Home » Bintang » iZotope mengeti Akademi Ilmu Pengetahuan lan Teknik Academy of Motion Picture kanggo nggunakake pembelajaran mesin + AI ing film / studio rekaman

iZotope mengeti Akademi Ilmu Pengetahuan lan Teknik Academy of Motion Picture kanggo nggunakake pembelajaran mesin + AI ing film / studio rekaman


AlertMe

iZotope, pimpinan industri teknologi audio cerdas, lagi diakoni dening Akademi Ilmu lan Ilmu Akademi Akademi karo Penghargaan Ilmiah lan Teknik. Sorotan penghargaan kasebut dadi peneliti utama Alexey Lukinmakarya ing iZotope Sistem pangolah audio RX bebarengan karo tim sing luwih saka 70 matématikawan, insinyur piranti lunak, desainer swara, spesialis produk lan liya-liyane.

Amarga prestasi sing ngasilake pengaruh sing jelas tumrap kemajuan industri gambar, Penghargaan Ilmiah lan Teknik nggawe status RX minangka alat standar industri kanggo ndandani lan ningkatake audio ing produksi film modern. Nggunakake kemajuan teknologi ing pangolahan sinyal digital lan pembelajaran mesin, RX ngaktifake film lan acara TV sing ora kaetung kanggo mulihake audio sing rusak lan rame ing kahanan murni. Piranti cerdas, didhukung dening pembelajaran mesin, dipasangake karo tampilan visual sing intuisi sing ngidini pangguna bisa ngedit swara kaya ngedit gambar. Pisanan dikenalake ing taun 2007, iZotope RX wis berkembang ing pitung versi sabanjure dadi set perbaikan paling modern lan alat tambahan audio sing kasedhiya.

RX wis nyumbang kanggo macem-macem Academy AwardFilm sing menang ® kanggo Editing Swara lan Campuran Swara kalebu whiplashMad Max: ngamok Road, Lan Bohemian Rhapsody, uga pemenang Gambar Terbaik Birdman lan dhaptar dawa film paling dhuwur kalebu Black Panther lan Avengers: Endgame. Kemampuan RX kanggo nylametake audio sing rusak bisa nerbitake film final Orson Welles Sisih Angin Liyane nalika uga ngrampungake masalah audio saben dina ing produksi kontemporer utama kalebu "Game of Thrones" lan "The Walking Dead." Ajeg diajeni karo organisasi industri kayata Cinema Audio Society (pemenang 5 kali kanggo Prestasi Teknis), RX wis ngowahi seni lan sains swara kanggo film.

"Iki minangka pakurmatan kanggo Alexey lan tim ing iZotope kanggo entuk penghargaan iki," komentar Mark Ethier, pendiri lan CEO iZotope. "Minangka perusahaan, fokus kanggo ndhukung kreatifitas kreatifitas Nggawe film kanthi ngilangi alangan teknis ing produksi audio, lan kita ngurmati pengakuane inovasi kanggo nggayuh iki. Kita uga matur nuwun banget kanggo komunitas profesional audio sing wis ndhukung kita suwene taun. Iki minangka target standar paling dhuwur ing crita kreatif sing nyebabake karya kita. ”

"Wis 18 taun kepungkur aku pisanan nggawe sawetara ide teknis sing mengko bakal dadi iZotope RX," tambah Alexey Lukin, Insinyur DSP Utama ing iZotope. "Transformasi satus baris kode C ++ dadi alat standar industri saiki ora bakal bisa ditindakake tanpa ana hubungane karo para profesional pasca audio. Krungu langsung saka wong-wong mau babagan kabutuhan kreatife wis nguatake lan menehi inspirasi kanggo kita supaya ora bisa nyunting cara audio sing mokal. ”

iZotope uga menang pujian kanggo software produksi musik, kalebu Ozon kanggo nguwasani, Neutron kanggo campuran, lan Nglumpukake ekosistem rekaman, produksi lan alat kolaborasi. Antarane penggemar Spire sing paling semangat yaiku Pete Townshend, Trey Anastasio, Phoebe Bridgers, Paramore's Hayley Williams lan liya-liyane, dene piranti lunak iZotope wis mbantu mbentuk rekaman dening Beyonce, Sia, Doja Cat, Shawn Mendes, Kendrick Lamar lan liya-liyane.

Babagan iZotope:
Ing iZotope, kita kepengin banget karo swara sing apik. Teknologi audio cerdas kita mbantu musisi, produsen musik, lan insinyur postingan audio fokus ing kerajinane tinimbang teknologi ing mburi. Kita ngrancang piranti lunak, plug-in, perangkat keras lan aplikasi seluler sing menang kanthi didukung karo proses audio, pembelajaran mesin, lan antarmuka sing apik banget.


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!