Home » Manajemen Konten » Kemungkinan Jauh ing Broadcast Post-Production

Kemungkinan Jauh ing Broadcast Post-Production


AlertMe

OpenDrives Nyinkronake alur kerja kanggo ningkatake efisiensi

Manfaat siaran langsung siaran langsung terletak pada jarak langsung. Masalah mung menawa alur kerja pasca-produksi tradisional sing luwih cocok kanggo produksi teater ora cara sing paling efisien kanggo nggawe acara-acara kasebut kanthi cepet. Saka perspektif workflow teknis, siaran langsung nangkep rekaman kaya sing digunakake nganggo peralatan onsite lan banjur feed konten kasebut menyang pamirsa kanthi tambahan utawa ora ana tambahan kegiatan pasca produksi (kayata editing utawa koreksi warna). Kanthi pasca produksi bakal nyedhiyakake wektu sing luwih cepet kanggo panyedhiya kanggo ngakses isi, nindakake karya pas produksi sing perlu utawa sing dikarepake, lan repackage isi khusus kanggo distribusi hilir. Kanthi alur kerja tengen lan infrastruktur pendukung, sanadyan, kita bisa ngurangi wektu pas produksi kasebut.

OpenDrives wis melu pirang-pirang acara anyar sing nantang kita kanggo nyepetake alur kerja pasca produksi kanggo acara urip. Ing BlizzCon ing pungkasan 2018, kita mbantu nambah salah siji logistik paling apik kanggo acara sing mbantu ngatasi masalah inisiasi logistik, yaiku Post Hub sing nyepetake alur kerja pasca-produksi sing terpusat. Loro-lorone kabeh tahapan sing nggawe post-produksi dhewe ing ujung-ujung, kabeh tahapan diwenehake isi-kaya spokes wheel-menyang Hub terpusat sing didhukung dening solusi panyimpenan NAS kinerja OpenDrives, kalebu OpenDrives kabeh-flash Sistem Apex lan sistem hybrid OpenDrives Summit. Editors ing situs ing Post Hub makarya saka klompok open-content massive sing dumunung ing panyimpenan OpenDrives, nggawé pasca produksi kanthi cepet saka acara kasebut sadurunge distribusi akhir menyang akeh candhake.

Kanggo Grammys taun iki, kita ngirim alat otomatis ing lokasi lan dikirim kabeh bali menyang fasilitas papat tembok ngendi kabeh peralatan. Kanthi cara iki, produksi seluler bisa dilindhungi, nalika proses sentralisasi dumadi ing fasilitas kasebut. Alur kerja iki luwih irit biaya nalika uga njamin kinerja sing luwih dhuwur, throughput, lan integritas data. Kabeh rekaman lan VOD disimpen ing sistem OpenDrives Apex, sing dadi solusi kinerja dhuwur kabeh-kece. Penetapan folder watch otomatis njupuk file kasebut lan grafis sing wis disiapake lan "kepala lan buntut" audio kanggo wong-wong mau. Sawise diklumpukake, alur kerja dikompres file kasebut menyang format file ngirim lan dikirim saka lokasi ing Staples Center liwat data data sing ditrapake menyang fasilitas ing Marina del Rey. Ing wekdal punika, panyunting entuk gelar, nglakokake QC lan final sithik edisi, dilakoni apa-apa perbaikan, banjur dikirim konten liwat macem-macem saluran lan titik pungkasan, kayata situs web Grammys. Iku campuran sampurna teknologi, otomatisasi, lan editing kreatif manungsa.

Kanggo acara saiki kaya final NBA, US Open (Fox Sports), kita nggawe efisiensi luwih amarga wektu persentase kurang. Open ASUS saiki wis ndhaptar OpenDrives kanggo njupuk rekaman kamera 10P DNX720 100 (kalebu Venice, RED, lan F55) arep menyang 5 editors lan manajer media 2. Ing 4x10Gbps lapangan ingest ngengingi OpenDrives ing 400MB / s kanggo panyimpenan. We disebarake solusi panyimpenan sajrone jam, ora dina. Senadyan gampang iki, solusi panyimpenan kita njamin tingkat performa lan kinerja sing paling dhuwur kanggo ndhukung tuntutan acara-acara kasebut, saengga bisa ngerjakake alur kerja pasca produksi sing efektif kanggo ngetungake dhuwit sing metu saka piranti mau.

Sean Lee
OpenDrives Penginjil Product


AlertMe

Majalah Broadcast Beat

Broadcast Beat Magazine minangka mitra NAB Show Media resmi lan kita ngliputi Broadcast Engineering, Radio & TV Technology kanggo Animation, Broadcasting, Motion Picture and Post Production. Kita nutupi acara industri lan konvensi kaya BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Simposium Asset Digital lan liya-liyane!

Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)