Home » Jobs » Koordinator Media Digital Internal nganti lengkap

Opsi Proyek: Digital Media Coordinator Internasional


AlertMe

posisi: {jeneng pegawean}
Company: Majalah Promo
Lokasi: New York NY US
Kawruh sing kuat babagan suntingan video nggunakake Adobe Premier, Final Cut Pro, lan Sawise Efek. Efek Adobe Premiere lan Pengaruh. Katrampilan komunikasi dhuwur.

Liyane >>


AlertMe

Majalah Broadcast Beat

Broadcast Beat Magazine minangka mitra NAB Show Media resmi lan kita ngliputi Broadcast Engineering, Radio & TV Technology kanggo Animation, Broadcasting, Motion Picture and Post Production. Kita nutupi acara industri lan konvensi kaya BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Simposium Asset Digital lan liya-liyane!

Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)