Home » Jobs » POOL - Technical Stagehand Crew

Pembukaan proyek: POOL - Technical Stagehand Crew


AlertMe

posisi: {jeneng pegawean}
Company: Universitas Kansas
Lokasi: Lawrence KS US
Pengalaman produksi utawa téater sadurunge (lemari klambi, cahya, audio, video, lan / utawa sistem fly) didol liwat kuliah, sukarelawan, utawa pengalaman kerja sing dibayar ....

Liyane >>


AlertMe

Majalah Broadcast Beat

Broadcast Beat Magazine minangka mitra NAB Show Media resmi lan kita ngliputi Broadcast Engineering, Radio & TV Technology kanggo Animation, Broadcasting, Motion Picture and Post Production. Kita nutupi acara industri lan konvensi kaya BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Simposium Asset Digital lan liya-liyane!

Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)