Home » News » La Grange Post milih JMR SHARE Storage Server Jaringan minangka Pusat Panyimpenan Hub kanggo Fasilitas

La Grange Post milih JMR SHARE Storage Server Jaringan minangka Pusat Panyimpenan Hub kanggo Fasilitas


AlertMe

JMR Electronics, Inc. panyedhiya solusi panyimpenan sing bisa diukur, diumumake ing dina iki sing basis California sisih kidul La Grange Post wis milih perusahaan BlueStorTM Nuduhake Server Panyimpenan Jaringan minangka hub panyimpenan pusat, saliyane nambahake expansion JBOD kanggo kapasitas 200TB kanggo nguwatake wutah ing mangsa ngarep.

La Grange Post, sing mbukak lawang ing 2008, nyedhiyakake perusahaan lan produser isi kanthi maneka warna layanan mulai saka konversi lan pangiriman digital, menyang video / audio editing lan koreksi werna, kanggo pemugaran audio / video, trek mancanegara sing cocog lan film - transfer video. Fasilitas lan staf sentris customer, kanthi pengalaman ing siaran, teatrikal, program AV lan web basis, uga fitur 4K off-line lan papan editing on-line, lengkap kamera lan paket cahya, pengembangan grafis, komposer musik asli lan negara - fasilitas swara-the-art.

JMR's BlueStor SHARE with 10GbE fiber I / O connection, powered by euroNAS OS, bertindak minangka drive tengah lan repositori kanggo kabeh suntingan edit La Grange, kang migunakake Mac lan AVID platform piranti lunak. Miturut pemilik fasilitas Ayal Nitzan, "Kami nggoleki akeh wektu nggolek aset ing sawetara drive lan ora bisa ndeleng kabeh ing salah siji lokasi utawa jendhela GUI sadurunge nggabungake sistem panyimpenan JMR SHARE NAS. Syarat sistem kita kalebu sistem bukti mangsa sing bisa nangani syarat maca / nulis nganti alur kerja 4K saka sawetara papan sunting, duwe tingkat kehandalan sing dhuwur banget, fungsional komprehensif, dhukungan klien banget lan ing rega cukup. "

La Grange nindakake paningal sing signifikan sawise netepake JMR. Ditambahaké Nitzan, "Luwih saka kinerja lan keandalan tingkat dhuwur, kita kepéngin sistem sing bisa nangani aplikasi panyimpenan bebarengan sing dhuwur lan nduweni lisensi piranti lunak sing ora ngisi daya kanggo kapasitas panyimpenan tambahan. We nyawang LaCie, OWC, Synology, HGST lan ExaGrid sadurunge netepake JMR lan sistem BlueStor SHARE. Sistem JMR maju, rock solid lan dipercaya; personil dhukungan sing banget pinter, lan customer fokus; lan sistem wis buktiaken dadi prasaja-kanggo-nginstal-lan-nggunakake. Bottom line - menang-menang kanggo klien kita amarga asil dandan pinunjul ing efficiency workflow lan gedhe ROI kanggo kita. "

Tdhuwit panyedhiya layanan BlueStor SHARE Networked Ideal sing cocok kanggo panyimpenan file, panyimpenan panyimpenan frekuensi, server-server email / web streaming-kasalahan, panyimpenan alur kerja A / V (Audio / Video) digital, klon HA lan aplikasi panyimpenan . Kanthi nggabungake fungsi SAS RAID lan file server menyang unit tunggal, SHARE ngirimake panyimpenan sing prasaja, andhap, dhuwur kanggo jaringan sing padha, sing ndadekake pangguna bisa nggedhekake aplikasi ing awan, utawa lingkungan virtualisasi lan clustering. Prediksi nganti limang kali luwih murah tinimbang kurban perusahaan liyane, kasedhiya nganti kapasitas data 160TB lan bisa ngluwihi 1 PB kanthi unit kepala siji. Lisensi piranti lunak sing diwenehake saka wiwitan ngidini kapasitas panyimpenan tanpa daya tanpa perlu nganyarke lisensi lan teka karo laboratorium 3 taun lan bagéan babar pisan.

