Home » Jobs » POOL - Technical Stagehand Crew

Pembukaan proyek: POOL - Technical Stagehand Crew


AlertMe

posisi: {jeneng pegawean}
Company: Universitas Kansas
Lokasi: Lawrence KS US
Pengalaman produksi utawa téater sadurunge (lemari klambi, cahya, audio, video, lan / utawa sistem fly) didol liwat kuliah, sukarelawan, utawa pengalaman kerja sing dibayar ....

Liyane >>


AlertMe
Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)