Home » News » K-Tek ngetokake KlassicPro Boom Poles

K-Tek ngetokake KlassicPro Boom Poles


AlertMe

K-Tek, perusahaan sing ngenalake pisanan digawe ing Amerika Serikat, grafit, teleskop kutub 25 taun kepungkur, ngumumake kemajuan gedhene kanggo panjaluk sing menang Klassic Boom. Kanggo ngupayakake tuntutan operator boom profesional saiki, KlassicPro anyar nggabungake fitur sing paling apik saka asli, kayata: grafit grafit dhuwur-bobot entheng, basis modular, penanganan cepet lan kendharaan sing tenang. Isih ditemokake ing toko asli ing Vista, California, saben KlassicPro digawe kanthi peduli sing padha lan diwenehi rinci minangka asli.

Desain anyar nawakake tukar tambah. Ing kana ana headpiece K-Tek kang anyar sing bisa ditindakake. Ora ana pole sing disolder lan disegel. Headpiece redesigned saiki mung thread lan mateni tabung lancar. Kabel pilihan bisa dibusak utawa diinstal-tanpa soldering. Pole boom siap diowahi dadi un-cabled, koil cabled, langsung cabled utawa karo pemancar ing ndhuwur utawa ngisor. Ora ana owah-owahan sing luwih akeh wektu lan ora kudu tuku sistem sing durung rampung mung kanggo nglakoni owah-owahan kabel.

Headpiece sing bisa dipisahake nggawe praktek ulang konfigurasi lapangan. Kanggo ndhukung iki, K-Tek wis nggawe kabel koil kualitas sing luwih dhuwur nampilake konektor sudut sikil sing anyar, kanthi low profile. Kabel KlassicPro anyar nggabungake kabel ngukur gauge sing luwih tebal lan aluminium sing ngalangi lan bisa dilindhungi saka interferensi frekuensi radio (RF). Konektor tengen kanan KlassicPro anyar luwih cilik, luwih entheng, bisa dilayani, lan digawe kanthi populer Neutrik konektor minangka basa. Tilting strain anyar sing kuwat ndadekake konektor tengen tengen banget kuat nalika nyekeli kabel ing panggonan kanthi aman. Minangka entuk manfaat sing ditambahake, orientasi konektor bisa diganti kanthi ngilangake loro sekrup, rotasi menyang posisi sing dipengini, lan ngunci maneh ing panggonane. Pangembangan iki kabeh nambahake beban luwih akeh sing dikarepake ing ndhuwur kutub.

K-Tek wis damel cagak sing luwih kaku lan luwih dawa ambruk sing luwih disenengi ing lingkungan produksi saiki. KlassicPro ngreksa bobot lampu asli saka tabung, nanging fitur desain anyar ditambahake kekuatan. Uga, nambah bagean enem lan tabung luwih akeh mundhak kaku lan ngoptimalake nangani imbangan. Asilé luwih cepet lan luwih akeh kontrol mikrofon.

Liyane entuk manfaat anyar yaiku owah-owahan menyang kerah pengunci. Collett capt captive tradisional wis dimodifikasi kanthi permukaan sing luwih kenceng lan mulus, saéngga ekstensi bertahap sing luwih apik saben bagean. Proses anodizing anyar digabungake karo ngubah dawa njaba kanggo divider oval nyedhiyakake genggeman sing luwih apik lan luwih apik nalika mbukak lan nutup saben ikatan. Rampung antarane tabung uga wis diowahi supaya KlassicPro rapi ngapung mbukak lan ditutup.

Poles anyar KlassicPro sing dienggo tangan kanggo nyekel kebencian. Wong-wong mau milih model 4 enem model: 9 '(KP9), 12' (KP12), 16 '(KP16), lan 20' (KP20), tebih manèh. Kabel Coil and Straight Cable kits bisa dibeli kanthi kapisah utawa ing paket pole boom sing wis diatur. Dasar-dasar XLR jejere tengen (KPCCR), Flow-through base (KPFT) lan populer Kick SideAdaptor Transmitter (KPTA) uga apik.

K-Tek KlassicPro Boom Poles kasedhiya saka pedagang K-Tek sing sah. Kanggo informasi luwih lengkap email [Email protected] riko www.ktekpro.com

###

About K-Tek

Awit dumunung ing 1996 dening Manfred N Klemme, K-Tek wis ndhukung donya audio karo piranti inovatif kanggo nggawe insinyur swara lan proyek operator boom luwih apik. Kanthi semangat kanggo audio, misi pertama Manfred kanggo ngrancang lan ngasilake garis US sing digawe pole sing entheng, kuwat lan dadi manawa audio sing diwenehi kabar. Misi sing dilakoni ing 1999 K-Tek menangaké Penghargaan Prestasi Teknis saka Akademi Seni Gerakan lan Ilmu Pengetahuan kanggo Kutub Boom Klassic. Wiwit kuwi, K-Tek wis entuk akeh penghargaan liyane lan reputasi nggawe produk sing dirancang kanthi elegan lan apik, kalebu: Gerbang Avalon grafit lan aluminium, gunung geger, gunung Shark Antenna, lan Fuzzy & Topper. Jalur Stingray sing berkembang K-Tek kalebu, Tas mixer swara, Pinggang pinggiran, Audio Ability Audio sing luwih aman, plus tas aksesoris lan kantong. Ngunjungi: www.ktekpro.com.

####

Informasi disusun dening Lewis Communications: [Email protected]

Kanggo tambahan foto lan warta liyane, mangga menyang www.aboutthegear.com


AlertMe