Home » News » La Grange Post Milih Jaringan Panyimpen JRR Jaringan JMR minangka Pusat Panyimpen Pusat kanggo fasilitas

La Grange Post Milih Jaringan Panyimpen JRR Jaringan JMR minangka Pusat Panyimpen Pusat kanggo fasilitas


AlertMe

JMR Electronics, Inc. panyedhiya solusi panyimpenan sing bisa diukur, diumumake ing dina iki sing basis California sisih kidul La Grange Post wis milih perusahaan BlueStorTM Nuduhake Server Panyimpenan Jaringan minangka hub panyimpenan pusat, saliyane nambahake expansion JBOD kanggo kapasitas 200TB kanggo nguwatake wutah ing mangsa ngarep.

La Grange Post, sing mbukak lawang ing 2008, nyedhiyakake perusahaan lan produser isi kanthi maneka warna layanan mulai saka konversi lan pangiriman digital, menyang video / audio editing lan koreksi werna, kanggo pemugaran audio / video, trek mancanegara sing cocog lan film - transfer video. Fasilitas lan staf sentris customer, kanthi pengalaman ing siaran, teatrikal, program AV lan web basis, uga fitur 4K off-line lan papan editing on-line, lengkap kamera lan paket cahya, pengembangan grafis, komposer musik asli lan negara - fasilitas swara-the-art.

JMR's BlueStor SHARE with 10GbE fiber I / O connection, powered by euroNAS OS, bertindak minangka drive tengah lan repositori kanggo kabeh suntingan edit La Grange, kang migunakake Mac lan AVID platform piranti lunak. Miturut pemilik fasilitas Ayal Nitzan, "Kami nggoleki akeh wektu nggolek aset ing sawetara drive lan ora bisa ndeleng kabeh ing salah siji lokasi utawa jendhela GUI sadurunge nggabungake sistem panyimpenan JMR SHARE NAS. Syarat sistem kita kalebu sistem bukti mangsa sing bisa nangani syarat maca / nulis nganti alur kerja 4K saka sawetara papan sunting, duwe tingkat kehandalan sing dhuwur banget, fungsional komprehensif, dhukungan klien banget lan ing rega cukup. "

La Grange nindakake paningal sing signifikan sawise netepake JMR. Ditambahaké Nitzan, "Luwih saka kinerja lan keandalan tingkat dhuwur, kita kepéngin sistem sing bisa nangani aplikasi panyimpenan bebarengan sing dhuwur lan nduweni lisensi piranti lunak sing ora ngisi daya kanggo kapasitas panyimpenan tambahan. We nyawang LaCie, OWC, Synology, HGST lan ExaGrid sadurunge netepake JMR lan sistem BlueStor SHARE. Sistem JMR maju, rock solid lan dipercaya; personil dhukungan sing banget pinter, lan customer fokus; lan sistem wis buktiaken dadi prasaja-kanggo-nginstal-lan-nggunakake. Bottom line - menang-menang kanggo klien kita amarga asil dandan pinunjul ing efficiency workflow lan gedhe ROI kanggo kita. "

Tdhuwit panyedhiya layanan BlueStor SHARE Networked Ideal sing cocok kanggo panyimpenan file, panyimpenan panyimpenan frekuensi, server-server email / web streaming-kasalahan, panyimpenan alur kerja A / V (Audio / Video) digital, klon HA lan aplikasi panyimpenan . Kanthi nggabungake fungsi SAS RAID lan file server menyang unit tunggal, SHARE ngirimake panyimpenan sing prasaja, andhap, dhuwur kanggo jaringan sing padha, sing ndadekake pangguna bisa nggedhekake aplikasi ing awan, utawa lingkungan virtualisasi lan clustering. Prediksi nganti limang kali luwih murah tinimbang kurban perusahaan liyane, kasedhiya nganti kapasitas data 160TB lan bisa ngluwihi 1 PB kanthi unit kepala siji. Lisensi piranti lunak sing diwenehake saka wiwitan ngidini kapasitas panyimpenan tanpa daya tanpa perlu nganyarke lisensi lan teka karo laboratorium 3 taun lan bagéan babar pisan.

- # # # -

About JMR Electronics

JMR minangka panyedhiya nilai pangopènan sistem panyimpenan sing bisa diukur kanggo kinerja dhuwur lan aplikasi mimpin kapasitas kanggo pirang-pirang pasar kalebu; video lan post-produksi, militer lan pamaréntahan, pendidikan, VOD, DCC, game, keamanan, pencitraan medis, HPC lan Web 2.0. Wiwit 1982, sistem RAID dipercaya lan inovatif di bangun digawe ing Amerika Serikat, diprodhuksi sacara sakabehe saka fasilitas Chatsworth, California. JMR's lengkap baris solusi BlueStor ™ Cloud-siap lan desktop dibangun kanggo nangani kebutuhan proyek paling nuntut saka ingest kanggo deliverable. Reliability. Inovasi. Kinerja. Iki JMR. Kanggo informasi luwih lengkap, mangga kunjungi www.jmr.com. Kontak utawa telpon [Email protected] lan 818-993-4801, ext. 190.


AlertMe
Curtis Chan