Home » Bintang » KHQ-TV Supercharges Digital Video kanthi FUEL, Solusi Streaming Solusi Bitcentral

KHQ-TV Supercharges Digital Video kanthi FUEL, Solusi Streaming Solusi Bitcentral


AlertMe

Saperangan wulan kepungkur aku nulis artikel Bitcentral, panyedhiya dominan sistem produksi berita sing dikenal minangka media workflow sing efisien lan FUEL sing paling diantisipasiTM solusi platform digital. FUEL ngedongkrak lan mbisakake stasiun TV lan panyedhiya isi kanggo mbukak stream revenue anyar kanthi menehi pemirsa pilihan kanggo nonton newscast saka awal kapan wae pengin, dipersonalisasi menyang pilihan pamirsa ing TV, telpon, tablet utawa komputer. FUEL mbantu ngatasi kekurangan monetisasi ing YouTube, Facebook lan liya-liyane kanthi nyithak konten ing media sosial lan monetising kasebut ing platform sing dikelola siaran. Iki minangka pengganti game sing dawa banget kanggo penyiar lan perusahaan media amarga FUEL menehi piranti sing bener, produk sing bener lan analytics sing bener kanggo monetisasi konten lan iklan ing kabeh platform. Kanthi ngandika, aku wis nunggu menang adopter awal kanggo ngesyahke teknologi lan prediksi. Untunge, aku ora kudu ngenteni dawa lan Bitcentral ora nguciwani.

KHQ Cowles Broadcasting in Spokane, WA, wis bubar digabung BitcentralPlatform digital FUEL menyang ruang kerja newsroom. KHQ mbutuhake dalan sing gampang kanggo ngasilake pangasilan digital anyar nggunakake aset sing wis ana sing bakal ningkatake keterlibatan penampil, saenggo nggawe avail iklan liyane. Sasampunipun nindakaken panaliti wonten ing panaliten pilihan teknologi, KHQ wangsul dhateng Bitcentral kanggo njupuk kauntungan saka Linear on Demand FUELTM fungsionalitas lan otomasi streaming saluran, sing nganggo lancar ngirimake crita ing kabeh piranti lan platform digital sing disenengi kanggo saben panampil.

"We are banget bungah babagan nggabungake platform transformatif sing tokoh kanggo salawas-lawase ngowahi lanskap media," jarene Neal Boling, Cowles stasiun eksekutif. "We look forward kanggo ndeleng carane akeh FUEL bisa nggedhekake revenue digital anyar nggunakake aset kita sing ana. Wektu iku ad dana digital tetep karo pemilik isi, lan FUEL nglakoni sing kanggo kita, "tambah Boling. Boling diterbitake ing News Technology Summit pungkasan sasi ngrembugake owah-owahan stasiun marang alur kerja terpadu digital-pisanan FUEL, server streaming stream engine kanggo live newscasts, lan ngirim isi kanthi cara dikonsumsi kanggo konsumsi langsung pangguna, ngganti iklan on-air karo iklan digital sing diangkut.

Fred Fourcher, BitcentralCEO lan CEO ngandhani yen perusahaan kasebut bungah kanggo ndeleng KHQ migunakake saka fitur fitur lengkap FUEL. "Cowles minangka pertandhingan apik kanggo FUEL amarga akeh stasiun lan kepinginan kanggo njupuk kauntungan lan nggedhekake isi digital ing perusahaan," ujare Fourcher. "FUEL nyedhiyakake pengalaman ndeleng pribadi minangka nindakake minangka TV, ngasilake durasi ndeleng maneh, sing mundhakaken monetisasi konten video online pelanggan."

Sawise meh rong dasawarsa stasiun TV online, penyiaran mung entuk bagian cilik saka iklan iklan online sing potènsial dijupuk. FUEL ngowahi babagan sing bisa dianggo kanthi sederhana, alur kerja end-to-end sing nggawe gampang kanggo "muter saluran sing disajikake" - sing digabungake karo pengalaman tontonan gedhe sing ngasilake wektu durasi panampil 4X. Pinggir dhasar kanggo stasiun TV luwih sering ndeleng, luwih iklan, lan luwih akeh. Ora ana skenario win-win.


AlertMe
Curtis Chan