Home » Bintang » Lawo Nama Phil Myers Direktur Utama Sistem IP

Lawo Nama Phil Myers Direktur Utama Sistem IP


AlertMe

Phil Myers wis gabung Lawo, pimpinan global kanggo teknologi inovasi kanggo industri siaran, minangka Direktur Utama IP Systems (posisi sing nembe anyar). Tugas kasebut bakal fokus ing portofolio produk IP lan pengembangan teknologi inti ing saindhenging Lawo bisnis lan uga ndhukung Dewan Penasihat kanthi arah strategis lan teknologi. Pengangkatan kasebut nyedhiyakake wektu paling penting ing ngendi industri siaran kanthi cepet ganti lan pangembangan IP tansah berkembang.

"We are banget bungah kanggo duwe Phil gabung tim kita," responds Phillip Lawo, CEO, "" Pengetahuan ekstensif babagan sistem eko ​​siaran, lan pengalaman nyata ing sistem deploying IP nggawe Phil dadi tambahan kanggo tim manajemen kene Lawo sajrone wutah iki cepet. "

Myers minangka pemain veteran sing nduweni peran minangka manajer produk IP kanggo SAM (Snell Advanced Media) lan Grass Valley, a Belden Brand. Saliyane, ngoperasikake manajemen produk teknis lan Kepala Bidhang Teknologi ing Pinnacle Systems Inc. (saiki bagean saka Bisa uga Teknologi), Sony lan CVP. Lawo yaiku raksasa ing industri siaran, dikenal minangka jaringan kelas, kontrol, teknologi audio lan video ing kelas, ngembangake lan ngasilake sistem lan solusi berbasis IP kanggo siaran lan kirim produksi, uga kinerja urip lan aplikasi teater. Rentang produk kalebu sistem kontrol lan pemantau penghargaan sing menang, konsol pencampuran audio digital, router, alat pangolah video uga solusi kanggo infrastruktur A / V lan sistem routing berbasis IP.

Myers komentar ing posisi anyar: "Iku apik kanggo dadi bagian saka tim karo sesanti gedhe babagan masa depan industri kita lan sing duwe prasetya, passion, wong tengen, lan IP audio, video, jaringan lan kontrol IP paling canggih kanggo entuk sesanti iki, kanggo manfaat saka klien kita. Inspirasi lan inventif saka Lawo wong, bebarengan karo pemicu lan tekad, bakal nyusun révolusi cara penyiaran. "

About Lawo
Lawo Desain lan produksi jaringan, kontrol, teknologi audio dan video perintis untuk siaran dan produksi pasca, serta kinerja live dan aplikasi teater. Prodhuk kalebu sistem kontrol lan pemantauan, konsol pencampuran audio digital, router, alat pangolah video uga solusi kanggo prasarana A / V berbasis lan sistem routing. Kabeh barang wis dikembangake ing Jerman lan diprodhuksi miturut standar kualitas paling dhuwur ing markas perusahaan ing lembah Rhine, kutha Rastatt, Jerman. Kanggo informasi tambahan, mangga visit company online ing www.Lawositus.


AlertMe
Matt Harchick
Tindakake kula

Matt Harchick

Matthew wis kerja ing sektor swasta lan ing pendidikan sing luwih dhuwur ing umur rong puluh taun. Dheweke ngedekake maneka bidang manajemen proyek media digital, teknik siaran lan produksi media. Matthew nduweni kawruh babagan produksi pos digital, manajemen aset digital, produksi wayang digital, lan integrasi fasilitas siaran. Pak Harchick aktif nyinaoni babagan siaran seni, bioskop digital canggih lan teknologi audio visual pinter kanggo implementasi klien lan kasedhiya kanggo kabutuhan konsultasi.

Matt lan keluargane saiki manggon ing wilayah metro Washington, DC.
Matt Harchick
Tindakake kula

Tulisan paling anyar dening Matt Harchick (Delok Kabeh)

8.4KFollowers
pelanggan
sambungan
Sambungake
Followers
pelanggan
langganan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!