Home » News » Matrox VERO Saiki Ndhukung Rekaman PCAP kanggo Diagnosis ST 2110

Matrox VERO Saiki Ndhukung Rekaman PCAP kanggo Diagnosis ST 2110


AlertMe

Generator sinyal VERO ST 2110 lan alat diagnostik nggawe pabrikan lan penyiar bisa ngonfirmasi lingkungan ST 2110 kanthi yakin

Matrox® Video dina iki ngumumake yen fitur perekam PCAP saiki kasedhiya karo Matrox VERO ST 2110 generator sinyal lan alat diagnostik. Nampilake bandwidth amba, capture gratis-paket nganti rong video UHD ST 2110-20 sing ora dikompresi kanthi wektu sing presisi dhuwur, VERO njupuk replika lalu lintas jaringan sing sampurna ing file PCAP kanggo analisis pasca sing tepat karo sing wis diinstal European Broadcasting Union Live IP Software Toolkit (EBU LIST®). Kanthi rekaman PCAP terintegrasi karo generator sinyal sing bisa diatur lan diagnostik sinyal ing alat sing ana kabeh, penyiar, integrator sistem, lan pabrikan kanthi yakin bisa ngvalidasi peralatan ST 2110 kanggo kepatuhan sadurunge disebarke.

Fitur lan keuntungan utama Matrox VERO:

  • Pangirim referensi ST 2110: Nawakake pangirim referensi ST 2110 sing luwes, saéngga pangguna bisa nyoba kepatuhan lan katrampilan panrima kanthi skenario paling apik.
  • Rekaman PCAP: Nangkep replika lalu lintas jaringan — kalebu aliran video UHD — ing file PCAP kanggo diagnosis ST 2110.
  • Integrasi LIST EBU: Wis diinstal kanthi alat diagnostik Alat Broadcast IP Live IP Piranti (EBU LIST) sing misuwur kanggo kenyamanan pangguna lan akses.
  • HD/ Lengkap HDHiburan / Sastra / UHD: Fitur rong saluran output independen, masing-masing bisa ngasilake siji video, nganti patang audio, lan siji aliran data tambahan. Saben rong saluran kasebut uga bisa didedikake kanggo resolusi video lan tarif pigura independen - nganti UHD ing 60 FPS - sing ngidini pabrikan peralatan ST 2110 verifikasi sawetara resolusi kanthi bebarengan, kalebu dhukungan saka ST 2022-7.
  • Antarmuka adhedhasar web sing intuisi: Bisa digunakake karo browser web, supaya pangguna bisa nggunakake alat diagnostik saka endi wae ing jaringan nggunakake PC, tablet, utawa piranti seluler.

"Amarga keuntungan saka ST 2110 dadi luwih jelas, kita bakal ndeleng akeh fasilitas siaran sing nggawe alur kerja ST 2110," ujare Francesco Scartozzi, VP sales and development business, Broadcast and Media Group ing Matrox Video. "Langkah kapisan kanggo nggawe tapak IP yaiku nggawe kothak wedhi ST 2110. Pengadopsi awal solusi Matrox VERO ngerteni mupangate entuk salah siji alat kanggo ngasilake macem-macem sinyal ST 2110, pungkasane nyoba ketahanan lingkungan. Lan saiki kanthi rekaman PCAP, unit iki dadi luwih kuat, sing bisa nyekel lalu lintas jaringan analisis file luwih lanjut karo Dhaptar EBU. ”

kasedhiyan

Fitur rekaman PCAP anyar saiki kasedhiya ing driver Matrox VERO paling anyar, dene generator sinyal lan alat diagnostik Matrox VERO ST 2110 saiki kasedhiya liwat Jaringan reseller resmi Matrox ing saindenging jagad. Kanggo njaluk demo utawa sinau luwih lengkap, kontak Matrox.

www.youtube.com/watch?v=aN0IqR9HzA8&feature=emb_title

 

Follow Video Matrox:
@Dewahoya ing LinkedIn
@Dewahoya Twitter
@Komangtrisanthy ing YouTube


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!