- # # # -

About JMR Electronics

JMR minangka panyedhiya nilai pangopènan sistem panyimpenan sing bisa diukur kanggo kinerja dhuwur lan aplikasi mimpin kapasitas kanggo pirang-pirang pasar kalebu; video lan post-produksi, militer lan pamaréntahan, pendidikan, VOD, DCC, game, keamanan, pencitraan medis, HPC lan Web 2.0. Wiwit 1982, sistem RAID dipercaya lan inovatif di bangun digawe ing Amerika Serikat, diprodhuksi sacara sakabehe saka fasilitas Chatsworth, California. JMR's lengkap baris solusi BlueStor ™ Cloud-siap lan desktop dibangun kanggo nangani kebutuhan proyek paling nuntut saka ingest kanggo deliverable. Reliability. Inovasi. Kinerja. Iki JMR. Kanggo informasi luwih lengkap, mangga kunjungi www.jmr.com. Kontak utawa telpon [Email protected] lan 818-993-4801, ext. 190.


AlertMe
Curtis Chan

Curtis Chan

Curtis Chan minangka Présidhèn lan CEO / Pendiri lan Managing Partner kalih perusahaan teknologi Brand Marketing and Public Relations, CHAN & ASSOCIATES, lan IMPAK COGNITIVE, ingkang klienipun saking Global Fortune 500 dados modal awal.

Layanan saka agensi-agensi kasebut, kanggo sasi seprapat, wis mbiyantu ngembangake tataran awal lan perusahaan-perusahaan pertumbuhan kanthi wigati, kanthi asil akuisisi utawa IPO, kanthi total regane luwih saka $ 2.0 Billion.

Pak Chan minangka pengusaha serial, philanthropist, penulis lan angel investor. Dhèwèké main peran eksekutif ing awal kanggo mbantu pelopor lan nyithak teknologi digital audio lan digital digital profesional kanggo industri produksi rekaman, siaran, sinematik, lan postingan. Dheweke uga main peran eksekutif ing babagan ngembangake lan mlebu teknologi panyimpenan data. Wacana ekspansif nyakup papat dekade kanggo manajer eksekutif ing operasi, pangembangan bisnis, engineering lan sales / marketing ing teknologi informasi, media & hiburan, panyimpenan lan jaringan, lan industri teknologi tinggi sing gegandhengan.

Dheweke minangka mentor aktif lan penasihat senior kanggo perusahaan-perusahaan sing diadegaké lan wiwit-wiwitan, analis pasar / teknologi, lan wis telung puluh taun pengalaman ing pengembangan merek, konsultasi manajemen, turnarounds perusahaan, iklan kreatif lan hubungan masyarakat.

Lulusan Universitas Negeri Polytechnic California (Cal Pol), San Luis Obispo; Mr. Chan ngrayakake taun 12th minangka Board of Directors kanggo Fullerton College Foundation lan panampa saka Presiden 2017 Award kanggo Layanan Pinunjul ing Business; Taun 17 minangka Pengusaha lan mentor kanggo Institut Usaha Kecil ing California State University Fullerton lan inkubator. Kajaba iku, dheweke dadi anggota sukarela saka DECA (Delta Epsilon Chi lan Klub Pendidikan Edukasi Amerika); penasehat Institut Riset Sampah Global College of Engineering lan Pusat Inovasi lan Kewirausahaan, Cal Poly, San Luis Obispo lan anggota Green and Gold Society Presiden. Gembleng babagan perawatan hospice, panjenengané minangka Présidhèn Dewan pastur kanggo Association Healing Hearts; lan minangka pamicara rutin ing akeh kuliah tingkat MBA lan Doktorat ing saindhenging negara. Dheweké nampilake lan mublikasi karya-karyan 30 ing saindenging dunya, yaiku buku penulis buku, Anggota Dewan Editorial kanggo Society of Motion Picture and Television Engineers, Editor Senior kanggo Broadcast Beat lan AV Beat Magazine, Penyajian Senior kanggo Computer Technology Review, lan yaiku Editor kontribusi sing kerep milih akeh publikasi perdagangan AS lan internasional kanggo liwat taun 30.

Ndeleng layanan Impact Kognitif ing www.cognitiveimpact.com. Curtis bisa dihubungi ing [Email protected]; Kantor: (714) 447-4993 utawa [Email protected]
Curtis Chan