Home » News » Teknologi LiveU HEVC Ndhukung Liputan Urip Unik saka Naskah Astronot NASA menyang SpaceX Bukak Pad kanggo Misi Sejarah

Teknologi LiveU HEVC Ndhukung Liputan Urip Unik saka Naskah Astronot NASA menyang SpaceX Bukak Pad kanggo Misi Sejarah


AlertMe

LiveU bangga mbantu NASA TV kanthi ngirim video langsung saka perjalanan angkasawan NASA Robert Behnken lan Douglas Hurley ing kapal angkasa SpaceX Crew Dragon, ngangkat roket Falcon 9 saka Komplek Peluncuran 39A ing Pusat Angkasa Kennedy tanggal 27 Mei. Acara bersejarah kasebut menehi pisanan nalika lelungan AS Astronot menyang stasiun Spasi Internasional saka lemah AS sajrone udakara sangang taun. Krewu TV NASA bakal nggunakake unit lapangan LiveU LU600 4K HEVC kanggo dokumentasi perjalanan angkasawan saka wilayah sing nyekel menyang peluncuran kapal roket lan peluncuran sabanjure. LiveU Matrix, manajemen konten lan solusi distribusi IP perusahaan, bakal nguasani distribusi ing saindenging jagad macem-macem kamera kolam renang sing diwenehake - diwenehake dening Komite Media Central Florida - kanggo nutupi peluncuran tonggak.

"LiveU wis kabukten dadi sumber daya sing ora apik kanggo NASA lan lembaga pamrentah liyane, kanthi ngirim video live paling bermutu kanggo acara live-kritikal misi," ujare Mike Savello, LiveU VP of Sales, Amerika. "Kita mbantu NASA TV menehi pamirsa sing cedhak lan Nona Astronot nalika lagi siyap peluncuran. LiveU Matrix ngidini para penyiar media global nambah panggunaan feed TV NASA karo feed kamera langsung terpencil liyane ing dina-dina sing ndadékaké peluncuran kanggo nyukupi kabutuhan pamirsa sing dilayani. "

LiveU Matrix Nyuda Stes Keperluan Distancing Sosial

Keperluan negara lan federal babagan jarak sosial nyuda jumlah wartawan sing diidini kanggo nutupi peluncuran kasebut ing Pusat Spasi Kennedy.

Panjaluk LiveU Matrix asale saka Komite Media Florida Tengah, konsortium toko media sing digawe 10 taun kepungkur kanggo ngasilake liputan acara utama. Organisasi kasebut butuh solusi kanggo nyedhiyakake liputan peluncuran dinamis nalika netepi pedoman jarak sosial ing situs pers NASA. LiveU Matrix bakal ngidini siaran global njupuk transmisi langsung multi-kamera lan ngatur kanggo siaran kasebut.

"Saiki, pandemik COVID-19 mbutuhake akeh kolam renang sing dikurangi sacara signifikan. Kanthi gabung karo LiveU, kabeh stasiun lokal bisa nuduhake siji feed lan tim suntingan warta masing-masing bisa kanthi gampang ndeleng acara kasebut lan nyurung informasi lan konten kritis menyang kabeh platform kanthi cepet lan lancar, "ujare Allison McGinley, Direktur Berita WKMG lan Direktur RTDNA Wilayah 13. "LiveU Matrix ngidini saben stasiun bisa kerja bareng kanthi aman lan efisien kanggo entuk asil kanggo pamirsa lokal, nalika ngormati kendala acara lan posisi kompetitif kita."

Tpeluncuran SpaceX dijadwalake Rebo, 27 Mei ing 4:32 pm.

Pamirsa bisa nonton ing NASA Live [ing.govÊngg. Organisasi warta global bakal miwiti nggunakake feed kolam renang konsortium Komite Florida Tengah wiwit minggu iki.

Kanggo nampa Live Feeds liwat LiveU Matrix kontak LiveU dhukungan ing 1-877-885-4838 utawa email [Email protected] kanggo ngeset feed sampeyan.


AlertMe