Home » News » Bayangake Komunikasi Meningkatake Efisiensi Produksi lan Distribusi kanthi Peningkatan Penting kanggo SNP lan Magellan SDNO

Bayangake Komunikasi Meningkatake Efisiensi Produksi lan Distribusi kanthi Peningkatan Penting kanggo SNP lan Magellan SDNO


AlertMe

Platform pangolahan lan kontrol sing dikepengini industri nambah fungsi kanggo nambah alur kerja IP

 

TORONTO, 29 April 2021 - Kanggo dhukungan kanggo kebutuhan pelanggan sing berkembang, Mbayangno Komunikasi wis nambah macem-macem fungsi anyar kanggo panggunaan global Prosesor Jaringan Selenio ™ (SNP) platform lan Sistem Kontrol Magellan ™ SDNO. Fitur piranti lunak anyar iki ngluncurake investasi sing wis ana ing para pelanggan, kanthi nyepetake efisiensi produksi, playout, lan arsitektur distribusi. Nganyari SNP uga ngaktifake sistem lisensi fitur, saéngga pangguna bisa nyadari salah sawijining mupangat utama piranti lunak virtualisasi: kemampuan kanggo mbayar mung fungsi sing dibutuhake kanggo alur kerja tartamtu.

Mbayangno SNP wis entuk panrima pasar kanthi cepet ing sistem adhedhasar IP lan SDI, kanthi kira-kira 32,000 saluran video lan 500,000 saluran audio SNP sing saiki lagi aktif ing saindenging jagad. Akeh penyebaran kasebut kalebu sistem kontrol Magellan SDNO, nggabungake sistem SDI lan IP ing lingkungan manajemen umum - instrumental kanggo kemampuan perusahaan media global kanggo nglindhungi investasi warisan lan nggawe transisi sing dikelola menyang IP.

"Sukses SNP amarga kita ngrungokake kanthi tliti marang para penyiar sing ngandhani yen dibutuhake ing persiyapan produksi," ujare John Mailhot, CTO Networking and Infrastructure ing Mbayangno Komunikasi. "Kita kerja keras supaya produk sing pas ing wektu sing pas karo SNP. Iki dibangun karo ide pamroses modular tradisional, nanging tanpa obeng. Hardware basis SNP bisa dikonfigurasi kanthi dinamis, mula kita bisa nambah fungsi anyar kanthi ngembangake plug-in piranti lunak lan muter kanthi cepet ing saindenging jagad - utamane kanggo para pelanggan sing wis ana. "

SNP minangka piranti sing dipasang ing jaringan 1RU sing ngemot papat prosesor independen, sing masing-masing bisa nggunakake kapribadian sing ditemtokake dening piranti lunak. Nalika akeh proses media sing pindhah menyang implementasi piranti lunak lengkap, SNP nawakake proposisi efisiensi ruang-lan unik kanggo fungsi pangolahan sinyal umum - nglereni konsumsi daya kanggo aplikasi kasebut luwih saka 50%.

Fungsi SNP pengiriman saiki kalebu sinkronisasi, konversi SDI / IP, pangolahan warna lan konversi, kalebu HDR, konversi format scan video (SD /HD/ UHD), lan multiviewer produksi. Ing kasus panggunaan multiviewer (SNP-MV), saben blok prosesor nangani sangang sinyal menyang siji utawa rong kanvas UHD, skala nganti 36 PIP, kanthi input lan output ST 2110-20 sing lengkap. SNP-MV ndhukung sumber HDR lan tampilan HDR lan konversi menyang format umum, nerjemahake kaya prelu antarane HLG, PQ, Slog3, lan SDR tradisional. Piranti lunak versi paling anyar ngidini output "potret" sing diputer kanggo aplikasi multiviewer sing nggunakake tampilan vertikal.

Kanggo nyocogake foto langsung karo rekaman produksi sing wis digawe, kepribadian konversi platform SNP uga saiki ndhukung 3D CUBE LUT sing diwenehake pangguna kanggo menehi kontrol lengkap babagan pangolahan warna lan konversi HDR. Piranti lunak anyar uga ngenalake tarif bingkai tambahan (23.98, 24, 25 lan 29.97) kanggo UHD lan 1080p, lan nambah dhukungan kanggo sinyal 8K.

