Home » Bintang » Industri media wis nemtokake maneh inovasi - lan nemokake kesempatan anyar, ujare laporan DPP

Industri media wis nemtokake maneh inovasi - lan nemokake kesempatan anyar, ujare laporan DPP


AlertMe

Jaringan bisnis industri media, DPP, wis nerbitake serangkaian telung laporan sing njelajah apa sing dibutuhake kanggo perusahaan media supaya bisa inovasi kanthi sukses. Nggawe Inovasi Pay minangka asil saka lokakarya jero lan wawancara karo 45 eksekutif senior, lan bisa ditindakake dening perusahaan anggota DPP, Ownzones.

"Inovasi minangka tembung sing ora digunakake lan dingerteni - nanging ora ana kebutuhan maneh ing industri media," ujare CEO DPP lan penulis laporan, Mark Harrison. "Proyek iki nemtokake apa tegese inovasi, lan carane perusahaan bisa efektif ngenali lan ngirimake."

Seri Pembayaran Inovasi Pay kasusun saka telung laporan sing gegandhengan:

Bagean 1: Netepake Inovasi - apa tegese inovasi ing industri media
Bagean 2: Dadi Inovatif - apa sing dibutuhake kanggo dadi perusahaan inovatif
Bagean 3: Nglamar Inovasi - cara ngenali lan nggunakake inovasi sing penting

Antarane temuan kasebut yaiku identifikasi titik balik utama ing inovasi media, kalebu peluncuran layanan video streaming Apple iPhone lan Netflix ing taun 2007, lan owah-owahan dumadakan ing 2018 babagan pirang-pirang perusahaan media sing mikir babagan inovasi.

Sing paling penting, riset nuduhake manawa industri media duwe fokus anyar (nanging umume durung digunakake) kanggo inovasi - sekitar layanan lan pengalaman pelanggan.

"Kabeh ekosistem ngalami gangguan, lan pimpinan industri mikir babagan kepiye bisnis lan apa sing bakal direncanakake ing mangsa ngarep," ujare Ownzones COO lan Operasi SVP, Bill Admans. "Taruhan kasebut ora nate luwih dhuwur amarga model tradisional diganti, lan raksasa anyar katon katon sewengi."

Temuan saka Making Inovation Pay bakal dibahas ing webcast khusus dina Kamis 29 April, nampilake Cristina Gomila, Teknologi Konten MD lan Inovasi, Sky; Paul Cheesbrough, CTO lan Presiden Digital, Fox Corporation; Johanna Bjorklund, CTO lan Pendhiri, Adlede lan CodeMill; lan Diane Bryant, CEO, NovaSignal lan Executive Advisor, Ownzones.

Seri laporan Making Inovasi Pay bisa didownload dening anggota DPP ing kene.


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!