Home » Jobs » Produksi Engineer / IT Spesialis - NBC Olahraga

Lowongan Kerja: Production Engineer / IT Specialist - NBC Sports


AlertMe

posisi: {jeneng pegawean}
Company: NBCUniversal
Lokasi: Stamford CT US
Pinter ing piranti lunak siaran video sing didhukung piranti lunak. Kawruh babagan sistem produksi lan piranti lunak siaran kalebu Konsol Audio, Sistem Interkom, ...

Liyane >>


AlertMe

Majalah Broadcast Beat

Broadcast Beat Magazine minangka mitra NAB Show Media resmi lan kita ngliputi Broadcast Engineering, Radio & TV Technology kanggo Animation, Broadcasting, Motion Picture and Post Production. Kita nutupi acara industri lan konvensi kaya BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Simposium Asset Digital lan liya-liyane!

Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)