Home » Jobs » Creative Intern - Media Digital

Opening Job: Digital Intern - Digital Media


AlertMe

posisi: {jeneng pegawean}
Company: multimedia Perusahaan Produsen
Lokasi: Los Angeles CA US
Ngewangi direktur kreatif kanggo ngetrapake produksi kasebut kanthi perlu. Liwat mesin kreatif, PARADEUX tambang ide mentah lan kanthi elegan nggawe ...

Liyane >>


AlertMe

Majalah Broadcast Beat

Broadcast Beat Magazine minangka mitra NAB Show Media resmi lan kita ngliputi Broadcast Engineering, Radio & TV Technology kanggo Animation, Broadcasting, Motion Picture and Post Production. Kita nutupi acara industri lan konvensi kaya BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Simposium Asset Digital lan liya-liyane!

Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)