Home » Bintang » Loft Seni Mlebu Musim 9 Ing Florida Selatan PBS!

Loft Seni Mlebu Musim 9 Ing Florida Selatan PBS!


AlertMe

South Florida PBS (WPBT & WXEL) bakal tayang musim kesembilan sing ditunggu-tunggu kanggo program seni favorit Florida Selatan lan mung diproduksi sacara lokal, Art Loft, dina Selasa, 19 Januari 2021 jam 7:30 PM ing WPBT lan Kamis tanggal 21 Januari jam 5: 30 PM ing WXEL. Episode anyar bakal tayang minggon saben dina Selasa jam 7:30 PM ing WPBT lan Kamis jam 5:30 PM ing WXEL.

Anyar ing Art Loft musim iki minangka kemitraan karo Komisioner, program keanggotaan ing ngendi kolektor sing anyar ketemu seniman ing komunitas kasebut, sinau cara nglumpukake, lan ngembangake koleksi seni kanthi karya sawetara seniman kontemporer sing paling apik ing Miami.

"Mbangun komunitas seni sing luwih kuat tegese nggawe hubungan sing luwih jero karo komunitas sing luwih jembar ing ngendi kita urip. Komisioner nggawe jembatan kanggo pengalaman lan owah-owahan perspektif sing ditindakake para seniman, njupuk wektu kanggo saling ngobrol babagan ide lan karya seni sing nduweni makna, kabungahan, lan pentinge ngluwihi karakteristik estetis utawa nilai komersial, "ujare Dejha Carrington, rekan kerja pangadeg Komisaris. "Kita ngarep-arep kolaborasi anyar karo PBS iki bakal menehi inspirasi kanggo para pamirso supaya bisa ndeleng awake dhewe minangka kolaborator lan pelindung ekosistem seni lokal, lan dheweke kepincut nemoni para seniman, nglumpukake karya seni lan melu aktif ing komunitas kreatif."

Musim paling anyar ing Art Loft nampilake crita babagan museum ing Florida Selatan, inkubator seni eksperimen, pagelaran tari gerilya, seni digital ing kasunyatan sing ditambah, lan kabeh sing ana ing antarane. Pamirso bisa ngetutake Jorge Pérez - jeneng PAMM lan kolektor pengalamane - liwat gudang sing dadi ruang seni eksperimen. Dheweke bisa tur menyang Museum Graffiti - siji-sijine museum ing saindenging jagad iki - ing ngendi rekan pendiri Alan Ket menehi konteks mural Wynwood lan nerangake munggahé graffiti saka kegiyatan sing ilegal banget menyang sawijining seni sing dirayakake ing saindenging jagad. .

Pamirsa uga bakal dikenalake karo seniman Mira Lehr sing ngobong karyane, nggambarake kaendahan lan karusakan ing planet kita. Dheweke uga bakal ketemu klompok sing ngaturake katrampilan kanggo mbantu para seniman supaya bisa maju. Contone, siji klompok - Spasi Kosong Zero - ngowahi bangunan ritel kosong dadi studio artis, nggawe inkubator seni anyar lan revitalisasi kosong

nyimpen ngarep. Crita, museum, lan seniman liyane lan liyane bakal ditampilake ing musim anyar Art Loft.

"Tujuan kita yaiku nyambungake seniman, musisi, penulis, pemimpi, lan visioner ing Florida Selatan karo program lokal sing ngrayakake kreativitas lan keragaman komunitas kita," ujare Dolores Sukhdeo, CEO saka South Florida PBS. "Kita ngarepake Art Loft musim anyar iki bakal menehi informasi lan inspirasi kanggo pamirsa, kanthi profil karya seni sing nggambarake sejarah kita, uga sing menehi gambaran babagan masa depan."

Babagan Art Loft

Art Loft minangka program seni 30 menit saben minggu sing nampilake seniman lokal, pameran, pertunjukan, lan organisasi seni sing nyedhiyakake Florida Selatan minangka pimpinan anyar ing jagad seni. Art Loft minangka kolaborasi antarane WPBT2 South Florida PBS, seniman lan produsen lokal, lan stasiun PBS liyane ing saindenging negara.

Loft Seni digawe dening Florida Keys lan Key West lan kanca-kanca saka South Florida PBS.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan riko Art Loft www.artloftsfl.org/

Babagan South Florida PBS: SOUTH FLORIDA PBS minangka perusahaan media publik paling gedhe ing Florida, kalebu stasiun Broadcasting Publik WXEL-TV, nglayani Palm Beaches lan Treasure Coast lan WPBT2, sing ngladeni kabupaten Miami-Dade lan Broward, lan Saluran Kesehatan, 24 / 7 layanan kesehatan lan kesehatan multi-platform. SOUTH FLORIDA PBS nyambungake organisasi lan institusi ing saindenging wilayah kita lan njaga sejarah Florida Selatan. Mimpin ing masarakat global iki, SOUTH FLORIDA PBS nglayani macem-macem komunitas wiwit Key West menyang Sebastian Inlet lan saka Atlantik Atlantik ing sisih kulon menyang Lake Okeechobee. SOUTH FLORIDA PBS duwe komitmen kanggo nggawe lan nampilake program seni, pendhidhikan lan warisan budaya sing unik, lan nyritakake macem-macem crita lokal ing macem-macem platform media digital. Sawetara produksi pemenang penghargaan kalebu Kid Patung James Patterson, Ganti Laut, Art Loft lan Florida Selatan Sampeyan. Kanggo informasi luwih lengkap, bukak www.southfloridapbs.org


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!