Home » Jobs » SALES ENGINEER - ENTRY LEVEL (CONTRACTOR)

Opsi Proyek: JAMINAN SALES - TAMPANG KENAIKAN (KONTOR


AlertMe

posisi: {jeneng pegawean}
Company: Mikrosistem Inti
Lokasi: Fremont CA US
Ngerti babagan produksi video langsung lan produk pasca produksi. Ngerteni aliran alur alur sinyal ing produksi video langsung.

Liyane >>


AlertMe

Majalah Broadcast Beat

Broadcast Beat Magazine minangka mitra NAB Show Media resmi lan kita ngliputi Broadcast Engineering, Radio & TV Technology kanggo Animation, Broadcasting, Motion Picture and Post Production. Kita nutupi acara industri lan konvensi kaya BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Simposium Asset Digital lan liya-liyane!

Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)