Home » Bintang » Magewell Nambah Dhukungan NDI® | HX kanggo Pro Konverter Convert

Magewell Nambah Dhukungan NDI® | HX kanggo Pro Konverter Convert


AlertMe

Kompatibilitas karo varian rendah-bitrate teknologi media-over-IP populer nglengkapi dhukungan kanggo bandwidth full-band NDI® lepen

Agustus 18, 2020 - Nanjing, China: Magewell dina iki ngumumake update anyar kanggo perusahaan Pro Ngonversi kanggo NDI® menyang HDMI lan Pro Ngonversi kanggo NDI® menyang HDMI 4K Decoder IP kanthi mandiri sing nggedhekake dhukungan piranti kasebut NewtekNDI berkembang® teknologi media-over-IP Nganyarke gratis nambah kompatibilitas karo NDI efisiensi dhuwur, bitrate®| Mode HX ing NDI® 4, nglengkapi dhukungan dekoder sing ana kanggo stream NDI band-band lengkap.

Magewell bakal nyorot sing dianyari Ngonversi Pro dekoder minangka bagean saka pameran virtual kasebut ing pengalaman digital IBC Showcase mbesuk, sing ditindakake online 8 September.

Magewell Ngonversi Pro Enkoder lan dekoder NDI ngidini para pengguna kanthi dipercaya nggawa sinyal video tradisional menyang lan metu saka produksi IP lan alur kerja distribusi adhedhasar IP, mbisakake sumber lan tampilan sing bisa digunakake kanthi lancar ing infrastruktur media generasi sabanjure. Ing Pro Ngonversi kanggo NDI® kanggo HDMI lan Pro Ngonversi kanggo NDI® kanggo HDMI 4K decode aliran input NDI kanggo output menyang HDMI monitor, proyektor, peralatan produksi utawa distribusi. Saliyane teknologi NDI, dekoder uga ndhukung SRT, RTSP, RTMP, UDP, RTP lan HTTP (HLS) kanthi komprési H.264 utawa komprési H.265.

Magewell Pro Convert kanggo NDI menyang HDMINalika bandwidth lengkap NDI nawakake kualitas paling dhuwur lan paling murah, mode NDI | HX sing cekap bitrate ndhukung lengkap resolusi, kiriman video pigura-tingkat lengkap liwat jaringan nirkabel lan winates-bandwidth. Kajaba nyengkuyung teknologi NDI | HX ing versi 4 saka NewTekSDK NDI Ditanam SDK, ing Ngonversi Pro dekoder bisa dikonfigurasi supaya kompatibilitas karo varian NDI | HX sadurunge sing ditindakake ing sawetara kamera lan aksesoris NZI sing cocog. Nganyari uga nggabungake fitur NDI 4 liyane kalebu dhukungan Discovery Server, nggunakake panggunaan piranti NDI ngliwati pirang-pirang bagean jaringan.

"Format fleksibel lan dhukungan protokol minangka proposal nilai utama kanggo kita Ngonversi Pro dekoder, lan seneng karo model NDI kanthi NDI | HX, "ujare James Liu, VP Teknik ing Magewell. "Kanthi dhukungan kanggo loro bandwidth NDI lan NDI | HX - uga protokol streaming internet - dekoder kita saiki kompatibel karo macem-macem sumber NDI saka kamera lan penganut PTZ menyang NewTekNDI®| Aplikasi HX kanggo piranti seluler iOS. "

Kurban linuwih, kinerja yakin lan ukuran kompak khusus darmabakti, Ngonversi Pro Decoder NDI cocog kanggo aplikasi kalebu distribusi video multi-situs; ngawasi; nggedhekake gambar (IMAG); signage digital; produksi remot; utawa ngambah warisan lan infrastruktur media generasi sabanjure. Ing Pro Ngonversi kanggo NDI® kanggo HDMI 4K ndhukung input NDI nganti 4096 × 2160 kanthi 60 pigura per detik, dene Pro Ngonversi kanggo NDI® kanggo HDMI maca kode 1080p60 lan sumber 2K. Kaloro model kasebut kanthi otomatis ngoptimalake output output kanggo cocog karo kabisan sing disambung HDMI nampilake, nggunakake pangolahan video berbasis FPGA kanggo nindakake munggah / mudhun-konversi kualitas dhuwur HD lan 4K.

Dhukungan NDI | HX kasedhiya ing anyar Ngonversi Pro Unit dekoder NDI lan minangka upgrade firmware gratis kanggo para pelanggan sing wis ana.

About Magewell - Diadegaké ing 2011, Magewell (www.magewell.com) ngrancang lan ngembangake piranti lunak lan piranti lunak kanggo motret, konversi lan streaming video lan audio. Kanthi prinsip pandhuan inovasi sing terus-terusan lan nyedhiyakake layanan pelanggan sing apik, Magewell entuk reputasi sing kuwat amarga solusi, kinerja lan keandalan solusi sing luar biasa. Disebar ing global, produk Magewell digunakake ing aplikasi video profesional kalebu streaming acara live, siaran, pencitraan medis, tangkapan kuliah, pengawasan, konferensi video, dolanan lan liya-liyane.

###

Hak cipta 2020 Nanjing Magewell Electronics Co, Ltd Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang. NDI minangka merek dagang kadhaptar saka NewTek, Inc. ing Amerika Serikat lan negara-negara liyane. #NDIcentral


AlertMe
Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!