Home » News » IMT Vislink lan SpacePath Co-Exhibit di AfricaCom 2018

IMT Vislink lan SpacePath Co-Exhibit di AfricaCom 2018


AlertMe

CAPE TOWN, SOUTH AFRICA, NOVEMBER 7, 2018 - XG® Technology, Inc. ("XG") (Nasdaq: XGTI, XGTIW), kanthi merek sing diakoni minangka pimpinan global ing komunikasi video urip ing siaran, pasar militer lan pamarentah, ngumumake yen bisnis IMT Vislink sawijining pameran bareng karo SpacePath AfricaCom (Hall 4, Ngadeg F21), acara teknologi lan telekomunikasi paling gedhe lan paling gedhe ing benua kasebut. IMT Vislink nampilake Advent MSAT-120 satelit terminal video lan data lan ViewBack dual-latency low-frequency receiver-decoder, nalika SpacePath nampilake pirang-pirang daya tinggi (HPA) lan penguat daya solid state (SSPA / SSPBs).

"AfrikaCom ndadekaké para punggawa 14,000 sing kasengsem ing infrastruktur konektivitas, teknologi disruptive, layanan digital lan strategi ICT, kang ndadekake pertunjukan sing apik kanggo kita nyorotake kita satelit produk kanggo profesional industri lokal, "ujare David Robins, Direktur Penjualan Global kanggo IMT Vislink. "Vislink nduweni reputasi sing dawa banget minangka panyedhiya global satelit teknologi komunikasi lan nganyari pungkasan ing baris Advent, terus menehi solusi serbaguna, kompak lan biaya-efektif kanggo pasar iki. Kanthi bareng-bareng karo SpacePath, kita uga bakal duwe kesempatan kanggo nampilake penawaran produk gabungan ing Advent kita MSAT-120 satelit terminal. "

Ing Advent MSAT-120 yaiku band sing paling luwis, entheng, tri-band satelit terminal sing bisa disetel manèh kanggo nyedhiyakake data lan transmisi video sing aman lan aman ing sethithik limang menit. Ndhukung konfigurasi X, Ku- lan Ka-panggolekan manawa jangkoan jagad bisa kasedhiya ing kabeh wektu. Kasedhiya karo reflektor 65, 90 utawa 120cm, sistem iki dirancang kanggo penyebaran kanthi cepet ing lingkungan sing musuhan lan bisa digunakake kanthi daya listrik utawa operasi baterei.

Digabung dadi terminal MSAT-120 Advent, SpacePath 60W 13.75-14.50GHz SSPA bakal tampil ing acara kasebut. Uga, SpacePath bakal mbukak ruangan anyar 12W 13.75-14.50GHz Fanless SSPB. Ora nduweni penggemar ing pambangunan prodhuk, SSPB fanless anyar mundhakaken kapercayan jangka panjang saka unit lan nyuda sembarang perlu kanggo perawatan tetep. SpacePath's range of power-amplifiers power amplifier, sing kalebu band uplink kaya C, Ku, DBS, lan Ka bakal dipamerake uga.

"Acara iki menehi kita kesempatan unik kanggo nampilake anyar kita satelit prodhuksi amplop lan sub-sistem ing wilayah kasebut, "pangandikane Colin Bolton, Direktur ing SpacePath Communications. "Kerjasama kita karo IMT Vislink migunakake teknologi paling anyar saka loro organisasi."

Ing Vislink NdelengBack yaiku entheng, kurang daya, latency, receiver-decoder dual-channel diversity, utamane kanggo nyedhiyakake transmisi transmisi video studio bali menyang operator kamera. Fungsi ing band-lisènsi 2GHz, panrima ndhukung demodulasi LMS-T kuat Vislink minangka tambahan saka dekoding low-latency H.264. Output kalebu HDMI lan HDSDI, sing bisa dialihake, ing aplikasi kamera nirkabel, antarane video kamera lokal lan video bali sing ditampa.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan IMT Vislink lan SpacePath, mungkasi Stand F21 ing AfricaCom utawa ngunjungi Www.imt-solutions.com, Www.vislink.com/ or www.space-path.com/.

About xG Technology, Inc.

