Home » Bintang » Ketemu Pemenang Penghargaan Munggah 2020

Ketemu Pemenang Penghargaan Munggah 2020


AlertMe

munggah, klompok advokasi pemenang penghargaan kanggo wanita ing sektor teknologi siaran, seneng ngumumake pemenang kanggo Rise Awards taun iki, sing dianakake minangka bagean saka Takliming Pemimpin Tek DPP 2020.

Para hakim ndeleng luwih saka 100 nominasi wanita kanthi macem-macem peran lan ing jagad iki, ing sawetara kategori: Bisnis, Insinyur, Marketer / PR, Rising Star, Sales, Operasi Teknis, Inovasi Produk lan Wanita ing Taun iki.

Upacara kasebut nyaksikan Sandy Nasseri, CEO lan Pendiri MelroseINC diwenehi Penghargaan Wanita of the Year. Nasseri dipilih kanggo penghargaan kasebut dening Rise Advisory Board, sing menehi penghargaan amarga sumbangane penting kanggo industri uga ngrampungake insiden bisnis utama ing taun iki. Minangka pimpinan bisnis wanita, makarya ing industri sing didominasi pria, Sandy ngupayakake bisa dadi suara wanita ing pasar. Dheweke dadi Papan Reseller Penasihat Apple; njabat dadi Presiden lan Ketua AVID Asosiasi Pelanggan kanggo Saluran Reseller; lan aktif ing American Express Women Initiative.

Pemenang Penghargaan Munggah 2020, lan sing duwe dhaptar paling cedhak, kaya ing ngisor iki:

Bisnis - disponsori dening Adobe
** Pemenang ** Lindsay Stewart, CEO & Co-Founder, Stringr
Paola Hobson, Managing Director, Teknologi InSync
Soraya Robertson, Direktur Komersial, TheCollectv 

Engineering - disponsori dening OWNZONES Entertainment Technologies
** Pemenang ** Yulia Rozmarin, Manajer Proyek R&D, LiveU
Hukum Janet, Teknisi Produksi Senior, Calrec
Abigail Seager, Insinyur Sistem Senior, News BBC 

Marketer / PR - disponsori dening ANNEX PRO
** Pemenang ** Donnelle Koselka, Komunikasi Karyawan & Krisis Utama, Bisa uga
Ana Escauriaza, Spesialis Pemasaran Senior, Bisa uga
Julia Heighton, Manajer Pemasaran, Produksi Media & Pameran Teknologi
Laura Light, Manajer Pemasaran, Object Matrix 

Inovasi Produk - disponsori dening Mbusak-Com
** Pemenang ** Tove Bonander, Manajer Produk Strategis, Red Bee Media
Kate Dimbleby, Pendhiri & COO, Stornaway
Hannah Loughlin, Desainer Produk Utama, Bisa uga
Lindsay Stewart, CEO & Co-Founder, Stringr 

Star Rising - disponsori dening EditShare
** Pemenang ** Gabriella Luck, Insinyur Dhukungan Teknis Trainee (ITV News), ITV Tyne Tees & Border
Sophia Hazari, Lead Transmisi, Panemuan
Sarah Thorp, Manajer Proyek (Tes), Red Bee Media 

Sales - disponsori dening Telstra
** Pemenang ** Eunice Park, VP, Sales & Revenue Global, Zixi
Paloma Santucci, Direktur Daerah, LATAM, Accedo
Kathleen Skinski, General Manager, Broadcast and Media, Planar Systems 

Operasi Teknis - disponsori dening Ross Video
** Pemenang ** Kerry Shreeve, VP Operasi Teknologi, Penemuan
Fiona Burton, Kepala Produksi Pos lan Teknik EMEA, Jaringan A + E.
Fiona Simons, VP, Operasi Produksi, Panemuan

Wanita ing Taun iki - disponsori dening Zixi
Sandy Nasseri, CEO lan Pendhiri, MelroseINC 

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Rise lan Penghargaan, bukak ing kene:

risewib.com/rise-awards-2020-winners/


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!