Home » News » Julian Fernandez-Campon Ditunjuk dadi Kepala Petugas Teknologi Tedial

Julian Fernandez-Campon Ditunjuk dadi Kepala Petugas Teknologi Tedial


AlertMe

Malaga, Spanyol - 13 Agustus, 2019 Tedial, spesialis solusi teknologi MAM independen, wis ngumumake manawa Julian Fernandez-Campon wis pangkat dadi Kepala Teknologi Teknologi, kanthi efektif.

Ing peran anyar iki, Fernandez-Campon bakal tanggung jawab kanggo ngawasi R&D, Operasi lan Dhukungan Pelanggan, makarya kanthi rapet karo CSO / CMO (Kepala Penjualan & Pemasaran Pegawai), lan CFO (Kepala Pegawai Keuangan) kanggo njamin strategi perusahaan selaras karo owah-owahan industri lan tren pasar. Saliyane tanggung jawab sing tambah, Fernandez-Campon bakal tetep fokus marang inovasi teknis sing mesthi ditetepake TedialProduk lan solusi lan bakal njamin manawa dikirim kanthi unggul operasional lan dhukungan paling dhuwur kanggo kepuasan pelanggan.

"Julian wis mbuktekake awake pirang-pirang kali lan kita seneng bisa nggayuh prestasie kanthi menehi Kepala Pegawai Teknologi," Tedial CEO, Emilio L. Zapata ujar. "Keahlian, talent lan kawruh jero babagan Julian dibayangke babagan kualitas lan sukses solusi. Kita yakin manawa Perusahaan ora mung bakal terus maju, nanging terus dadi sukses nalika njabat posisi kepemimpinan iki, lan para pelanggan bakal entuk manfaat amarga dheweke nggawa teknologi kanggo tingkat sabanjure. "

Fernandez-Campon diakoni ing saindenging industri minangka pimpinan pamikir sing wis nggunakake keahlian teknis lan nggambarake infrastruktur siaran sing luar biasa kanggo ngembangake solusi sing canggih sing menehi keuntungan finansial lan operasional. Dheweke uga dadi dosen sing wis tuntas sing direkrut dening pirang-pirang organisasi industri, kalebu SMPN lan NAB, kanggo nuduhake keahliane babagan IMF, nggedhekake MAM, lan MAM ing Cloud ing forum teknis.

Fernandez-Campon wis nate melu Tedial wiwit didegake ing 2001 ing endi kontribane duwe pengaruh gedhe ing kabeh aspek produk, desain solusi lan arsitektur platform. Latar mburi kuwat Fernandez-Campon ing Ilmu Komputer lan gelar master ing Telekomunikasi lan Robotics dadi landasan kanggo nambah ilmu pengetahuan lan keahlian sing terus-terusan sajrone teknologi anyar.


AlertMe

Desert Moon Communications

Wiwit 1994, Desert Moon Communications wis mbantu miwiti, uga perusahaan-perusahaan sing ngetrapake daya tarik lan tetep "top-of-mind" ing jaman saiki kanthi cepet ngubah lingkungan bisnis.

Kita duwe hubungan sing kuwat karo penerbit industri lan panyunting kanggo ndhukung usahane kanggo sampeyan kanthi tarif iklan sing apik banget lan penempatan editor. Kita bangga bisa ngrambah jangkoan pers ekstensif, panggenan iklan prima, lan akeh penghargaan industri kanggo klien kita.

Desert Moon serves perusahaan ing:
Video Profesional
Siaran
Audio Video
Kirim Produksi
TV sing disambungake
digital Signage
OTT
kabel
Satellite

Tim Desert Moon, sumber daya profesional sing profesional, kasedhiya kanggo mbantu perusahaan sampeyan entuk gol, banjur sawetara. We are kene kanggo sampeyan!