Merek xG Technology nyedhiyakake solusi video nirkabel kanggo siaran, penegak hukum lan pasar pertahanan, lan jaringan broadband seluler pribadi sing digunakake ing lingkungan sing tantangan. Portofolio merek xG kalebu Integrated Microwave Technologies (IMT), Vislink lan xMax.

IMT lan Vislink minangka pemasok terkemuka sistem microwave digital canggih kanggo ngrekam, ngirim lan ngatur video sing aman, berkualitas, lan urip. IMT lan Vislink minangka pemasok dipercaya kanggo pelanggan global tier-1 ing siaran / olahraga / hiburan, lan penegakan hukum / pasar keamanan / pertahanan publik. Produk-produk kasebut diakoni kanggo tingkat performa, linuwih, kualitas, jangkauan operasi sing lengkap lan faktor-faktor wangun kompak. Ing siaran, olah raga lan sektor hiburan, IMT lan Vislink nyedhiyakake pranala komunikasi definisi tinggi kanggo andal ngumpulake lan nyebaraken rekaman acara urip. Ing pasar hukum keamanan, & keamanan pertahanan, IMT lan Vislink nyedhiyakake komunikasi video sing aman lan solusi misi kritis kanggo lembaga lan organisasi lokal, nasional lan internasional. Informasi liyane bisa ditemokake ing Www.imt-solutions.com lan Www.vislink.com.

XMax minangka sistem broadband seluler kanthi aman, kanthi cepet sing nyedhiyakake konektivitas nirkabel mumpuni kanggo nuntut lingkungan operasi. XMax dirancang kanthi khusus minangka jaringan komunikasi ekspedisi lan kritis kanggo panggunaan skenario sing ora bisa ditebak lan nalika kahanan cairan. Iki nggawe solusi sing menarik kanggo respon bencana, komunikasi darurat, lan aplikasi pertahanan. Informasi luwih lengkap babagan xMax bisa ditemokake ing Www.xgtechnology.com/system-overview/. Saliyane ing garis bisnis ndhuwur, xG nduweni Federal Sector Group (xG Federal) fokus ing nyediakake solusi spektrum generasi sabanjure kanggo pertahanan nasional, riset ilmiah lan organisasi federal liyane. Informasi tambahan babagan xG Federal bisa ditemokake ing Www.xgtechnology.com/technology/xg-federal/.

Adhedhasar Sarasota, Florida, xG Technology nduwe hak paten 100 lan aplikasi paten sing ditunggu. XG iku perusahaan sing didhaptar kanthi publik sing kadhaptar ing NASDAQ Capital Market (simbol: XGTI) Kanggo informasi luwih lengkap, mangga kunjungi Www.xgtechnology.com.

Pernyataan Cautionary Regarding Looking Forward

Pernyataan sing ana ing kene sing ora adhedhasar kasunyatan sing saiki utawa sajarah sing ana ing alam bebas lan minangka pernyataan sing nyedhiyakake maju sajroning makna bagean 27A Undhang-undhang Pasar 1933 lan Bagian 21E saka Undhang-undhang Bursa Efek 1934. Pernyataan sing ngarep-arep kuwi nggambarake pangarepan Company babagan asil operasi, kinerja, lan kesempatan sing bakal nggawa resiko substansial lan ketidakpastian. Pernyataan kasebut kalebu nanging ora diwatesi karo pernyataan babagan syarat sing dituju ing panampa, nutup kurban lan nggunakake sembarang hasil saka kurban kasebut. Nalika digunakake ing kene, tembung "antisipasi," "pracaya," "ngira," "mbesuk," "rencana," "target", "arep" lan "nyarepake" lan ekspresi sing padha, lagi hubungane karo xG Technology, Inc. , Anak perusahaan, utawa manajemené, sing dimaksudaké kanggo ngenali pernyataan sing maju sing maju. Pernyataan sing arep diterusake iki adhedhasar informasi sing saiki kasedhiya ing Perusahaan lan kena akibat risiko, ketidakpastian, lan faktor-faktor liya sing bisa nyebabake asil, kinerja, prospek, lan kesempatan nyata Perusahaan kanggo beda-beda materially saka sing ditulis ing, Utawa diwenehake dening, iki statements sing maju maju.


AlertMe
8.4KFollowers
pelanggan
sambungan
Sambungake
Followers
pelanggan
langganan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!