Home » Pangiriman isi » OTT Quality ngawasi Layanan karo Komen Zero

OTT Quality ngawasi Layanan karo Komen Zero


AlertMe

Kanggo akeh pamilik konten lan distributor, pangiriman OTT minangka tambahan lan malah ngganti cara pangiriman media tradisional. Nanging nalika nggawe atusan utawa ewu saluran, kepiye organisasi kasebut njamin pengalaman apik kanggo para pelanggan? Kepiye carane ngatasi tugas ngawasi - tanpa kompromi ndeteksi kesalahan wektu nyata?

Operator bisa milih kanggo ngawasi sinyal video ing macem-macem poin, nanging pendekatan iki bisa larang, utamane nalika jumlah saluran saya tambah. Akibate, dheweke kudu kompromi, ngimbangi pirang-pirang poin ing jalur video sing pengin dipriksa utawa ngawasi saka biaya-lisensi lan ngitung sumber daya - yen ditindakake.

Kanthi teknologi sing pas, operator ora perlu ndeleng saben stream saben wektu; dheweke mung kudu priksa manawa kabeh aliran diteliti lan diawasi lan stream sing bermasalah bakal dingerteni. Fitur ngawasi adaptif anyar TAG pancen padha.

Ngaktifake sumber daya ngawasi dinamis, otomatis, on-the-fly sumber daya saben-input-stream, fitur Pemantauan Adaptif TAG nggawa operator kanthi efisiensi pinunjul sing bakal ngasilake tabungan biaya lan / utawa kapabilitas pemantauan sing luwih akeh nggunakake sumber daya sing padha.

Kasengsem sinau luwih lengkap? Sampeyan bakal nemokake panjelasan lengkap babagan model pemantauan sing ganti game ing undhuhan anyar: “Kepiye TAG Ngaktifake Efisiensi Tingkat Sabanjure kanggo ngawasi Densitas Tinggi. "

Sampeyan bakal sinau:

· Kepiye kompleksitas pangiriman OTT nyedhiyakake tantangan ngawasi sing unik
· Kepiye alokasi sumber daya ngawasi sing fleksibel lan otomatis bisa ningkatake saluran nalika nyuda biaya
· Kenapa ngawasi adaptif minangka solusi sing cocog kanggo operasi OTT sing gedhe lan / utawa saya akeh
· Kepiye perusahaan media ngetrapake model iki kanggo nggawe efisiensi menyang level anyar


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!