Home » Jobs » Video Editing Internship

Pembukaan proyek: Video Editing Internship


AlertMe

posisi: {jeneng pegawean}
Company: MultiTracks
Lokasi: Austin TX US
MultiTracks.com Nggolek motivasi, pemula mandiri sing hasrat babagan musik, kreativitas lan editing video ....

Liyane >>


AlertMe

Majalah Broadcast Beat

Broadcast Beat Magazine minangka mitra NAB Show Media resmi lan kita ngliputi Broadcast Engineering, Radio & TV Technology kanggo Animation, Broadcasting, Motion Picture and Post Production. Kita nutupi acara industri lan konvensi kaya BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Simposium Asset Digital lan liya-liyane!

Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)