Home » News » Calvary Chapel Modesto Moves Control Room, Upgrades to Broadcast Pix BPswitch Integrated Production Switcher

Calvary Chapel Modesto Moves Control Room, Upgrades to Broadcast Pix BPswitch Integrated Production Switcher


AlertMe

Chelmsford, Mass. - Nov. 8, 2018 - Nalika Modesto Calvary Modesto pindah kamar kontrol ing September, butuh kesempatan kanggo nginstal switcher Integrasi terpadu Broadcasting Pix ™ BPswitch ™ MX. Gereja uga ngasilake I MAG (gambar perbesaran) kanggo layanan jroning jemaat uga jangkoan multi kamera kanggo live streaming.

Adhedhasar Modesto, Calif., Kapel Calvary iku sawijining gereja non-denominasi kanthi luwih saka anggota 3,500. Adhedhasar kampus 17-hektar kanthi kaki persegi 50,000 bangunan, gereja nawakake layanan limang bengi saben minggu. Layanan Minggu lan Rebo sing diterusake langsung, lan layanan Minggu sing tetep nggambarake pamirsa 1,800 saka saindhenging donya.

Kanggo taun, tim produksi sukarelawan nggarap mendhuwur ing pasamuan ing kamar kang kapisah karo jendhela siji-cara sing nyedhiyakake tampilan suci. Dave Abbey, direktur media, ngandhakake, persiyapan kasebut kerep dilakoni nalika sawetane, nanging pungkasane, grafis lan operator audio pindhah ing ngisor. Nalika gereja dipindhah kabeh tim produksi ing ngisor awal taun iki, dheweke mutusake kanggo ngunggahake switcher produksi terpadu Granite ™ lan peralatan produksi liyane. Calvary Chapel dikontrak Brad C. Shields lan Associates ing Modesto kanggo integrasi sakabèhé.

Kaya Granit, switcher anyar kudu bisa ngontrol telu Sony Kamera PTZ dipasang ing tembok mburi ing Cagar Alam, uga ngasilake rong program bebarengan. Nalika produksi I MAG luwih cilik, kamera tengah dicampur karo lirik saka ProPresenter, produksi streaming nggunakake kabeh telung kamera kanthi overlay CG lan isi liyane.

Output PowerAux BPswitch nyedhiyakake fungsi Abbey needed, lan gereja bisa nyimpen dhuwit kanthi nggunakake panel kontrol Granite. "Iku penting banget kanggo kula yen kita duwe pengalaman 2 M / E tanpa biaya 2 M / E switcher," tambahnya. "Kerjane gedhe, kita pancen tresna."
Kamar kontrol luwih kaya papan sing dikubengi tembok sing cendhak. "Ing produksi langsung, sampeyan mung pengin ngisolasi, nanging kanggo kita sing ora perlu," biasane diterangno. "Saiki kita duwe kabeh telu techs ing kamar padha, supaya komunikasi luwih apik. Iku prabédan wengi lan dina. "

Ngluwihi layanan biasa, BPswitch uga ningkatake alur kerja kanggo layanan peringatan, sing minangka sumber kanggo frustasi kanggo tim produksi video. Meh kabeh layanan memorial kalebu video, lan Abbey nampi isi ing macem-macem format file. Kanthi BPswitch anyar, Calvary Chapel migunakake sistem manajemen media berbasis cloud-based BPNet ™. Biara ngirim tautan supaya panitia bisa ngunggah video. Banjur, video kasebut kanthi otomatis diowahi lan kasedhiya kanggo playback ing BPswitch.

Pangembangan kamar kontrol liyane kalebu loro monitor 27-inch sing diupgrade, uga mixer audio digital Soundcraft anyar lan Dante digital Jaringan audio. Kapel Calvary uga nambahake layar demek ing kamar kontrol, lan nggunakake antarmuka panganggo Broadcast Pix Commander ™ kanggo ngalih presentasi I MAG kanggo panggonan suci.

About Broadcast Pix
Kanthi pamindhahan gerak lan gerak 3D CG, Broadcast Pix nyedhiyakake sistem produksi video live sing paling terintegrasi kanthi teknologi kontrol lan otomatisasi sing paten. Saka kompak kanggo ukuran gedhe, solusi multi sistem, saben Broadcast Pix nyedhiyakake toolset ekstensif sing ndadekake gampang ngoptimalake lan ngatur alur kerja sampeyan sacara lokal lan liwat IP. Plus, ekosistem BPNet nyedhiyakake layanan cloud lan manajemen aset sing aman. Didegake ing 2002, Pix Broadcast nduweni pelanggan ing luwih saka 100 negara lan dadi pamimpin ing pamindhahan produksi sing terintegrasi kanggo pemerintah, siaran, streaming, acara urip, lan aplikasi radio visual. Sinau luwih lengkap ing Www.broadcastpix.com.

Pix Broadcast, Panglima Pix Broadcast, BPNet, BPswitch, lan Granite minangka merek dagang Broadcast Pix, Inc. Paten. Switcher digawe ing Amerika Serikat.


AlertMe
8.4KFollowers
pelanggan
sambungan
Sambungake
Followers
pelanggan
langganan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!