Industri jaringan IP kanthi sibuk ngluncurake port 400GBE ing switch inti lan rilis SNP paling anyar kalebu dhukungan kanggo gaya DR / FR 100G QSFP. Teknologi anyar iki ngidini sambungan efisien saka papat unit SNP menyang switchport jaringan 400G tunggal liwat optik langsung, nyedhiyakake kerapatan sistem sing efisien banget. 100G lan 400G optik kanggo ngangkut serat sing luwih dawa uga dadi luwih umum lan larang regane, nambah jangkauan "kampus" ing puluhan kilometer.

Rilis piranti lunak sabanjure kanggo SNP bakal nambah kepribadian proses kanggo kompresi JPEG XS; format kontribusi berkinerja rendah, latensi rendah ini diharapkan tidak hanya dapat mengubah sirkuit kontribusi dan backhaul, nanging uga menehi cara sing praktis lan efektif kanggo ngirim konten premium menyang lan saka awan - jaringan liya sing pindhah menyang alur kerja sing digawe awan kanthi dhuwur -produksi Nilai.

"Faktor wujud SNP sing unik tegese bisa nyedhiyakake kabeh fungsi lan kepraktisan iki kanthi rega sing apik," ujare Mailhot. "Sistem lisensi kunci fitur kita ngidini para pelanggan nginstal perangkat keras, tuku fitur sing dibutuhake kanggo nindakake tugas, lan nambah fungsi mengko yen perlu."

Ing sisih kontrol, rilis Magellan SDNO paling anyar dibangun ing protokol AMWA NMOS populer sing diluncurake ing SDNO taun kepungkur. Bayangake saiki nggunakake NMOS ing meh kabeh tugas proyek kanggo nggabungake titik pungkasan ST 2110 saka vendor terkemuka liyane, saéngga para pelanggan nggawe solusi paling apik kanggo nggunakake kamera, switch, audio, lan teknologi puter maneh sing disenengi tim kreatif.

Rilis SDNO anyar ngluwihi aplikasi Live Manager - PathView lan AlarmView - nyedhiyakake wawasan lan interaksi dinamis karo ekosistem media jaringan. LM-PathView nyedhiyakake tampilan jalur sinyal sing dinamis kanggo lingkungan nuntun SDI lan IP, saéngga pangguna mung nyeret lan nyelehake sumber lan tujuan menyang kanvas visualisasi, kanthi Magellan kanthi grafis ngrampungake kabeh jalur sinyal kalebu sudut pandang logis lan virtual lan kanthi opsional nampilake multi- sinyal level kanthi gampang.

Jaringan IP mbisakake pambangunan fasilitas sing akeh banget kanthi database tumuju sing gedhe banget. Rilis SDNO paling anyar kalebu dandan sing signifikan kanggo editor salvo, template, lan database, nyederhanakake nambah, nggoleki, lan nyunting basis data. Sanajan desain non-block biasane dadi target, bubar Magellan SDNO uga ngenalake dhukungan manajemen bandwidth kanggo topologi tulang belakang / godhong, ndhukung jaringan adhedhasar Arista lan jaringan adhedhasar Cisco - supaya bisa nuntun operasional sanajan bisa uga mblokir topologi.

Piranti lunak paling anyar iki wis dirilis kanthi lengkap lan kasedhiya kanggo pelanggan sing ana lan anyar. Instalasi SNP sing ana saiki bisa dianyari kanthi aman nganggo piranti lunak anyar sajrone dijadwalake.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Mbayangno Komunikasi'produk lan solusi, waca www.imaginecommunications.com

###

About Mbayangno Komunikasi
Mbayangno Komunikasi nyengkuyung industri media lan hiburan liwat inovasi transformatif. Penyiar, jaringan, penyedia layanan video lan perusahaan ing saindhenging donya gumantung ing solusi enablement, futureproof, lan video multisreen sing optimal, saben dina kanggo ndhukung operasi misi kritis. Dina iki, saklawasé setengah saluran video donya ngliwati produk kita, lan solusi perangkat lunak kita nyedhak separo saka pangasilan iklan global. Kanthi inovasi terus-terusan, kita ngirimake IP paling canggih, solusi cloud-enabled, solusi jaringan lan workflow ing industri. Ngunjungi www.imaginecommunications.com kanggo informasi luwih lengkap, banjur tututi kita ing Twitter @imagine_comms.

 

 


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!