Home » News » Intinor kanggo Nduduhake Cara Nggawe Produksi Remot ing Webinars Langsung Kanthi Skaarhoj

Intinor kanggo Nduduhake Cara Nggawe Produksi Remot ing Webinars Langsung Kanthi Skaarhoj


AlertMe

Umea, Swedia 21 Mei 2020 - Intinor Technology, pangembang produk lan solusi ing Swedia kanggo video berkualitas tinggi ing internet, bakal nduduhake carane nindakake produksi jauh ing seri webinar langsung karo perusahaan Skaarhoj Denmark, produsen panel kontrol siaran universal. Tujuane yaiku kanggo nampilake kepiye alat produksi terpencil saka Intinor lan Skaarhoj saling nglengkapi kanggo menehi aliran kerja fleksibel lan aman kanggo produksi langsung nggunakake macem-macem sumber lan lokasi.

Kapentingan ing alur kerja produksi remot (utawa REMI) saya tambah suwe saiki. Malah sadurunge syarat panyebaran sosial global saiki nggawe insentif tambahan kanggo perusahaan siaran kanggo golek alternatif kanggo produksi produksi tradisional sing gumantung karo lelungan, entuk manfaat ekonomi lan produktivitas sing diwenehake dening REMI supaya perusahaan bisa luwih gampang nyukupi permintaan kanggo konten langsung.

Webinar langsung ing awake dhewe bakal dadi produksi terpencil ing antarane Denmark lan Swedia nganggo kamera PTZ ing pangkalan Intinor ing Umea, Swedia, lan ing lokasi liya ing Stockholm, Swedia, dikendhaleni dening panel kontrol Skaarhoj ing markas ing Copenhagen, Denmark.

"Misi kita yaiku kanggo nggunakake panggunaan siaran hardware kanggo wong sing nggawe video langsung" ujare CEO Skaarhoj, Pendhiri lan Kepala Desainer, Kasper Skårhøj. "Kontrol siaran universal kita menehi produsen konten platform hardware sing luar biasa kanggo kabutuhan kontrol sing ganti."

Skaarhoj nglakokake webinar mingguan nuduhake pengontrol kanthi tumindak. Kanggo webinar karo Intinor, masukan saka macem-macem sumber bakal dikelola nggunakake studio router Direktur Intinor. Interoperabilitas sing diwenehake Intinor minangka kauntungan gedhe kanggo ngasilake produk adoh sing bisa dideleng saka kamera, laptop lan ponsel liwat macem-macem aliran IP lan protokol.

Daniel Lundstedt, Coordinator Pemasaran kanggo Intinor, ujar "studio router Direktur ndhukung input saka aliran IP sing beda-beda, kayata SRT, RTMP, utawa protokol Intinor dhewe, BRT ™ Bifrost, kabeh cara menehi cara kanggo nangani transmisi aman sanajan liwat sambungan internet sing kurang. . ”

"Salah sawijining tantangan utama kanggo ngoper saka alur kerja tradisional menyang produksi remot yaiku kepiye ngubengi ketidakstabilan internet umum" terus Lundstedt. "Mangkene Intinor mlebu amarga kuwi sing kita lakoni."

Protokol transportasi Intinor dhewe, Bifrost BRT ™, bakal dituduhake sajrone webinar. Iki nawakake koreksi maju, bitrate adaptasi, ARQ, utawa resending, lan ikatan jaringan.

Lundstedt nambahake, "Kita pengin nuduhake wong-wong carane bisa ngirit dhuwit lan wektu kanthi nyiyapake alur kerja produksi terpencil lan ngilangi apa sing dadi lelungan sing ora perlu. Ana akeh mupangat menyang alur kerja sing adoh lan, ing wektu iki, minangka alat penting. "

Webmaster bakal ditindakake ing dina Selasa 26 Mei ing macem-macem wektu sing beda kanggo mesthekake pilihan wektu global: (tindakake tautan kanggo ndhaptar)

Luwih lengkap webinar lan demo online. Priksa Intinor Events Upcoming kanggo katrangan luwih.
###

Babagan Intinor
Intinor ngembangake produk dhewe lan tujuane kanggo ngirim solusi sing paling apik lan paling lengkap kanggo video live kualitas bermutu kanthi internet. Saka markas ing Swedia kita wis nggawe solusi sing kuat, bisa dipercaya lan gampang digunakake kanggo media sosial, olahraga, kontribusi warta / siaran & distribusi.
Kanthi solusi kanggo esport, produksi remot, ikatan jaringan, kontribusi lan distribusi pangkalan pelanggan sing saya akeh kalebu kalebu perusahaan kaya ESL, Lagardere, BR, Freaks4you, Plazamedia, FUEL.tv, COMCAST, RBB lan liya-liyane.
Platform "ekosistem terbuka" iki menehi transisi bukti masa depan menyang infrastruktur IP lengkap. Kanggo informasi luwih lengkap, riko www.intinor.com.

Hubungi Perusahaan:
Daniel Lundstedt,
Sales Marketing
+ 4670 148 46 68
[Email protected]

Kontak Media:
Kara Myhill
Manor Marketing
[Email protected]
+ 44 (0) 7899 977222


AlertMe