Home » News » Kemungkinan sing Ditliti ing Suplemen HPA Tech Retreat

Kemungkinan sing Ditliti ing Suplemen HPA Tech Retreat


AlertMe

Hollywood Asosiasi Profesional (HPA) ngumumake rincian babagan Supersesi Tech Retreat sing diantisipasi, eksplorasi interaktif rong dina kanggo alur kerja lan teknologi produksi pirang-pirang produksi ing saindenging jagad. Supersesi disetel kanggo rong dina pungkasan ing 2021 HPA Tech Retreat, 23 lan 24 Maret, lan nderek sukses Sukses taun kepungkur sing fokus ing produksi langsung lan pos film cendhak, Lederhosen sing Ilang. Proyek kasebut minangka ilustrasi sing jelas babagan cara produksi virtual lan teknologi cloud jarak jauh bisa ditrapake kanggo nggawe konten. Kaya dene presentasi Tech Retreat, saiki pancen durung kuwat nalika jagad kasebut mlebu ing wulan kepungkur.

Supersesi 2021 malah luwih ambisius, nyurung apa sing bisa ditindakake saiki lan apa sing bakal ana ing ngarep. Nalika kerja ing taun kepungkur, presentasi taun iki, nyoroti produksi sing ditindakake ing pirang-pirang kutha ing papat bawana, minangka urutan sing luwih tantangan.

Dina Supersesi 1 "Lederhosen sing Ditemokake"

23 Maret 2021 - 10:00 PST - 1:00 PM PST

7 GAME, 6 KOTA, 5 CAMPURAN AUDIO, 4 WARNA WARNA, 3 KUMPULAN, 2 TRANSMITTER LANGSUNG, 1 GAME

Ing visi pandhuan Joachim "JZ" Zell, dina kaping pisanan Supersesi minangka tugas sing penting, tampilan rinci babagan produksi sing dipandu dening 200 pembuat film sing, ing tengah pandemi kasebut, njupuk film ing London, Dubai, Ulaanbaatar (Mongolia ), Mexico City, Brisbane lan Hollywood, nyoba dhewe saka perspektif kesehatan lan safety lan ngowahi maneh alur kerja kreatif, sambung, remot, kolaboratif, adhedhasar awan. Dina 1 ndeleng nyata babagan alat, teknologi, alur kerja lan seniman lan teknolog sing wani ngatasi virus lan gen sabanjure Nggawe film. Kaya produksi, jalur kirim ngubengi jagad kasebut Hollywood, menyang Taiwan, San Francisco, lan London uga seniman efek visual ing saindenging jagad sing nyumbang bakat lan keahliane.

Dina Supersesi 2 "Urip saka Awan - Tanpa Net"   

HPA lan MovieLabs saiki ora nate nyoba utawa nyoba demonstrasi nyata-nyata liwat editorial, VFX, sesuai, warna, swara lan pangiriman nggunakake 5G, lan alat cloud, infrastruktur lan alur awan hibrida umum lan pribadi. Kabeh karo ndeleng babagan ngendi kita arep menyang MovieLabs '2030 Wawasan. "

Nggawe Supersion: Seri Dokumenter Titik Asal

Kabeh perjalanan Supersesi wis kacathet ing pirang-pirang film dening perusahaan film kasebut Titik Asal. Film-film kasebut bakal ditayangke sajrone HPA Tech Retreat lan nampilake para pembuat film, teknolog lan visioner industri kanggo nyedhiyakake konteks lan wawasan tambahan kanggo wahyu Supersesi.

Zell ujar, "Ing pungkasan Dina 1, para pamiarso bakal ndeleng para pembuat film, editor, seniman VFX, lan desainer swara saka saindenging jagad nggawe, nuduhake, lan ngrampungake proyek sing nggambarake tantangan sing diadhepi kabeh. Dheweke narik dheweke kanthi apik, wiwit saka Ulaanbaatar nganti Soho menyang Mexico City lan liya-liyane, nalika pandemi. Pengalaman sing luar biasa iki bakal ngidini kita njlajah macem-macem cara sing wis digawe. Nalika presentasi teknologi 'normal', proses asring ditampilake minangka garis lurus wiwit wiwitan nganti pungkasan, ing Supersesi kita nuduhake kepiye carane bener-bener ditindakake. ”

Pensiunan Retro HPA Tech 2021 janji bakal bersejarah, ujare Presiden HPA, Leon Silverman. Dheweke nyathet, "Iki bakal dadi salah sawijining demonstrasi sing bakal dibahas nganti pirang-pirang taun. Ora mung bakal dadi kesempatan kanggo ngerti ing endi industri ing lelungan menyang mega, nanging uga apa sing kudu diwujudake kanggo Wawasan MovieLabs '2030 babagan Masa Depan Penciptaan Media kaya sing dijabarake ing papan putih sing saiki misuwur sing diterbitake nalika musim gugur. taun 2019. Aku mikir manawa Supersesi lan Tech Retreat 2021 dhewe bakal dadi salah sawijining acara sing kudu ditindakake supaya bisa ngerti peran kita dhewe amarga industri nggawe transformasi teknologi sing penting iki. "

Seth Hallen, presiden HPA, nyathet, "HPA Tech Retreat mesthi ngirim, lan terus-terusan njawab panjaluk supaya industri kita siyap, teknis lan kreatif. Dina-dina sing tantangan sing lagi disiapake kanggo Supersion yaiku Tech Retreat. Industri kita maju amarga kolaboratif, eksperimen, lan uga langkah-langkah kontroversial sing kudu ditindakake. Sipat rumit sing ditindakake, sing luwih dramatis ing pandemi, kanthi jelas nggambarake manawa kita kudu ngalami diskusi kasebut kanthi kolaboratif luwih penting tinimbang saiki. ” Dheweke ngrampungake, "Kita nggawe manawa informasi sing diijolake, debat lan ditliti ora beda karo acara liyane ing taun iki utawa Tech Retreat liyane sing nate dianakake. Eksperimen kasebut pancen kandel, nanging cocog karo apa sing nggawe HPA Tech Retreat dadi penting kanggo industri. "

HPA Tech Retreat diwiwiti tanggal 15 Maret kanthi program konferensi utama sing dijadwalake Mark Schubin. Saliyane konferensi kasebut, puluhan diskusi meja bulat karo para ahli industri dijadwalake, uga teknologi sing nyengkuyung Zona Inovasi sing nawakake pendhidhikan, demonstrasi produk, lan konsultasi. Jaringan kanggo nyambungake sambungan, kolaborasi, lan obrolan, kaya biasane, integral karo Tech Retreat. Ing jadwal kanggo kabeh acara kasedhiya online, kanthi nganyari saben dina.

Registration saiki mbukak kanggo Retreat HPA Tech 2021. Sponsor kalebu sponsor judhul berlian Adobe; sponsor koktail Equinix; sponsor registrasi Sohonet; sponsor emas Frame.io, GB Labs, Mo-Sys Engineering, NetApp, Ownzones, Signiant, Vcinity, lan Wasabi; sponsor acara Evercast lan Media Keycode; lan sponsor perak Bisa uga, Dalet, Teknologi Dell, Mesin Ora Nyata, Desain Blackmagic, lan Zeiss. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi Joyce Cataldo ing [email dilindhungi]. Kesempatan kanggo sponsor ing level Emas wis entek nanging level liyane bisa uga kasedhiya.

Wayahe sejarah sing unik janji bakal nggawe Retreat HPA Tech 2021 paling penting ing sejarahe. Kanggo informasi luwih lengkap babagan HPA Tech Retreat, bukak www.hpatechretreat.com.


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!