Home » News » Kertu Grafis Matrox D1450 kanggo Tembok Video Output Kapadhetan Tinggi
Kartu grafis kotak-monitor Matrox D1450: Daya video sing cocog karo tampilan.

Kertu Grafis Matrox D1450 kanggo Tembok Video Output Kapadhetan Tinggi


AlertMe

Matrox D1450 nyedhiyakake OEM lan integrator sistem kanthi blok bangunan sing dipotong kanthi daya nganti 16K layar sinkronisasi saka sistem siji, nalika uga nawakake alat pangembang sing akeh kanggo kontrol tembok video sing ditingkatake

MONTREAL - 30 Juli, 2020 —Matrox® seneng ngumumake manawa Matrox D-Series D1450 kertu grafis tampilan multi saiki dikirim. Tujuan digawe kanggo daya tembok generasi sabanjure, iki slot single-slot anyar, kotak-4K HDMIKertu grafis ® ngidini OEM, integrator sistem, lan pemasang AV kanthi gampang nggabungake pirang-pirang papan D1450 kanthi cepet tembok video output kapadhetan kanthi dhuwur 16 tampilan 4K sing diselarasake. Karo macem-macem piranti lunak tembok video lan alat pangembang kanggo pangembangan adat lan aplikasi khusus, D1450 cocog kanggo aplikasi 24/7 komersial lan kritis, kalebu kamar kontrol, perusahaan, industri, pamrentah, militer, signage digital , siaran, lan liya-liyane.

Kapabilitas majeng

Digawe dening teknologi inovatif lan keahlian industri jero, D1450 ngirimake kinerja video lan grafis sing luar biasa nganti 4K HDMI monitor saka kertu siji-slot. OEM, integrator sistem, lan profesional AV kanthi gampang bisa nambah — lan nyinkronake-tampilan kanthi framelocking nganti papat kertu D-Series liwat kabel framelock-papan. Kajaba iku, D1450 nawakake dhukungan HDCP kanggo nampilake konten sing dilindhungi, uga Microsoft® DirectX® 12 lan dhukungan OpenGL® kanggo mbukak aplikasi profesional paling anyar.

Ekosisi tembok tembok sing dibuktekake

Kertu D-Series bisa ditindakake kanthi lancar karo portofolio tembok video lengkap Matrox. OEM lan integrator sistem bisa dipasangake D1450 Matrox Mura IPX jupuk kertu kanggo nambah fungsi HDCP majeng kanggo nangkep lan nampilake sumber sing dilindhungi konten - kalebu kothak sing dipasang, Blu-ray Disc ™ lan pemain media, lan konsol game video. D-Series uga bisa digabung Matrox QuadHead2Go ™ Controllers multi-monitor kanggo nggawe konfigurasi skala gedhe nganti 64 x 1920x1080p60 layar.

Kontrol khusus

D-Series kalebu piranti lunak manajemen desktop Matrox PowerDesk sing wis bukti lan tegas. Pangguna bisa milih saka macem-macem alat canggih - kalebu desktop utawa kendhali, mode klon, pangsi, pangurus bezel, tumpang tindih, lan liya-liyane supaya gampang ngatur lan ngatur persiyapan multi-tampilan. Sementara karo piranti lunak manajemen tembok video Matrox MuraControl, nyedhiyakake pangguna kanthi platform intuisi kanggo ngatur sumber tembok tembok lan tata cara lokal utawa jarak adoh, lan ing wektu nyata. API tembok video Matrox, SDK, lan perpustakaan uga kasedhiya kanggo pangembang lan installer AV kasengsem nggawe fungsi lan aplikasi kontrol khusus.

"Tembok video ora kudu angel, lan kertu grafis Matrox D1450 minangka conto sing sampurna babagan carane kita target supaya desain lan penyebaran luwih gampang kanggo pelanggan," ujare Fadhl Al-Bayaty, manajer pangembangan bisnis, Matrox. "Duwe kertu siji-kertu, kertu multi-4K sing duwe ukuran lengkap HDMI konektor nyedhiyakake OEM lan integrator sistem kanthi fleksibilitas anyar kanggo nggayuh tingkat skalabilitas lan penak saka prosesor tembok video siji. Kita bungah ndeleng pelanggan tembok video njupuk D1450 ing instalasi mbesuk. "

kasedhiyan

Kotak-monitor Matrox D-Series D1450 HDMI kertu grafis (nomer bagean: D1450-E4GB) saiki dikirim ing saindenging jagad. Kanggo ngerteni luwih lengkap babagan solusi multi-tampilan anyar iki, kontak Grafis Matrox.

Babagan Matrox Graphics Inc.

Matrox Graphics minangka produsen global ASIC sing dipercaya, berkualitas tinggi, piranti, piranti lunak, lan piranti lunak. Digawe dening keahlian desain ing omah lan dhukungan pelanggan sing darmabakti, produk Matrox ngirim tangkapan, penyebaran, distribusi lan tampilan stellar. Teknik produk bermutu wiwit 1976, teknologi Matrox dipercaya dening para profesional lan mitra ing saindenging jagad. Matrox minangka perusahaan sing nduwe kantor pribadi ing Montréal, Kanada. Kanggo informasi luwih lengkap, riko www.matrox.com/graphics.

Hubungan Media Matrox:

Hubungan Media Matrox
Tel: + 1 (514) 822-6000
situs web: www.matrox.com/graphics


AlertMe