Home » Jobs » Video Editing Pos Produksi Pos (sing didaftar kanggo Kredit College mung)

Opsi Pakaryan: Internasional Editing Pos Produksi (didaftar kanggo Kredit College mung)


AlertMe

posisi: {jeneng pegawean}
Company: Bioskop Abadi
Lokasi: Los Angeles CA US
Nduwe pengalaman karo (utawa duwe minat kanggo sinau) VFX lan piranti lunak suntingan liyane kalebu Adobe After Effect. Intern MANGSA golek kredit kuliah.

Liyane >>


AlertMe
Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)