Home » News » "Ngarep lan Pusat" Kinerja Langsung Dikirim ing Ultra HD lan HDR kanthi Desain Blackmagic

"Ngarep lan Pusat" Kinerja Langsung Dikirim ing Ultra HD lan HDR kanthi Desain Blackmagic


AlertMe

Fremont, CA - 13 Agustus, 2019 - Desain Blackmagic dina iki ngumumake seri konser televisi sing diakoni sacara kritik "Ngarep lan Pusat" Desain Blackmagic Ultra HD aliran kerja produksi langsung kanggo ngasilake pirang-pirang episode ing mangsa siyam, sing di-stream menyang Facebook Live lan dikirim ing SDR kanggo televisi umum lan HDR10 kanggo DIRECTV. Episodine, sing kalebu gitaris virtuoso, vokalis lan penulis lagu Gary Clark Jr., ditembak nganggo Broadcast Broadcasting, Pocket Cinema Camera 4Ks lan Micro Studio Camera 4Ks, lan diuripake nggunakake switcher produksi ATEM Television Studio Pro 4K.

"Ngarep lan Pusat" nyoroti campuran eclectic saka Grammy, Country Music Association, American Music and Academy of Country Music Award, ikon rock lan multi platinum sade kalebu Keith Urban, Carlos Santana, Steven Tyler, Miranda Lambert lan liya-liyane. Saben jam suwene nampilake aksi live ing ngarep khalayak, uga wawancara pribadi karo artis sing nyritakake crita ing musik kasebut.

Episod nggunakake Desain Blackmagic alur kerja diprodhuksi dening agensi kreatif lan perusahaan produksi basis New York, LCM247. Direkam langsung ing studio rekaman The Village ing Los Angeles, LCM247 nembak pagelaran Gary Clark Jr. karo rong Broadcast, karo siji genggeman ing panggung lan liyane ana ing 24 ft. Jib, lan wolung kamera Kamera 4K Micro Studio sing mapan ing papan lan panggung.

"Nalika nembak live, ergonomics Broadcast URSA kanthi lensa siaran apik menehi nembak genggem luwih apik ing lingkungan sing cepet," ujare Patrick Heaphy, direktur kreatif LCM247, lan produser lan direktur episode. "Operator jib uga mbutuhake lensa zoom siaran lengkap kanggo asil sing paling apik."

"Ukuran Kamera Kamera 4Ks Mikro bisa gampang dilebokake ing panggung, uga ing sekitar papan. Kita duwe siji ing kit drum, siji ing tombol, nembak umum ing kabeh tahapan, pasangan dikunci ing sekitar papan, lan kita malah duwe operator kamera nggunakake siji rigged karo monitor Video / 4K monitor / recorder lan lensa dawa minangka dijupuk serep, "dheweke nambah. "Bisa nelpon kanthi mbatalake liwat Panel Kontrol Kamera ATEM pancen migunani amarga kita duwe kru sing terbatas lan uga live streaming."

Panel Kontrol Kamera ATEM mapan ing desa video sing uga manggon ing ATEM Television Studio Pro 4K, HyperDeck Studio Pro, HyperDeck Studio 12G, HyperDeck Studio Mini recorder, Blackmagic Web Presenter lan monitor SmartScope Duo 4K. "Kita nggunakake ATEM kanggo ngoper langsung, lan kabeh ana ISO direkam menyang HyperDecks, bebarengan karo rekaman feed sing resik lan feed program," ujare Heaphy. "Kita banjur nggunakake Webmaster Blackmagic Web kanggo urip kinerja ing Facebook Live."

Sadurunge kinerja kasebut, Heaphy lan timnya nggunakake telung Pocket Cinema Camera 4Ks kanggo motret wawancara situp karo Gary Clark Jr. Lensa MFT, lan input XLR nggawe kamera luwih gampang digarap DSLR, "ujare. "Aliran kerja DaVinci Resolve Studio uga tegese sampeyan bisa maksimalake tampilan."

Episod kasebut diowahi lan diwenehi ukuran ing DaVinci Resolve Studio, lan Heaphy uga nggunakake Panel Mini DaVinci Resolve babagan nyebutake efisiensi. "DaVinci Resolve Studio tenan mateng minangka platform panyuntingan, lan iku sing nggawe transisi kanggo kita gampang," jlentrehe. "Kita wis ngerti yen arep sekolah ing DaVinci Resolve Studio, mula kita mikir, 'Napa ora nyoba nyunting?' Kita nggunakke kapabilitas panyuntingan kamera kanthi akeh lan nyimpen akeh wektu kanthi ora kudu nindakake pass warna liyane yen kita nyunting suntingan kasebut. Ora lancar kanggo mlebukake tab warna, lan tembakan kasebut wis entuk gelar, utawa colorist Dario Bigi bisa diatur kaya sing dibutuhake. "

"Kita duwe macem-macem pangiriman, saengga bisa nggunakake salah sawijining alat kanggo SDR lan pass HDR uga trep," pungkase Heaphy. "Tema ing postingan mesthine efisiensi, lan nalika isih ana kurva belajar karo platform anyar, DaVinci Resolve Studio wis bener. Iki ngrungokake apa sing dikepengini para editor lan colorists. "

Pencet Photography

Foto produk kamera Pocket Cinema 4K, Broadcast Broadcasting, Micro Studio Camera 4K, Video assist 4K, ATEM Television Studio Pro 4K, Panel Kontrol Kamera ATEM, Presenter Web Blackmagic, HyperDeck Studio Pro, Studio HyperDeck 12G, HyperDeck Studio Mini, SmartScope Duo 4K , DaVinci Ngrampungake Studio, DaVinci Ngrampungake Panel Mini lan liya-liyane Desain Blackmagic produk kasedhiya ing www.blackmagicdesign.com/media/images

About Desain Blackmagic

Desain Blackmagic nggawe produk editing video paling apik ing donya, kamera film digital, koreksi warna, konverter video, pemantau video, router, live switcher produksi, perekam disk, monitor gelombang lan film scanner wektu nyata kanggo film fitur, produksi siaran lan industri siaran televisi. Desain Blackmagickertu kertu DeckLink ngetokake revolusi kualitas lan tunjangan ing produksi pasca produksi, nalika prodhuk koreksi warna DaVinci sing menang Emmy ™ nguasai industri televisi lan film wiwit 1984. Desain Blackmagic terus ngalami inovasi babagan lemah kalebu produk 6G-SDI lan 12G-SDI lan 3D stereoskopik lan Ultra HD workflows. Didegaké dening editor produksi lan insinyur donya, Desain Blackmagic nduweni kantor ing AS, UK, Jepang, Singapura lan Australia. Kanggo informasi luwih lengkap, mangga menyang www.blackmagicdesign.com


AlertMe