Home » News » RED BEE MEDIA LAUNCHES NEW FOIL LAB FURNITURE IN HILVERSUM, NETHERLANDS

RED BEE MEDIA LAUNCHES NEW FOIL LAB FURNITURE IN HILVERSUM, NETHERLANDS


AlertMe

Red Bee Media wis mbukak fasilitas Red Lab kapindho ing Hilversum, Walanda. Red Lab Hilversum bakal fokus ing pangembangan produk, testing lan demonstrasi IP lan solusi basis piranti lunak kanggo pangangkatan video, komprèsi, kontribusi lan layanan distribusi. Ing ngisor jeneng Red Lab, Red Bee Media wis ngupayakake upaya R & D kanthi fasilitas sing disambungake ing ndonya. Laboratorium Abang pisanan dibuka ing London ing Februari 2019 lan fasilitas kaping tiga bakal diluncurake ing Stockholm sakwéné taun.

"Red Lab Hilversum menehi kesempatan gedhe kanggo ngembangake lan nguji kemampuan IP sing didampingi, nambah nilai sing bakal nggawa pelanggan kita ing layanan video langsung lan produksi jarak jauh. We are committed to putting in the platform of multitenant platforms in the heart of what we do as a provider services managed agile in the broadcasting and industry media, "says Kris Langbridge, Kepala Layanan Distribusi, Red Bee Media.

"Kanthi kombinasi Red Lab London lan Red Lab Hilversum, saiki kita bisa mbuktikake alur kerja IP end-to-end antarane pirang-pirang negara lan nduduhake carane Red Bee Media mimpin industri ing teknologi platform IP multitrenan," ujare David Travis , Kepala Portofolio Pegawe Layanan, Media Merah Bee.

Munculake Lab Labvers Red, Red Bee Media nindakaken uji coba teknologi kontribusi IP kanthi sukses. Pangadilan bisa nyoba kanggo ngetokake kemungkinan ngirim video sing ora dikompres liwat sambungan jarak jauh sing luwih abang (2 x 35 km) saka Arena Amsterdam menyang platform test MCR ing Red Lab Hilversum. Kanthi koneksi IP stabil 100%, ngirimake sinyal 1080p HLG HDR sing nggumun, tes sukses.

"Percobaan iki minangka prestasi ageng lan ngetrapake rancangan kita kanggo protokol wektu distribusi lan pangiriman paket stabil. Kita bisa kanggo ngrampungake lan ngapikake kemampuan teknologi tumpukan kita saiki, nambah komponen ujaran getihen liwat paces. Minangka asil saka uji coba iki, saiki kita duwe dhaptar anyar gagasan apik kanggo njelajah karo mitra kita "ujare Henk den Bok, Manajer Produk Strategis, Layanan Distribusi, Media Merah Bee.

RED LAB HILVERSUM

Red Lab Hilversum

Fasilitas uji kanggo solusi adhedhasar IP Invideo layanan lan distribusi layanan (kalebu video routing, SDI kanggo konversi IP, FPGA, otomatis, kontrol lan ngawasi)

Pengembangan produk solusi sing anyar kanggo nemokake tantangan sing migunani migrasi menyang layanan basis IP (kalebu PTP resilience, ngrampungake nol paket mundhut liwat jaringan sing disebarake, lan keamanan).

Demonstrasi nampilake portofolio layanan Red Bee Medias ing kontribusi video langsung, enkoding lan layanan distribusi berbasis piranti lunak

Perserikatan ing basa Walanda

Siaran Pers - Red Lab Hilversum - (NL) 2019-07-10

Kanggo informasi luwih lengkap hubungi

Jesper Wendel, Kepala Komunikasi, Media Merah Bee

[Email protected]
+ 33 (0) 786 63 19 21

About Red Bee Media
Red Bee Media minangka perusahaan layanan media global sing utama karo staf luwih saka layanan media 2500 lan ahli siaran. Kanthi kantor pusat ing London, UK, Red Bee Media nyedhiyakake layanan saka pusat utama 11 ing saindenging donya. Saben dina, mayuta-yuta wong ing kabeh bawana nonton program-program televisi sing disiapake, diurus lan disiarake dening staff Red Bee Media. Saben taun, bisnis ngirimake 4 yuta jam program luwih saka 60 + basa liwat saluran TV 500. Layanan OTT Red Bee Media kalebu transcoding langsung saluran 233 kanggo penyiar lan saluran mandiri 119 sing disedhiyakake kanggo 1.7 yuta pelanggan. Portofolio penemuan isi perusahaan nglangkungi luwih saka 10 film yuta lan judhul program, kalebu liwat basa 25, lan nyakup basis data gambar liwat 90 persen kabeh program sing kasedhiya ing TV tradisional, VOD lan SVOD. Red Bee Media uga nyedianake jam 200,000 saben taun - luwih saka jam 70,000. Red Bee Media minangka pangusaha kesempatan sing padha, kanthi fokus sing jelas babagan ngelmoni macem-macem lan nyiptakake papan kerja inklusif ing saindhenging kabeh organisasi. www.redbeemedia.com


AlertMe