Home » Manajemen Konten » Pebble ngluncurake Pebble Control kanggo nyepetake panyediaan jaringan IP

Pebble ngluncurake Pebble Control kanggo nyepetake panyediaan jaringan IP


AlertMe

Pebble, otomatisasi utama, manajemen konten, lan spesialis saluran integral, seneng ngumumake peluncuran Pebble Control, sistem manajemen koneksi IP sing mandhiri, bisa diukur, lan gampang dikonfigurasi sing dibangun khusus supaya para penyiar bisa nggawe kabisat kabeh fasilitas IP tanpa prelu masang solusi perusahaan sing dipesan luwih dhisik.

Nggunakake dhukungan lengkap kanggo protokol protokol NMOS (Spesifikasi Terbuka Media Jaringan) sing digawe dening Advanced Media Workflow Association kanggo nggampangake media jaringan kanggo aplikasi profesional, Pebble Control digunakake ing API adhedhasar web lan wis dirancang kanggo menehi mupangat langsung sanajan paling cilik Fasilitas IP. Iki antarmuka karo piranti sing aktif NMOS saka macem-macem vendor ing jaringan lan gampang dikonfigurasi maneh nalika interkoneksi diganti utawa nalika piranti ditambahake utawa dicopot, intine nyedhiyakake plug and play capability kanggo jaringan IP.

"SMPN ST 2110 wis dadi game-changer kanggo ngluncurake jaringan IP sing ora dikompresi ing siaran lan migunani banget kanggo cara sing nemtokake cara transportasi lan sinkronisasi data video, audio, lan tambahan. Nanging ora nutupi kepiye piranti ing jaringan bisa ditemokake utawa disambungake, ing endi suite NMOS mlebu, "jelas

Miroslav Jeras, CTO Pebble. "Kita ndeleng tambah akeh pendekatan kepemilikan ing pasar, nanging tujuane supaya interoperabilitas luwih gampang tinimbang nggawe alangan, mula NMOS lan Pebble Control nggawe argumen sing apik banget kanggo para penyiar sing pengin nggawe IP alur kerja asli. ”

Pebble Control nyedhiyakake fitur ing ngisor iki:

Panemuan lan manajemen sumber daya kanthi otomatis
Dhukungan lengkap kanggo NMOS IS-04 v1.3 lan tampilan fisik lan logis nggawe ngatur sistem IP sing sederhana nalika ngidini para penyiar nyuda kabeh produktivitas saka alur kerja

Weker
Umpan balik langsung saka registri NMOS tegese pangguna mesthi ngerti kapan piranti kritis dadi offline

Manajemen setelan Multicast
Nyediakake setelan multicast kanggo pangirim NMOS gampang ditindakake liwat antarmuka tabel responsif. Kemampuan kanggo ngekspor lan ngimpor data konfigurasi tegese pangguna bisa milih lan mulihake setelan kanthi cepet

Manajemen sambungan streamline
Dhukungan lengkap kanggo NMOS IS-05 v1.1, saliyane fleksibilitas kanggo nemtokake tampilan lan kontainer logis kustom, tegese manajemen sambungan minangka pengalaman sing efisien lan fokus - kaya akrab karo sinyal SDI

Emulasi router lawas
Kanthi kemampuan kanggo niru matrik utawa router adhedhasar indeks warisan, IO utawa wadhah apa wae bisa disambungake nggunakake protokol SW-P-08 sing kondhang

Integrasi panel piranti lunak lan perangkat keras
Panel piranti lunak sing kompatibel karo panel hardware NMOS IS-07 lan pihak katelu NMOS IS-07 bisa diintegrasi kanthi gampang kanggo nindakake tumindak lan nampilake informasi kritis. Panel piranti lunak Pebble Connect nyedhiyakake fungsionalitas sing bisa dikonfigurasi lan akses cepet menyang fitur utama

Kontrol akses modern
Dirancang kanggo keamanan wiwit wiwitan kanthi pendekatan desain sing wis nggunakake metodologi kontrol akses modern. Otentikasi lan otorisasi granular liwat alur kerja adhedhasar atribut tegese penyiar duwe keluwesan kanggo mbentuk akses pangguna kaya sing dibutuhake

Penyebaran fleksibel lan manajemen host
Kemampuan Pebble Connect mbukak mandiri, minangka pasangan sing keluwih, utawa disebar kanthi lengkap lan kanthi UI sing komprehensif kanggo konfigurasi tegese bisa ngukur ukuran sing sampurna kanggo operasi apa wae

Pebble uga nyebarke penyebaran kanthi gampang kanthi pitulung online lengkap lan serangkaian video tutorial sing kasedhiya, tegese nuntun lan ngoper IP ana ing genggeman apa wae penyiar sing pengin transisi menyang IP.

"Transisi menyang IP nglumpukake jangkah, nanging isih akeh jebakan cilik sing kasedhiya kanggo para penyiar sing pengin nggawe alur kerja kabeh-IP," jarene Jeras. "Kontrol Pebble njupuk salah sawijining jebakan kasebut, lan kanthi nggunakake interoperabilitas saka suite NMOS protokol standar terbuka nggawe penyebaran IP sing ora dikompres luwih cepet lan luwih gampang tinimbang sadurunge."


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!