Home » News » Kuantum ing IBC2019: Mbantu para pelanggan nggawe, nuduhake lan nglindhungi konten video

Kuantum ing IBC2019: Mbantu para pelanggan nggawe, nuduhake lan nglindhungi konten video


AlertMe

Taun iki ing IBC2019 Quantum bakal nuduhake portofolio produk sing dikembangake kanthi signifikan kanggo alur kerja media akhir. Dolan maring QuantumPendhaftaran (# 7 B07) kanggo ndeleng solusi kanggo produksi pesawat, pangolahan lan transportasi konten, panyuntingan studio lan finalis ing 8K, lan arsip media digital.

"Kita kanthi cepet nyepetake inovasi ing taun kepungkur, ngenalake panyimpenan NVMe sing menehi penghargaan, layanan awan lan analytics sing disedhiyakake, panyimpenan pinggiran sing bisa dicopot, panyimpenan pangawasan video, lan liya-liyane. Quantum wis ngalami transformasi sing signifikan, lan para pelanggan wis entuk kabar. Ing IBC, pengunjung bakal ndeleng sing anyar Quantum kanthi luwih fokus marang akselerasi lan nambah alur kerja media, ”cathetan Eric Bassier, Kepala Pemasaran Produk lan Teknologi.

Sorotan kalebu:

Garis Produk StorNext sing Rampung Rampung

Quantum bakal nduduhake versi paling anyar saka sistem file StorNext sing menehi penghargaan lan seri piranti StorNext paling anyar. Quantum bakal nuduhake perangkat lunak alat sing dirancang kanthi lengkap kanthi kinerja 2x kanthi luwih cepet, nyunting lan ngawarnaan konten 8K kanthi wektu nyata, kemampuan ukur lan analytics anyar anyar, cara anyar kanggo nggabungake karo awan, lan pengalaman pangguna sing disederhanakake.

Quantum Panyimpen NVMe F-Series

Nggawe debut Eropa yaiku Quantum F-Series, Uploaded panyimpenan NVMe sing cepet, dhuwur lan akeh sing bisa diowahi, ngowahi, lan ngolah konten video lan data gedhe liyane sing ora ana gandhengane.

Dirancang kanggo kinerja, kasedhiyan lan keandalan, F-Series nggunakake drive flash NVMe kanggo maca kanthi cepet lan nulis - nganti limang kaping luwih cepet tinimbang sistem panyimpen / sistem tradisional tradisional - kanggo ngirim nyata lan panyuntingan 4K lan 8K luwih cepet saka kabeh solusi kompetitif sadurunge liyane. Kanthi nggunakake teknologi jaringan RDMA sing nglereni, F-Series ngirim kinerja kurang-laten konsisten liwat jaringan IP, mbusak kabutuhan SAN saluran sing larang lan kompleks.

Sembarang studio, omah, utawa penyiar sing makarya kanthi konten sing dhuwur kanthi tingkat pigura sing dhuwur lan kepengin pindhah saka saluran serat menyang infrastruktur berbasis IP, pengin sinau luwih lengkap babagan F-Series.

Waca pengumuman lengkap kene.

Panyimpen Edge R-Series

Quantum uga bakal nuduhake solusi panyimpenan sing bisa dicopot saka R-Series. Dirancang kanggo panyimpenan video mobile lan remot, R-Series cocog kanggo ngangkut konten antarane produksi on-studio lan studio.

Waca pengumuman lengkap kene.

Layanan Cloud sing didhaptar lan Software Analytics adhedhasar Cloud

kanthi QuantumSuite Layanan Layanan Cloud sing anyar, pelanggan media saiki bisa pangalihan sumber IT lan rekayasa sing larang regane kanggo fokus ing tujuan bisnis, ningkatake pengalaman pangguna lan nggayuh investasi maneh kanggo panyimpenan video.

Didukung karo QuantumPiranti lunak anyar Cloud-Based Analytics (CBA), Suite Layanan Cloud sing disebar nyedhiyakake hub pusat ing endi Quantum produk ngirim data produk lan lingkungan. QuantumTim layanan global nggunakake data iki kanggo ngatur lingkungan pelanggan kanthi proaktif, minangka layanan operasional utawa minangka penawaran Penyimpan-as-a-Service sing mbayar.

Waca pengumuman lengkap kene.

About Quantum

Quantum teknologi lan layanan bantuan pelanggan ngrebut, nggawe lan nuduhake isi digital - lan njaga lan nglindhungi dekade. Kanthi solusi sing dibangun kanggo saben tahapan siklus data, QuantumPlatform kasebut nyedhiyakake kinerja sing paling cepet kanggo video, gambar, lan IoT industri kanthi resolusi dhuwur. Pramila perusahaan hiburan utama ing dunia, waralaba olahraga, peneliti, lembaga pemerintah, perusahaan, lan panyedhiya awan ndadekake jagad luwih seneng, luwih aman, lan luwih cerdas Quantum. Waca carane ing www.quantum.com.

Sumber media