21 lan nganyari pinunjul wiwit NAB ing April - prestasi sing luar biasa dening standar sapa. Ndhuwur dhaftar produk anyar kudu dadi Carbonite Ultra, sawijining platform switcher 1RU 3ME anyar saka Ross. Karbonite Ultra wiwit kurang saka dhaptar $ 11k AS lan kalebu pamroses sinyal I / O supaya sawetara pelanggan padha tuku kasebut minangka prosesor sinyal! Uga anyar saka Ross taun iki Ultritouch, panel layar demek sing bisa dioptimalisasi lan dikonfigurasi kanggo ngontrol lan ngawasi sistem.
Ultritouch bisa disusun kanthi cepet kanggo nindakake aplikasi tradisional kayadene router, multiviewer lan kontrol pamroses sinyal, nanging daya nyata iku kemampuan kanggo nindakake apa wae sing dikarepake, nanging sampeyan pengin. Liyane peluncuran produk penting yakuwi PIVOTCam-SE, kamera anyar 24 megapiksel kanthi zoom 23x optik. PIVOT-Cam menehi kinerja banget sing kuat banget ing titik rega sing cukup diakses - becik kanggo Produksi ing ngendi papan ing premi utawa modal dibandhingake.

Luwih saka luncuran produk, iki menarik banget ing taun iki kanggo ndeleng terus popularitas 12 SDI minangka platform. Sawetara taun kepungkur, aku ngunjungi perusahaan semikonduktor utama lan nemokake keengganan umum kanggo nganggep kripik 12G amarga, kanggo ngetik salah siji manufaktur, "pesaing sampeyan kabeh sing ngakoni yen mangsa iku IP. Aku takon dheweke "nggawe chip kanggo kula lan liyane bakal tindakake". Mesthi, padha tindakake Ross lan saiki ana akeh prodhuk 12G ing pasar saka manufaktur manufaktur, ngundakake kaputusan kita kanggo juara 12G lan terus ngembangake produk ing platform SDI, 12G lan IP. Kita pitados bilih 12G nggantosi path upgrade ingkang saged diakses, cekap lan biaya-efektif kangge pelanggan ingkang mboten kepengin ngginaaken owah-owahan borongan ing infrastruktur wonten IP. Kita ora nyangkal pentinge IP, mesthi, lan kita seneng banget kanggo nulung pelanggan migrasi menyang kabeh-IP basis workflow yen sing tujuan sing disenengi, nanging kita uga nyoba dadi pragmatis lan bantuan minangka akeh macem-macem jinis saka pelanggan sing bisa. Sejatine akeh penyiar ing saindhenging donya isih aktif ing SD, lan aku ora yakin manawa CTOs bakal kasedhiya ing wayah wengi kanthi masalah migrasi IP. Pelanggan iki kaya-kaya sah menyang Ross minangka liyane, lan aku ora seneng gagasan nyatakake yen kita ora bisa mbantu dheweke ngatasi masalah bisnis, teknis lan kreatif sing ditindakake saben dina. Nalika ditakoni dening wartawan ing IBC taun iki kanggo pandangan saya babagan kacepetan adopsi IP, aku mangsuli kanthi ngandika mesthi nambah, nanging kacepetan adopsi 12G SDI mundhak ing tingkat sing luwih cepet. Boten mbutuhake manufaktur dadi wedhus babagan 12G - ana tuntutan customer lan kathah bisnis apik metu ana kanggo wong-wong sing disiapake kanggo muter game dawa ing pasar long-buntut kita.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk sing diluncurake ing IBC dening Ross VideoMangga delengen www.rossvideo.com/IBC/


AlertMe

Majalah Broadcast Beat

Broadcast Beat Magazine minangka mitra NAB Show Media resmi lan kita ngliputi Broadcast Engineering, Radio & TV Technology kanggo Animation, Broadcasting, Motion Picture and Post Production. Kita nutupi acara industri lan konvensi kaya BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Simposium Asset Digital lan liya-liyane!

Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)