Home » News » Legion VFX Nggawe Efek Kanggo 'Panganan sing Dibangun Amerika,' Mini-Series Sejarah Sejarah Channel Channel

Legion VFX Nggawe Efek Kanggo 'Panganan sing Dibangun Amerika,' Mini-Series Sejarah Sejarah Channel Channel


AlertMe

VFX Legion bubar ngrampungake campuran efek visual sing kompleks kanggo mini-seri seriududrama Sejarah Channel, 'The Food that Made America.' Perusahaan berbasis Burbank makarya saben phase produksi, wiwit wiwitan rampung. Timnya ana ing lokasi sajrone pramuka lokasi lan ing pesawat wiwit produksi ing New York, kanthi pungkasan pangiriman acara terbuka sing ditugasake sajrone jam sewelas produksi.

Diprodhuksi dening Lucky 8 metu saka New York, 'The Food that Built America' nyritakake crita-gambar para visioner - kayata Milton Hershey, John lan Will Kellogg, Henry Heinz, CW Post, sedulur-sedulur McDonald - sing mbangun merek lan nemoni teknologi. sing ngowahi industri panganan. Dokumen filudrama nyritakake peran titans kasebut ing pambentukan resapan kuliner negara ing pungkasan abad, nggunakake reenactment dramatis sing ngowahi tampilan wektu kanthi akurasi titik.

Antarane tugas sing paling angel VFX Legion yaiku mbangun struktur saiki kanthi ekstensi pesawat ukuran gedhe kanggo nggawe omah gudang lan pabrik-pabrik wiwit jaman biyen. Legion mandheg kanggo nemoni tantangan liyane nalika plato sing pertama ora nembak pabrik Hershey lan malang sekitar kanggo keuntungan sing paling apik. Timnya ngrancang tiron digital pabrik lan sekitare sing amba - mula saka lemah. Tembok kasebut nggawe gaya arsitektur periode, uga rasa kaya dokumenter saka seri kasebut.

Luck 8Direktur Kreatif Yoshi Stone makarya kanthi rapet karo Supervisor VFX LA ing-omah Matthew Lynn lan Direktur Kreatif
James Hattin. Dheweke ngembangake tampilan set adhedhasar sesi pramuka teknis sing dirawuhi VFX Legion, New York, Supervisor, New York.

Nggarap tim produksi Lucky 8 sajrone pucuk, Pascarelli nggawe manawa nembak seniman legion sing dibutuhake ing Burbank. Dhèskripsi lan pangukuran rinci saben mupangat sing diwenehake mesthekake yen wis entuk pisanan lan bisa muter kanthi cepet kabeh efek visual lan kanthi efektif biaya. VFX Legion nggunakake konferensi video Zoom kanggo kolaborasi sajrone kabeh tahap produksi, lan supaya bisa ngetrapake rencana aksi sing terus-terusan lan mesthekake tim ing tim loro pantai mesthi ana ing kaca sing padha.

Mbesok dolanan, Lucky 8 takon VFX Legion kanggo nggawe paket paket grafis mbukak. Tim kasebut nggawe sawetara desain lan gaya kanggo perawatan lan logo. Tim LA perusahaan ngrancang lan animasi mbukak, lan nyetel adhedhasar keputusan editorial klien.

"'Panganan sing Dibangun Amerika' minangka acara biaya tetep amarga cara disusun, "ujare Hattin, pendiri Legion. "Sampeyan mbutuhake jinis solusi praktis sing pipo pionir lan pendekatan mikir kanggo produksi efek visual digawe kanggo nangani."

"Nggarap docudrama karo Lucky 8, perusahaan sing didhasarake ing New York sing ngasilake daptar tugas para dokumenter sing bergengsi, dadi pengalaman sing apik," tambah Hattin. "Sejarah Channel dadi papan kanggo dokumenter lan dokumentram sing terus-terusan sing memikat lan ngrungokake pamirsa kanthi program dinamis babagan jaman kepungkur lan saiki. Tim Legion pancen seneng lan ngormati kesempatan kanggo kerja ing jinis iki. "

VFX Legion nggunakake campuran peralatan kanggo nggawe nembak kanggo seri kasebut, kalebu The Foundry's Nuke kanggo ngarang, Adobe Photoshop kanggo lukisan matte, Redshift kanggo rendering 3D, AutodeskShotgun kanggo manajemen proyek, AutodeskMaya kanggo lampu lan animasi 3D, desain grafis digawe nganggo Adobe After Effects / Illustrator lan Signiant Media Shuttle digunakake kanggo mindhah file.

Kanggo informasi tambahan babagan VFX Legion LA / BC lan layanan, riko www.VFXLegion.com, nelpon 818-736-5855, utawa email [Email protected].

CREDITS:
Judul: 'Panganan sing Dibangun Amerika'
Tipe: VFX kanggo Mini-Series / Docudrama
Airdates: Agustus 11-13 / Sejarah

Pelanggan: Sejarah Channel / NYC
Produser Eksekutif: Jim Pasquarella
Produser Eksekutif: Mary E. Donahue
VP Eksekutif lan Kepala Programming: Eli Lehrer
Distributor: Jaringan A + E

Diprodhuksi dening: Lucky 8 / NYC
Direktur: Nick White
Produsen Eksekutif: Yoshi Stone, Greg Henry, Kim Woodard, Isaac Holub

Efek Visual dening: VFX Legion / LA, SM
Direktur kreatif: James David Hatting
Pengawas VFX / Tampilake Terbuka: Matthew T. Lynn
Supervisor VFX On-Set / NY: Eric Pascarelli
Pengawas 3D: Rommel S. Calderon
Dinamika CG: Eric Ebling
Komposisi: Nick Guth
Komposisi: Brad Moylan
Komposisi: Eugen Olsen
Ngawasi Kamera: Guy Delgado
Alat Pipeline: Brandon Rachal
Lukisan Matte: Marc Adamson
Lukisan Matte: Christian Haley
Lukisan Matte: Jim Hawkins
Lukisan Matte: Eric Mattson
Lukisan Matte: Yvonne Muinde
Koordinator VFX: Lexi Sloan
Koordinator VFX: Amanda VanDeCar
Bookkeeping: Michaela O'Brien


AlertMe