Home » News » Magewell Unwraps Fitur Anyar Kuat lan Model Anyar ing Family Stoder Ultra Stream
magewell-ultra-stream-sdi

Magewell Unwraps Fitur Anyar Kuat lan Model Anyar ing Family Stoder Ultra Stream


AlertMe

Tambahan kalebu remot kontrol adhedhasar browser lan dhukungan seluler broadband opsional, nalika konfigurasi anyar memperluas keuntungan menyang pangguna sing sumber SDI

Juli 18, 2019 - Nanjing, Cina: Magewell's Ultra Stream HDMI encoder streaming mandiri wis entuk industri lan sambutan pelanggan kanggo nggawe live streaming banget gampang malah kanggo non-teknis kedhaftar, saka sukarelawan gereja lan pendidik kanggo perusahaan pemasar lan acara acara organizers. Perusahaan iki ngumumake upgrade kuat sing nggedhekake versatility encoders dadi luwih akeh aplikasi, ditambah anyar Ultra Stream model kanggo pelanggan karo sumber video SDI.

magewell-ultra-stream-sdiMagewell bakal nuduhaké fitur anyar lan Ultra Stream SDI model ing booth DD1-03 ing InfoComm China (Juli 17-19 ing Beijing) lan ngadeg 8.A84 ing IBC2019 (September 13-17 ing Amsterdam).

Ultra Stream encoders ngaktifake pangguna kanggo ngrekam utawa ngolah video kanthi kualitas kanthi nggunakake tombol on-device utawa aplikasi smartphone intuisi. Pelanggan bisa mlayu langsung menyang layanan populer kayata YouTube, Facebook Live lan Twitch utawa menyang server RTMP sing ditemtokake, lan bisa uga rekaman video minangka file menyang drive USB utawa smartphone sing gegandhengan.

Babagan fitur anyar ndhukung modhema USB 3G lan 4G, ngaktifake pangguna kanggo urip stream saka ngendi wae liwat sambungan broadband seluler. Manajemen panyambungan otomatis pindhah ing antarane seluler broadband, kabel Ethernet lan konektivitas Wi-Fi yen tautan jaringan saiki wis disela, lan pangguna bisa mlebu menyang target liyane bebarengan liwat cara sambungan sing misahake yen dikarepake. Kangge, mode Akses Point (AP) anyar mbisakake kontrol smartphone Wi-Fi Ultra Stream encoder ing lingkungan sing ora duwe jaringan Wi-Fi sing diakses.

Babak pamandhangan kasebut minangka antarmuka web anyar, nyegah pangguna kanggo ngontrol Ultra Stream encoder liwat browser web. Nalika app smartphone terus menehi cara paling gampang kanggo ngatur piranti lokal, antarmuka sing basis browser mbisakake pelanggan kanggo mbatalake encoder saka ngendi wae liwat VPN utawa ngakses saka komputer desktop liwat kabel Ethernet. Pangaturan pangguna multi-level ing antarmuka web ngidini akses menyang fungsi administrator kanggo diwatesi kanggo pangguna sah.

Pengembang pengin nggabungake kontrol Ultra Stream encoders menyang aplikasi piranti lunak sing uga entuk kapabilitas anyar sing penting, kanthi API sing ngijini sampeyan ngupgrade fungsi sing kuat piranti kasebut ing antarmuka merekane dhewe.

Kabeh update iki bakal kasedhiya kanggo saiki Ultra Stream HDMI model lan adhine anyar, sing Ultra Stream SDI. Nalika konfigurasi sadurungé ana lan HDMI antarmuka input, anyar Ultra Stream SDI nangkep, nyandi lan lepen HD utawa video 2K ing resolusi nganti 2048 × 1080 liwat panyambungan 3G-SDI. Dhukungan kanggo audio SDI sing ditempelake ditambah karo input mikropon analog lan output headphone kanggo ngawasi, déné sambungan liwat-SDI SDI ndadekake sinyal sumber dikirim bebarengan menyang monitor utawa peralatan produksi liyane.

"Video streaming dadi alat penting ing meh kabeh industri lan pasar, lan pangguna sing ora profesional video pengin ngurangi ketergantungan marang IT lan spesialis AV kanggo kebutuhan streaming saben-saben," ujare Nick Ma, CEO lan CTO ing Magewell. "Kita dhisik Ultra Stream Model wis banget populer kanggo ngaktifake wong-wong mau bisa nglayar kanthi cepet, lan fitur-fitur anyar lan model SDI sing ditambahake kanggo kulawarga nggawe becik kanggo panggunaan lan lingkungan sing luwih akeh. "

Ultra-kompak Ultra Stream SDI ngukur mung 4.1 inci (104.6 mm) dening 3.7 inci (94.2 mm) kanthi dhuwur 1.1 inci (28.5 mm), lan bobot mung 5.1 ons (143.3g). Kaya HDMI- pasangan, Ultra Stream SDI nawakake konektivitas jaringan nirkabel lan kabel - kanthi Wi-Fi sing dibangun lan uga port Gigabit Ethernet RJ-45 - saliyane ndhukung dhukungan modem seluler broadband kasebut.

Dukungan broadband seluler lan mode Akses Point sing anyar kasedhiya langsung minangka upgrade perangkat kukuh sing ana Ultra Stream Unit, kanthi fitur antarmuka web lan anyar Ultra Stream SDI model dijadwalaké diluncurake ing wulan Agustus.

About Magewell - Diadegaké ing 2011, Magewell (www.magewell.com) ngrancang lan berkembang hardware lan piranti lunak kanggo video lan audio capture, processing, streaming and playout. Kanthi prinsip-prinsip pedoman inovasi sing terus-terusan lan nyediakake layanan customer sing pinunjul, Magewell wis ngalami reputasi sing kuwat kanggo kualitas, kinerja, lan linuwihane solusi sing luar biasa. Didistribusikan sacara global, produk Magewell digunakake ing aplikasi video profesional kalebu streaming acara, siaran, medis, kuliah, pengawasan, konferensi video, game lan liyane.


AlertMe