Home » Jobs » Produksi Engineer / IT Spesialis - NBC Olahraga

Lowongan Kerja: Production Engineer / IT Specialist - NBC Sports


AlertMe

posisi: {jeneng pegawean}
Company: NBCUniversal
Lokasi: Stamford CT US
Pinter ing piranti lunak siaran video sing didhukung piranti lunak. Kawruh babagan sistem produksi lan piranti lunak siaran kalebu Konsol Audio, Sistem Interkom, ...

Liyane >>


AlertMe
Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)