Home » Bintang » KHQ-TV Supercharges Digital Video kanthi FUEL, Solusi Streaming Solusi Bitcentral

KHQ-TV Supercharges Digital Video kanthi FUEL, Solusi Streaming Solusi Bitcentral


AlertMe

Saperangan wulan kepungkur aku nulis artikel Bitcentral, panyedhiya dominan sistem produksi berita sing dikenal minangka media workflow sing efisien lan FUEL sing paling diantisipasiTM solusi platform digital. FUEL ngedongkrak lan mbisakake stasiun TV lan panyedhiya isi kanggo mbukak stream revenue anyar kanthi menehi pemirsa pilihan kanggo nonton newscast saka awal kapan wae pengin, dipersonalisasi kanggo pilihan ndeleng ing TV, telpon, tablet utawa komputer. FUEL mbantu ngatasi kekurangan monetisasi ing YouTube, Facebook lan liya-liyane kanthi nggithuk konten ing media sosial lan monetising kasebut ing platform sing dikendalikan si penyiar. Iki minangka changer game sing dawa ditayangake kanggo penyiar lan perusahaan media amarga FUEL menehi piranti sing bener, produk sing bener lan analytics sing tepat kanggo monetize konten lan iklan ing kabeh platform. Kanthi ngandika, aku wis nunggu menang adopter awal kanggo ngesyahke teknologi lan prediksi. Untunge, aku ora kudu ngenteni suwe lan Bitcentral ora nguciwani.

KHQ Cowles Broadcasting di Spokane, WA, wis bubar digabung BitcentralFUEL's digital platform menyang workroom warta. KHQ mbutuhake dalan sing gampang kanggo ngasilake pangasilan digital anyar kanthi nggunakake aset sing wis ana sing bakal nambah keterlibatan penampil, saenggo nggawe akeh tambahan iklan. Sasampunipun nindakaken panaliti wonten ing panalitèn pilihan teknologi, KHQ nguripaken Bitcentral kanggo njupuk kauntungan saka Linear on Demand FUELTM fungsionalitas lan otomasi saluran streaming, kang nganggo lancar ngirimake crita ing kabeh piranti lan platform digital sing dipersonalisasi kanggo saben panampil.

"We are banget bungah babagan nggabungake platform transformatif sing tokoh kanggo salawas-lawase ngowahi lanskap media," jarene Neal Boling, Cowles stasiun eksekutif. "We look forward kanggo ndeleng carane akeh FUEL bisa nggedhekake revenue digital anyar nggunakake aset sing wis ana. Wektu iku ad dana digital tetep karo pemilik isi, lan FUEL nglakoni sing kanggo kita, "tambah Boling. Mr. Boling ditampilake ing News Technology Summit pungkasan sasi ngrampungake owah-owahan stasiun dheweke menyang FUEL digital-pisanan terpadu workflow, streaming server-server kanggo live newscasts, lan ngirimake isi cara iku migunakaken kanggo konsumsi langsung pangguna, ngganti iklan on-air karo iklan digital sing diangkut.

Fred Fourcher, BitcentralCEO lan CEO ngandhani yen perusahaan kasebut bungah kanggo ndeleng KHQ migunakake saka fitur fitur lengkap FUEL. "Cowles minangka pertandhingan apik kanggo FUEL amarga akeh stasiun lan kepinginan kanggo njupuk kauntungan lan nggedhekake isi digital ing perusahaan," ujare Fourcher. "FUEL nyedhiyakake pengalaman ndeleng pribadi minangka nindakake minangka TV, ngasilake durasi ndeleng maneh, sing mundhakaken monetisasi konten video online pelanggan."

Sawise meh rong dasawarsa stasiun TV online, penyiaran mung entuk bagian cilik saka iklan iklan online sing bisa njupuk potongan. FUEL ngowahi babagan sing bisa dianggo kanthi sederhana, alur kerja end-to-end sing nggawe gampang kanggo "muter saluran sing disajikake" - sing digabungake karo pengalaman tampil gedhe sing ngasilake wektu durasi panampil 4X. Pinggir dhasar kanggo stasiun TV luwih sering ndeleng, luwih iklan, lan luwih akeh. Ora ana skenario win-win.


AlertMe
Curtis Chan

Curtis Chan

Senior Editor at Broadcast Beat Magazine
Curtis Chan minangka Présidhèn lan CEO / Pangadeg lan Managing Partner saka rong perusahaan teknologi Brand Marketing and Public Relations, CHAN & ASSOCIATES lan IMPAK COGNITIVE, sing kliené saka Global Fortune 500 dadi startups.

Layanan agensi-agensinya, luwih saka rong dekade, wis mbantu ngembangake entitas awal lan perusahaan-perusahaan pertumbuhan wigati sing signifikan, sing mrodhuksi akuisisi utawa IPO, kanthi total regane luwih saka $ 2.0 Billion.

Pak Chan minangka pengusaha serial, philanthropist, penulis lan angel investor. Dhèwèké main peran eksekutif utama ing mbiyantu mbantu nganggo teknologi digital audio lan digital digital kanggo industri rekaman, siaran, lan produksi. Wacana ekspansife nyakup telung dekade babagan peran eksekutif ing operasi, pangembangan bisnis, teknik lan sales / marketing ing teknologi informasi, media & hiburan, panyimpenan lan jaringan, lan industri teknologi tinggi sing gegandhengan. Dheweke minangka penasehat aktif lan penasihat senior kanggo perusahaan-perusahaan sing diadegaké lan wiwit-wiwitan, analis pasar / teknologi, lan wis luwih saka rong puluh tahun pengalaman ing pengembangan merek, manajemen konsultasi / perusahaan turnarounds, iklan kreatif lan hubungan masyarakat.

Lulusan Universitas Politeknik Negeri California, San Luis Obispo, Chan ngrayakake taun 12th minangka anggota dewan Yayasan Fullerton College, taun 16 minangka Pengusaha lan mentor kanggo Institut Usaha Kecil ing California State University Fullerton lan inkubator. Kajaba iku, dheweke dadi anggota sukarelawan DECA (Delta Epsilon Chi lan Klub Pendidikan Distributif Amerika); penasihat Institut Riset Sampah Global College of Engineering, incubator mentor, Cal Poly, San Luis Obispo lan anggota Green and Gold Society Presiden. Gembleng babagan perawatan hospice, panjenengané minangka Présidhèn Dewan Agama kanggo Asosiasi Penyembuhan Hati; lan minangka pamicara rutin ing akeh kuliah tingkat MBA lan Doktorat ing saindhenging negara. Panjenenganipun sampun nyiaraken lan medalaken karya-karya 30 ing saindenging dunya, inggih punika penulis buku, anggota dewan redaksi kangge Society of Motion Picture and Television Engineers, Senior Editor untuk Broadcast Beat Magazine, ingkang dipunsadé minangka Senior Editor Teknologi Komputer. milih Editor sing akeh babagan publikasi US lan perdagangan internasional liwat 30 taun.

Ndeleng layanan Impact Kognitif ing www.cognitiveimpact.com. Curtis bisa dihubungi ing curtis@cognitiveimpact.com; Kantor: (714) 447-4993 utawa curtis@broadcastbeat.com.
Curtis Chan
8.4KFollowers
pelanggan
sambungan
Sambungake
Followers
pelanggan
langganan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!