Home » News » Matthews Nawakake Adaptor Gobo Plate ™ XL Mounting

Matthews Nawakake Adaptor Gobo Plate ™ XL Mounting


AlertMe

Solusi sing Akeh Ngatasi Kabutuhan Rigging Tanpa Akhir

Amarga popularitas lempengan Gobo Plate saka soyo tambah piring, Matthews ngenalake Gobo Plate ™ XL anyar, pemecah masalah sing akeh banget lan menehi pilihan rigging sing kuat.

Kaya produk adhine sing dirancang kanthi cerdas, esensial sing dipasang iki digawe kanggo nyokong macem-macem peralatan, saka rig kamera, setel, lampu lan modifikasi grip nganti bahan bangunan kaya kayu lan pipa. Dibangun kanggo nampa kepala Genggeman 4.5 ", XL minangka sadulur kulawarga - sing dirancang kanggo pasangan peralatan sing luwih abot sing ditemokake ing sisih produksi sing mbutuhake pilihan dhukungan serbaguna lan utamane, keamanan. Iki gampang dipasang ing piring keju standar, dipasang hood lan nampan hostess, lsp. Utawa bisa uga dipaku utawa disekrup ing kayu, nyetel tembok lan balok nduwur sirah.

Gobo Plate XL minangka salah sawijining alat paling kuat ing kothak kerja, siyap kanggo nyiksa saben dina ing jagad iki. Mesin saka seprei baja kandel 9-gauge, ukurane 4.5 "/11.4cm 10.5" / 26.67cm, lan bobote 31.4-oz / 890g. Siap ngrusak barang genggeman serius, nawakake 37 potongan kalebu:

(2) T-slot kanthi V-centering

(12) 3/8 "Bolt Pin bolt

(1) Bolongan Grid Camp Bolt

(20) Bolongan sekrup / Kuku

(4) Bolongan lampiran Kabel Aman

Amarga Matthews ngerti kabutuhan alat genggeman sing kuwat lan cerdas, dheweke wis ngrancang fitur sing kudu dimiliki lan dingerteni dadi piring sing katon sederhana iki. T-slot kanthi entri V-centering cepet ing saben pungkasan Gobo Plate XL dibangun kanggo macem-macem panggunaan, kalebu sambungan elegan (2) 4.5 "Grip Heads. Nalika dipasang ing Gobo Plate XL, Grip Head 4.5 "bisa ditangkep kanthi aman ing panrima T-Slot kanthi nutup jepitan pir saka Kabel Aman kanthi standar menyang bolongan keamanan" sing ana ing pojokan piring. Amarga ora bisa ngramal kahanan apa sing bakal ana, piring XL nawakake ora kurang saka 20 potongan kanggo nampa paku utawa sekrup. Kajaba iku, 6 kedudukan perimeter sing dipanggonke kanthi cerdas nyedhiyakake tandha larik sing gampang. Iki bisa dadi pangirit wektu nyata nalika nyoba nggayuh sudhut tartamtu nalika masang Gobo Plate XL menyang kayu lan balok.

Apa ndhukung kepala genggeman, pipa, rig kamera, tembok tembok, utawa peralatan genggeman standar, Gobo Plate XL nawakake solusi unik khusus kanggo panjaluk industri. Matthews Gobo Plate XL (MSRP $ 35) bebarengan karo Plat Gobo standar, Gobo Plate Media Mount lan Gobo Plate Baby Pin kasedhiya liwat jaringan dealer ing saindenging jagad. Kanggo informasi luwih lengkap, kunjungi: bit.ly/Gobo_Plate_XL or www.msegrip.com

********

Babagan Peralatan Studio Matthews

MSE saiki sukses 50 taun ing industri manufaktur - khusus babagan hardware, kamera lan dhukungan. Peralatan kasebut digunakake ing prodhuksi hiburan lan ing studio utama ing luwih saka 90 negara ing saindenging jagad. Perusahaan iki dianugerahi Award loro "E" Presiden kanggo kontribusi sing luar biasa ing ekspor AS, nguatake ekonomi lan nggawe kerja Amerika. Matthews uga wis diajeni dening Akademi Ilmu lan Ilmu Akademi Motion lan Akademi Seni Televisi lan Akademi kanggo Prestasi Teknikal. Kantor MSE mapan ing fasilitas pabrik manufaktur ing 4520 West Valerio Street, Burbank, CA 91505. www.msegrip.com

Informasi disusun dening Lewis Communications: [email dilindhungi]


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!