Home » Bintang » Pangurus Pasar Internasional Bonneville Carl Gardner pensiun

Pangurus Pasar Internasional Bonneville Carl Gardner pensiun


AlertMe

Pengurus Pasar San Francisco Bonneville International lan Wakil Presiden Carl Carl Gardner wis ngumumake pensiun ing akhir Agustus.

"Carl wis dadi aset luar biasa kanggo Bonneville," ujare Darrell Brown, presiden Bonneville International. "Kita bakal kantun kepemimpinan, pengalaman jero lan kekancan."

Gardner miwiti karir media 43 taun ing Seattle sadurunge ngetutake dalan karir menyang Denver, Portland, lan Milwaukee.

Sadurunge gabung ing Bonneville ing taun 2008, Gardner ngladeni 17 taun karo Jaringan Komunikasi. Ing Jurnal, dheweke nanggung tanggung jawab eksekutif senior lan macem-macem tanggung jawab kanggo operasi radio lan televisi perusahaan, perusahaan media digital, lan klompok teknologi. Dheweke bali menyang Seattle minangka manajer pasar Bonneville ing taun 2008, pindhah menyang San Francisco nalika Bonneville ngetik pasar kasebut ing taun 2017.

Gardner kepungkur dadi ketua Dewan Radio NAB lan anggota sadurunge Komite Eksekutif NAB. Dheweke wis dadi industri penyiaran kanthi macem-macem kapasitas, kalebu anggota Direksi Pariwara Radio, Dewan Penasehat Pers Associated Press, lan dewan direktur Asosiasi Penyiar Washington State.

Bonneville International bakal ngumumake penerus Gardner ing wulan iki.

Babagan Bonneville International Corporation
Bonneville International minangka penyiar warisan khusus kanggo mbangun, nyambung, ngandhani lan ngrameke kulawarga lan komunitas. Diadeg ing taun 1964, saiki Bonneville makaryakke 22 stasiun radio lan siji stasiun TV. Kantor pusat ing Salt Lake City, Bonneville minangka anak perusahaan saka Deseret Management Corporation, lengen Gereja Yesus Kristus Santo Suci. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Bonneville International, bukak www.bonneville.com.


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!