Home » News » Kanggo Kally Williams, Malah Film Horror Bloodbath Ora Cocog kanggo Lectrosonics

Kanggo Kally Williams, Malah Film Horror Bloodbath Ora Cocog kanggo Lectrosonics


AlertMe


Rio Rancho, NM (Juli 9, 2019) - Rekaman suara produksi Kally Williams minangka jenis sing nyedhiyakake kabeh wong saka aktor-aktor calon kanggo nyedhaki Los Angeles karo impen seluloid: Bekerja keras, nyampurnakake perdagangan sampeyan, lan impen bisa dadi nyata. Kriting nyawiji saka YouTube nuduhake "Hello Hunnay karo Jeannie Mai" menyang antologi horor Netflix menyang komersial KFC anyar. Dheweke saiki seneng ditampilake ing dhaptar panggilan pisanan nalika film, serial TV, lan dokumenter kabeh jinis kudu nyampurake swara pakar ing lokasi ing sembarang kondisi. Loro-lorone dheweke yaiku gear Lectrosonics Digital Hybrid Wireless®, kalebu receiver dual-channel SRC-mount SRC sing dipasangkan karo SMQV kompak lan transmiter belt-pack SSM ukuran mikro.

"Akeh prodhuk swara produksi teka saka musik, nanging aku tansah kepengin dadi Pembuat film, "Kandhane Williams. "Kembar adhine lan aku tansah nggawe video YouTube ing sekolah menengah, lan ing umur 20 kita pindah saka South Carolina menyang LA Mesthi wae, aku kepengin ngarahake, lan miwiti lilo tanpo pekso ing proyek. Ora mung dadi asisten produksi, aku nemokake aku banget ditarik kanggo departemen audio amarga passion everyone kanggo piranti sing dadi kuwat ing masyarakat LA. Nalika aku pisanan entuk kasempatan kanggo nyambut damel karo pengolah sing nengsemake, kabeh padha nggunakake piranti nirkabel Lectrosonics. "

Sawise nggunakake merek nirkabel liya ing taun-taun formatif sing "ora bisa dibandhingake karo Lectrosonics," Williams ngendikane dheweke minangka sentuhan pribadi sing pungkasane mbantu dheweke menyang Lectro. "Nalika aku pungkasanipun wis cukup dhuwit kanggo tuku apa wae sing bener kanggo rig dhewe, aku kedadeyan ketemu wong-wong Lectrosonics ing Konvensi NAB [Konferensi Nasional], lan padha kaya akeh wong sing ndhukung, pinter, lan apik banget ! Plus, wiwit padha gawe kabeh kene ing Amerika Serikat, aku felt yen ing acara apa wae tau salah, bakal gampang didandani. "

Rekaman lokasi kerep tegese rereget, bledug, temperatur, lan kadhangkala, bebaya saka efek produksi dhewe. Williams ngeling-ngelingi akeh insiden nalika leksa Lectrosonics dheweke njupuk banter lan terus ing sounding, nanging siji khusus stands metu. "Iku pancingan horor, lan kita duwe SMQV ing bakat," dheweke ngeling. "Ana pemandangan ngendi getih palsu wis mesthine njeblug kabeh panggonan-lan iya. SMQV bali menyang aku mung diresiki, kaya sing wis ditarik saka njero awak utawa mbebasake dhewe. Aku ngira iki roti panggang, nanging sawise ngresiki nganggo alkohol, dheweke terus nggarap lan nggarap nganti saiki. Aku pancen kesengsem karo carane ketat lan diset ing SMQV tartamtu. Sampeyan bisa numpak truk lan isih nggunakake. "

Ing produksi LA, udhara gelombang uga bisa ditemokake kanthi lengkap-kajaba sampeyan nggunakake Lectrosonics, minangka Williams ngerteni. "Fitur SmartTune pancen kerjane kanggo aku, lan aku seneng karo wideband kabeh receiverku. Supaya akeh awak nggunakake blok frekuensi sing padha, lan ana akeh kita! Nanging ana soko ing telung blok sing kasedhiya ing SRCs sing bakal ngunci. Ing kesempatan arang ngendi aku bisa njaluk sinyal sing ora dikarepake ing saluran amarga spektrum sing akeh iki, aku mung rescan lan SmartTune bakal nemokake frekuensi sing cetha. "

Almarhum, SSM, sing dadi pemancar sing paling kompak, Lectrosonics, wis dadi go-to kanggo Williams. "Sampeyan bisa ndhelikake sing ana ing wong, ora ketompo carane cilik, lan ora tau ndeleng ing tembakan," dheweke memuji. "Aku digunakake dhewek bubar ing documentary ngendi padha mung siji kamera. Wong-wong mau arep mlaku-mlaku lan bali maneh lan terus diresiki. Iku ora kahanan sing ramah kanggo mic booming. Dadi, kita sijine SSMs ing bakat. Aku uga penting banget yen SSM dadi entheng, bakat lali yen ana. Iku ora ngganggu wong-wong mau saka kinerja, sing duweni potensi luwih sithik. Nalika aku pisanan nampilake SSM menyang aktor, padha mikir iku paling keren! "

Takon apa sing disaranake kanggo filmmakers sing siap munggah game audio, Williams menehi saran, "Yen sampeyan kudu njaluk panrima siji, njaluk SRC. Sampeyan njaluk loro saluran, padha dipasang ing slot standar kanggo kamera rig lan tas audio, lan aku mikir padha bisa dadi nilai paling apik ing baris produk Lectro. Kanggo pemancar, maneh, aku tresna marang SSM amarga nduweni jangkauan lan kualitas apik lan mung ilang. Kajaba kowe pengin nggawe film horor. Banjur, entuk SMQV! "

Babagan Lectrosonics
Saliyane dihormati ing komunitas teknis film, siaran, lan teater wiwit 1971, sistem mikrofon nirkabel Lectrosonics lan produk pangolahan audio digunakake saben dina ing aplikasi misi kritis dening insinyur audio sing akrab karo dedikasi perusahaan kanggo kualitas, layanan pelanggan, lan inovasi. Lectrosonics nampa Academy of Scientific and Technical Award kanggo teknologi Digital Hybrid Wireless® lan minangka prodhuk AS adhedhasar Rio Rancho, New Mexico. Dolan maring perusahaan online ing www.lectrosonics.com.


AlertMe