Home » Bintang » Bannister Lake Ngrampungake Proyek Integrasi Chameleon lan Pengembangan Khusus ing RFD-TV

Bannister Lake Ngrampungake Proyek Integrasi Chameleon lan Pengembangan Khusus ing RFD-TV


AlertMe

Proyek multi-proses nganyari proses produksi, ngganti panyedhiya data finansial, lan nggabungake sistem playout grafis anyar sing ndhukung tiket online lan grafis finansial bingkai lengkap

Bannister Lake seneng ngumumake dina iki yen wis ngrampungake proyek utama agribisnis lan saluran gaya urip deso populer RFD-TV. RFD-TV duweke Rural Media Group, INC. (RMG). Properti RMG kalebu Saluran Cowboy lan Rural Radio Sirius XM saluran 147. Jaringan kabel adhedhasar Nashville nyedhiyakake para pamirsa babagan cakupan pasar komoditas lan warta bisnis liyane kanthi kapentingan khusus kanggo industri tani.

RFD-TV mbutuhake Bannister Lake kanggo ngawasi sawetara upgrade kalebu, transisi menyang panyedhiya data anyar, integrasi data real-time menyang mesin grafis sing dianyari, nggawe lan ticker grafis daya, lan ngrancang lan nggawe aplikasi khusus sing ngidini online bakat kanggo milih, ngowahi lan ngontrol playune grafis.

Bannister Lake tumindak minangka penghubung antara panyedhiya data Barchart lan saluran kasebut kanggo mesthekake yen wartawan RFD-TV nampa konten finansial lan editorial sing dibutuhake. Tim pangembangan lan proyek ing Bannister Lake makarya raket karo pakar data Barchart lan staf teknik RFD-TV kanggo njamin panggilan data RFD-TV bisa digunakake kanthi sampurna. Aplikasi finansial Bannister Lake nyedhiyakake jangkar berita kanthi visibilitas dadi rega komoditas wektu nyata lan kemampuan kanggo nggawe grafik lan tabel finansial grafis kanthi cepet. Jangkar banjur nggunakake aplikasi kasebut kanggo nggawe dhaptar lagu grafis lan nggawa dhaptar menyang udhara tanpa mlebu kamar kontrol.

"Bannister Lake nyedhiyakake RFD-TV kanthi cara inovatif kanggo njupuk data wektu nyata saka panyedhiya data lan menehi kontrol kanggo tim editorial sing dibutuhake kanggo ngatur konten kasebut," ujare David Mitchell, Chief Technology Officer, RMG. "Saliyane nggawe ticker lan akeh, kita kanthi cepet nyepetake proses produksi kanthi mbukak kabeh alur kerja grafis saka meja jangkar."

Aplikasi finansial uga kalebu komponen manajemen sponsor sing ngidini RFD-TV gawe jadwal lan nglakokake logo sponsor sing ana gandhengane karo papan grafis tartamtu. Solusi kasebut kanthi otomatis ngasilake log kanggo nggabungake pajanan logo karo penjualan pariwara. Solusi iki nyedhiyakake alur kerja sing luwih efisien, nalika ngatur kesempatan bathi anyar.

"Kita seneng ndeleng RFD-TV ngisin Chameleon lan solusi piranti lunak finansial khusus. Proyek kasebut nggambarake apa sing paling kita lakoni, maca lan ngonsumsi sumber data wektu nyata sing kompleks lan nyedhiyakake alat lan tim editor kanggo alat kanggo nyebar konten kasebut menyang pamirsa kanthi efisien ", ujar presiden, Bannister Lake, Georg Hentsch.

Saliyane menehi daya tiket kanggo RFD-TV, Bannister Lake uga nggawe tiket kanggo The Cowboy Channel. Jaringan televisi 24 jam iki khusus kanggo olahraga barat kalebu nunggang bantheng, ngopeni, nyegat, lan balap laras. Chameleon nduweni peran instrumental kanggo nggambarake asil, klasemen, lan jadwal acara.

About Bannister Lake Inc.

Bannister Lake arupa panyedhiya solusi video grafis profesional sing profesional kanggo televisi siaran, kabel, satelit, audio / visual, aplikasi presentasi informasi, esport, lan signage digital ing saindenging jagad. Solusi perusahaan integrasi kanthi mulus karo prasarana sing wis ana nalika ngotomatisasi integrasi lan tampilan sumber data eksternal, ningkatake produktivitas organisasi apa wae. Kunjungi Bannister Lake kanthi online ing www.bannisterlake.com.

Babagan RFD-TV

RFD-TV minangka jaringan unggulan kanggo Rural Media Group. Diluncurake ing Desember 2000, RFD-TV minangka jaringan televisi 24 jam pertama ing negara kasebut sing nampilake program sing fokus ing agribisnis, gaya urip budaya lan pedesaan, bebarengan karo musik lan hiburan tradisional negara. RFD-TV ngasilake enem jam warta langsung saben dina kerja kanggo dhukungan menyang Amerika deso lan minangka saluran kabel independen utama sing kasedhiya ing luwih saka 52 yuta omah ing DISH, DIRECTV®, AT&T U-Verse, Spectrum Charter, Cox, Comcast, Mediacom, Linklink, lan akeh sistem kabel pedesaan liyane. Kajaba iku, RFD-TV bisa streaming online liwat RFD-TV Saiki ing awasjapan.com, DIRECTV SAIKI, Roku, iOS, Android, Firestick, Apple TV, lan paket Sling TV's Heartland Extra. Kanggo informasi luwih lengkap, bukak RFDTV.com.

Facebook: @OfficialRFDTV | Twitter: @OfficialRFDTV | Instagram: @RFDTV


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!