Home » Bintang » CustomWeather lan Bannister Lake Mitra Kemitraan kanggo Nggawe Kesempatan Bisnis Anyar ing Broadcast lan Digital Signage

CustomWeather lan Bannister Lake Mitra Kemitraan kanggo Nggawe Kesempatan Bisnis Anyar ing Broadcast lan Digital Signage


AlertMe

Kaloro perusahaan bakal kolaborasi kanggo nggawe lan solusi pasar sing nggabungake produk Chameleon Bannister Lake lan data cuaca khusus CustomWeather

Bannister Lake lan CustomWeather ngumumake dina iki yen dheweke wis melu kemitraan kanggo ngembangake kesempatan bisnis bareng lan ngidini pangguna piranti lunak Chameleon Bannister Lake nggabungake data cuaca saka perusahaan cuaca khusus, CustomWeather, Inc. CustomWeather minangka panyedhiya data cuaca sing misuwur ing industri sing nampilake ramalan kanggo 85,000 lokasi global ing 95 basa, nyediakake ramalan resolusi dhuwur saka model ramalan sing wis kabukten, CW100.

Produk Chameleon Bannister Lake minangka solusi gabungan lan manajemen data wektu nyata inovatif sing digunakake ing saindenging industri siaran lan tondo digital kanggo nguatake lan ngisi template grafis. Solusi kasebut nyebabake ticker warta, asil pamilihan, data finansial, wagering, lan aplikasi editor liyane. Chameleon uga digunakake kanggo aplikasi branding ing udara, ngontrol lan ngisi snipe, bug, promo, lan papan "sabanjure". Chameleon's RESTful API ngidini data diformat ulang lan disebar kanthi strategis kanggo nyiarake mesin grafis, minangka HTML5, lan dilebokake ing aplikasi seluler.

"Piranti lunak Chameleon Bannister Lake nawakake cara anyar kanggo kita nggedhekake jangkauan pasar siaran lan digital," ujare Geoff Flint, Presiden lan CEO CustomWeather. "Produk cuaca sing unggul dikombinasikake karo keahlian Bannister Lake kanggo ngatur data real-time lan pangembangan kustom nawakake nilai sing gedhe banget kanggo para pelanggan."

"CustomWeather minangka mitra sing ideal kanggo Danau Bannister. Data cuaca minangka sumber data penting kanggo basis pelanggan lan akurasi lan macem-macem produk data CustomWeather nyedhiyakake penawaran sing apik kanggo pasar tayang siaran lan digital ”, ujare Presiden, Georgian Lake, Georg Hentsch.

Loro-lorone CustomWeather lan Bannister Lake bakal aktif ngupayakake kesempatan sing bisa nambah kaprigelan kanggo nggawe data wektu nyata lan solusi piranti lunak khusus. Minangka spesialis data kanthi katrampilan pangembangan sing kuwat ing basis data, API, lan aplikasi, desain Bannister Lake,

nggawe, lan ngetrapake solusi sing nggunakake sumber data sing relevan editorial, kayata CustomWeather, kanggo narik kawigaten para pamirsa lan narik bathi pariwara.

About Bannister Lake Inc.

Bannister Lake arupa panyedhiya solusi video grafis profesional sing profesional kanggo televisi siaran, kabel, satelit, audio / visual, aplikasi presentasi informasi, esport, lan signage digital ing saindenging jagad. Solusi perusahaan integrasi kanthi mulus karo prasarana sing wis ana nalika ngotomatisasi integrasi lan tampilan sumber data eksternal, ningkatake produktivitas organisasi apa wae. Kunjungi Bannister Lake kanthi online ing www.bannisterlake.com.


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!